Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 20 kwi 2025, o 07:01

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Wydech sportowy MIG z dolotem 
Autor Wiadomość
motorowerzysta

Moto: BMW F650GS Dakar S
Post Wydech sportowy MIG z dolotem
Witam. Mam na sprzedaż MIG'a sportowego, dedykowanego pod SV650. Wstępnie był założony w modelu do 2003, ja go wożę w 2k3. Ładnie ryczy brutalnie od dołu i ślicznie strzela na odjęciu gazu:D:D:D przy czym zaznaczam, że nie odpinałem przewodów od dopalania spalin... podejrzewam, że po tym zabiegu będzie strzelać ogniem na pół metra.
Wydech ładnie wykonany, dolot dedykowany, w zestawie uchwyt montażowy - do pierwszego modelu na 2 śruby pod set. W 2k3 chwyciłem jedną śrubą, żeby nie rozwiercać uchwytu. Ja zdemontowałem sety pasażera, ale jakby ktoś chciał jeździć z tą lufą i z pasażerem to wystarczy albo dolot zmodyfikować (palnikiem :mrgreen: ) albo tulejki dołożyć wysuwając sety.
W celu zamontowania nie trzeba żadnej filozofii - jeśli masz fabryczny komin to wystarczy odciąć kątówką ok 20cm przed puszką rurę dolotową - po czym nakładasz i skręcasz obejmą MIG'a :mrgreen: Proste... :)
Generalnie Wydech przyprawił mnie o szeroki uśmiech na twarzy podczas jazdy, a sprzedaje, bo kupiłem sakwy - lubię pojeździć turystycznie. Co prawda mam w garażu oryginalną puszkę, ale nie chce co chwila przekładać.
Cena do dogadania - 350zł z kosztami przesyłki już wliczonymi (poczta polska lub pocztex).
Poniżej Foto, kolejne w krótce.

Tu wydech w mojej 2k3
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

A tu w pierwszej SV :)
Obrazek
By dziwny at 2011-08-07

Obrazek
By dziwny at 2011-08-07

8 sie 2011, o 08:40
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]