Półka SV1000 N S Lagi, Zaciski, kierownice, półki
Sprzedam akcesoryjną półeczkę LSL do SV1000 S / N. Półka ta umożliwia zamontowanie prostej kierownicy, bez wiercenia dziur w org półce czy dostawiania Riserów. Czyli jest plug&play.
A tak leży u mnie na murku :
Jest oczywiście prościutka i w świetnym stanie - sprzedaję ponieważ jestem co najmniej ściśnięty finansowo
Chcę za nią 400zł ( nowa stoi 350 euro co może każdy na google sprawdzić )
Cała reszta na aukcji:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2612394238czyli"
Przedmiotem aukcji jest górna półka do GSXR 600/750 K6-K7. Półka w stanie idealnym, prosta, z absolutnie prostego zawieszenia ( po prostu zmieniam na turystyczną ). Na półce naklejka karbonowa, ale oczywiście można odkleić. Półka z motocykla o przebiegu 6 000 - co z resztą po niej widać.
Pozostałe elementy na fotografii również są na sprzedaż:
- zaciski z sv1000 / gsxr wraz z klockami ( 200zł komplet [2szt] z klockami które starczą na wiele tyś km... ). Można je z powodzeniem przy pomocy adapterów ( blacha z 4 dziurami, wymiary na pw ) zamontować do SV650 czy V-stromów.
- półka LSL do sv1000 s/n - turystyczna czyli umożliwiająca zainstalowanie prostej kierownicy. Jeśli ktoś chce zrobić Nkę z Ski i już wie ile kosztuje zwykła półka na prostą kierownicę, bądź po prostu bolą go nadgarstki/kręgosłup to jest to z pewnością opcja dla niego
400zł.
- kompletne zawieszenie do sv1000s ( Lagi + półka dolna + półka górna Skowa + ośka przednia + amortyzator skrętu ). Lagi są w stanie niemal idealnym, został wymieniony w nich olej na 15w, uszczelniacze z podwójnym płaszczem. Na domiar wszystkiego lagi zostały sprawdzone w Bielsku-Białej, w firmie Tecrol, pod kątem jakiejkolwiek krzywizny, przy pomocy urządzeń do tego przeznaczonych ( mikrometry zegarowe ). Lagi są w stanie "fabrycznym" czyli idealnie proste, a nie jak to na allegro bywa "Panie, na 100% proste, szwagier sprawdzał". Właściwie jeśli ktoś bierze komplet, to dorzucam do tego nowiutkie (pójdę do sklepu, jeśli ktoś chce to mu nawet nabiję na sztycę ) stożkowe łożyska główki ramy. 950zł za całość.
- clipony / kierownice do sv1000 czyli na 46 mm. Całkowicie proste w bardzo dobrym stanie - kleju po manetkach nie ściągałem bo i po co. 120zł komplet.
Raczej nie chciałbym rozkładać tych kompletów, chyba że ktoś się uprze
Oczywiście wszystko za pośrednictwem allegro.
Kontakt : 607456168 , gg: 1465028,
appil@poczta.fm Pozdrawiam