Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 27 gru 2024, o 11:05

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Stelaże i kufry GIVI do sv 1000 
Autor Wiadomość
pieszy

Post Stelaże i kufry GIVI do sv 1000
Witam do sprzedania mam komplet lub oddzielnie stelaże oraz kufry boczne GIVI. Przepraszam za powtarzające się opisy.

1. Stelaż centralny z płytą firmy GIVI dla motocykla sv 1000 z lat 03-08. Stelaże oraz płyta były użyte raz podczas mojego wyjazdu do Skandynawii w tym roku, później całość została zdemontowana. Stan w/w zestawu jest więc prawie jak nowy. Cena takiego nowego zestawu to około 380 pln. W komplecie jest oczywiście oryginalny zestaw śrub mocujących. Moja cena to 280 pln + koszty przesyłki.
2. Stelaże boczne dla motocykla sv 1000 z lat 03-06. Stelaże były użyte raz podczas mojego wyjazdu do Skandynawii w tym roku, później całość została zdemontowana. Stan stelaży jest więc prawie jak nowy. Cena nowych stelaży to około 400 pln. W komplecie jest oczywiście oryginalny zestaw śrub mocujących. Moja cena to 300 pln + koszty przesyłki.
3. Kufry boczne boczne firmy GIVI model E21. Kufry były użyte raz podczas mojego wyjazdu do Skandynawii w tym roku, później całość została zdemontowana. Kufry są więc prawie jak nowe. Cena nowych kufrów to około 450 pln, moja cena to 350 pln + koszty przesyłki. Do kufrów mam dwa komplety kluczyków. Kufry są dobrze wykonane, nie przepuszczają wody podczas jazdy w deszczu oraz w czasie postoju motocykla.
Cena za cały komplet to 850 pln + koszty przesyłki.

Zdjęcia w/w rzeczy wykonam 11 listopada i będę mógł przesłać ewentualnym zainteresowanym.

Pozdrawiam
Jastki

9 lis 2010, o 23:21
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]