Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 10 sty 2025, o 03:28

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Tłumik SV650 2000 
Autor Wiadomość
SV Rider

Moto: X11
Post Tłumik SV650 2000
Sprzedam tłumik jak na zdjęciu:
Obrazek
Z takim tłumikiem kupiłem SV więc nie znam jego historii ani szczegółów. Z wyglądu przypomina starszego LeoVince ale pojęcia nie mam jakiej faktycznie jest firmy. Tłumik posiadał otarcia użytkowe w momencie zakupu motocykla. Całość została wypiaskowana szkłem a wylot oraz dolot wypolerowane na wysoki połysk. Poszycie tłumika jest z aluminium. Od wewnętrznej strony jest małe odarcie od śruby wahacza, po zamontowaniu tego nie widać od zewnętrznej no ale jest. Tłumik nie posiada dB killera ale nie jest to zwykły przelot. W środku jest tylko ok 2 cm średnicy przelotu, reszta to wkład siatki osłaniającej watę tłumiącą. Tłumik posiada normalne wytłumienie. Nie ryczy jak przelot ale daje fajny pomruk (filmik mogę dosłać). Nie mam wielkiej potrzeby pozbycia się go no ale z racji że mam nowy to ten mi tylko zalega. Jeśli ktoś uważa że może się mu przydać to możemy się dogadać. Wygląd można zobaczyć u mnie w galerii viewtopic.php?f=9&t=10025 albo mogę dosłać więcej fotek jak ktoś będzie zainteresowany.

17 maja 2013, o 19:19
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]