Witam,
Posiadam dużo części z rozbitej SV'ki z roku 2004. Sprzedaj je ponieważ rama jest krzywa i nie ma sensu remontowanie jej.
To wszystko co mam:
Końcówka tłumika (oryginalna) Yoshimura (przelotowy) - 700zł SPRZEDANYWiązka elektryczna - 100 zł
Plastikowa osłona łancucha - 30zł
Rączka tylnia pasażera (niebieska) - 150zł - SPRZEDANASety tylne pasażera - 130zł komplet (lewy + prawy)
Siedzenie kierowcy
(pasażera sprzedane)Stacyjka, korek wlewu paliwa, schowek oczywiście z kluczykiem - 150zł
Plastikowa osłona akumulatora (plastikowa skrzynka w którą wkłada się akumulator) - 60zł
Włącznik rozrusznika (nie wiem jak to się dokładnie nazywa ale tam też jest włącznik świateł awaryjnych etc.) - 50 zł
Mata pod bakiem - do negocjacji
Puszka filtru powietrza - 50zł
Wtryski + przepustnica - do negocjacji (wg. allegro 300-400zł)
Wahacz - 50zł
Amortyzator wahacza - 120zł
Felga tył - 70zł
Moduł zapłonowy (komputer) - 250zł
Nóżka boczna - 50zł
Dwie fajki z cewką zapłonową - do negocjacji
Lampa tył - 100zł
Regulator napięcia - 150zł
Licznik (urwany jest jeden zaczep ale go mam i na prośbę kupującego moge go dospawać ponieważ mam spawarkę do plastików) - 550zł
Zacisk tył + zbiorniczek + wężyk - 70 zł
Zbiornik płynu chłodniczego - 10-15zł
Zaciski przód (Lewy + Prawy) + przewody - 140zł .
Przekaźnik rozrusznika - 100zł
Czujniki filtru powietrza - do negocjacji
Rozrusznik - 70zł
Termostat - 50zł
Mam też trochę więcej części które nie do końca są okej jak plastik zadupka prawy (urwane dwa zaczepy), plastikowe nadkole (też troche zniszczone), delikatnie przetartą linke sprzęgła, śruby mocujące silnik i jeszcze troche innych szpejów.
Ceny oczywiście do nie dużych negocjacji.
Preferuje odbiór osobisty na terenie Krakowa i jego okolicach, chodź wysyłka też wchodzi w gre ale trzeba doliczyć wysyłkę
.
Zdjęcia części dla zainteresowanych wyślę na maila. Kontakt: 883-510-730 ; gg: 1006566 ; e-mail:
wojtek.hojdys@gmail.comPiszcie nawet jak jestem niedostępny. Można dzwonić o każdej godzinie
Od razu uprzedzam, że w dniach 27.07.2012 - 07.08.2012 nie ma mnie w Polsce. W razie czego, ktoś z rodziny dostarczy/wyśle części.
Pozdrawiam,
Wojtek.
(Temat wstawiam jeszcze raz bo gdzieś zaginął)