Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 10 sty 2025, o 18:04

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Kurtka Frank Thomas 
Autor Wiadomość
SV Rider

Moto: SV 650S
Post Kurtka Frank Thomas
Kurtka wisi mi w szafie no i se wisi. Kupiłem ją gdy byłem bardziej sensownego gabarytu niż obecnie. Niemniej wzrost jakim mnie matka natura obdarzyła nie idzie w parze z takim rozmiarem jakiego jest kurtka.
Poczyniłem pewne zmniany w fizjonomii no i kurtka została na lodzie.
Rozmiar EUR 54
UK 44

Ubrana była ze 3 razy i wytarta z kilku robali które się rozbiły o nią. To wszystko. Jest z miekkiej skóry, bardzo przyjemnej w dotyku i sprawiającej wrażenie > ciepłe.Nie ma nic wspólnego z twardymi jak skała bykami gdzies w kitaju. Ma miekkie ochraniacze z którymi została zakupiona i posiada dwa zamki do spięca ze spodniami. Długi to żyłka YKK a srodkowy standard YKK Nie zdążyła sie ułozyć do jakiegokolwiek kształtu ubierającego ją :obity: . Nie miała szlifa, nie zmokła itp....
Niestety gdzies wcięło podpinkę, ale może jeszcze ją odszukam.
Chciałem zrobić aukcje na ebayu ale pomyslałem że może ktos z forum będzie ją chciał.
Myślę że 50 kwita z już wliczoną wysyłka będzie ok. (ew. przekonać mnie że ma byc inaczej :obity: )

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jeżeli ktos jest zainteresowany to mogę fotnąc z jakąś miarą przyłożoną czy cóś :hmm:

1 kwi 2014, o 21:32
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]