Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 1 sty 2025, o 02:29

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Wydech OEM oraz wysoki DEVIL Wrocław 
Autor Wiadomość
pieszy

Moto: sv650n 04
Post Wydech OEM oraz wysoki DEVIL Wrocław
Witajcie.
Mam do sprzedania wysokiego Devila - takiego jak tutaj:
https://www.forum-sv650.com/e107_files/ ... c01352.jpg
Stan: Trzeba go przenitować, bo nity są luźne, ma kilka rys - motocykl poszedł z nim w krzaki - do spolerowania raczej, plus jedną delikatną wgniotkę - bez załamania, także po roznitowaniu do wypchnięcia. W zestawie jest DB killer, cały komplet mocowań, wraz z dłuższymi śrubami i tulejkami do seta, wysięgnikiem itp oraz dolot dedykowany do SV. Gratis dorzucę kolektor, ale trzeba wywalić przy nim katalizator - poprzedni właśiciel próbował to zrobić i nie wyszło mu to do końca.

Mam też oryginalny tłumik ucięty w połowie katalizatora (zostawiony dolot o długości 18cm), w zestawie jest mufka łącząca dolot z katem oraz 1 obejma. Stan db+ - ma jakieś ryski, ale praktycznie niewidoczne.

Cena za Devila - 420zł / komplet
OEM 120zł / komplet

Najchętniej odbiór osobisty we Wrocławiu, ale w razie czego kurierem też jestem w stanie wysłać. Zdjęcia na życzenie.
Sprzedaję bo kupiłem kompletny wydech oemowy wraz z kolektorem - nie jestem zwolennikiem głośnych wydechów, ale SV na Devilu brzmi kozacko.

19 gru 2016, o 01:32
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]