daniel1155
motorowerzysta
Dołączył(a): 28 wrz 2010, o 10:33 Posty: 83 Lokalizacja: jarosław
|
Trochę części do sv 650s 99-2002 !do 03 - 07 też coś mam!
Witam jak już wcześniej rzucałem temat, mam silnik na części: - głowice (dwie), - cylindry (dwa), - skrzynie, - dekle, - pompę oleju, - koło magnesowe, - kartery, - alternator i wiele innych drobnych części silnika z wyjątkiem wału (jest uszkodzony), pompy wodnej i wodzika sprzęgła (sprzedane).
Poza tym mam jeszcze parę drobiazgów do 98-2002 takich jak: - tarcza hamulcowa przód prawa - lampa przednia / reflektor / połówka tzn. szkło ok., uszkodzona tylna część - kierunkowskaz - wydech porysowany - szyba porysowana - osłona akumulatora - lewy przełącznik na kierownicę - zatrzask siedzenia
w razie potrzeby zapraszam, mam też dostęp do paru rzeczy do modelu 2003-07. felga tył prosta tarcza hamulcowa tył wahacz amortyzator centralny napinacze łańcucha piasta tylnego koła wtryski bez TPS siedzenie kierowcy (minimalnie rozdarte) instalacja elektryczna (kostki, itp.) czujnik włączenia wentylatora czujniki przekaźniki stycznik rozruchu komputer kosa silnik krokowy impulsator wypelnienie zadupka (plastik w którym umieszczony jest akumulator) tulejki koła, dystansowe półka górna półka dolna, prostowana podstawa gumowa akumulatora uchwyt / trzymak serwisowy do podniesienia zbiornika paliwa zbiorniczek wyrównawczy dekielek zębatki zdawczej prawy zacisk hamulca z klockami lewy zacisk hamulca bez klocków śruby regulacji twardości przedniego zawieszenia tylny zacisk hamulcowy z przewodem, pompą i zbiorniczkiem przewody hamulca przedniego cewki wysokiego napięcia kolektor wydechowy, z odciętym wydechem, bez przedniego kolanka (nadaje się na przeróbkę do sportowego wydechu)
_________________ SV 650S 00' już niestety nie, ale kiedyś będzie comeback w chwili obecnej Fazer 600 - posłuszny koń
|