Akcesoryjne wypełnienie ogona/zadupka + moc. tablicy i led
Witam
Swoją SV-ke przywracałem do oryginału i zostało mi wypełnienie ogona/zadupka czy błotnik jak zwał tak zwał
ważne ze zostało
Poprzedni właściciel troszkę z tym pokombinował i w paru miejscach są wywiercone dziurki przez które np puścił kable od kierunków czy wystawały mu lekko śrubki od tablicy ale ogólnie cześć jest całkiem spoko i może jeszcze komuś się przyda
Wspomniany poprzedni właściciel podejrzewam profesor "metaloplastyki" i "drutowania stosowanego" zamontował to w nast sposób:
zostawił oryginalny błotnik z koszykiem na aku i w błotniku wyciął całkiem estetycznie taka dużą łezkę zęby wybrzuszona cześć w to weszła i wszystko zmontował ori spinkami/kołkami, na końcu wypełnienia przyklejony rzep i pod koszykiem na aku tez był rzep przyklejony i wyszło całkiem całkiem jednak ja chciałem jak w fabryce wiec zamieniłem na ori.
Niestety w ferworze walki zaginał mi oryginalny błotnik z ową wycięta "łezką"
Tak czy inaczej chętnie za symboliczne 50 zł + wysyłka to opchnę
w cenie również to mocowanie tablicy z podświetleniem i kierunkowskazy te trójkątne jakby ktoś chciał te mogę dołożyć te ledowe zwykłe ze zdjęcia za 20 zł, w kierunkach nie ma oryginalnych wtyczek wykorzystałem jej w swojej SV.
A wygląda to tak: