[S] Szyba turystyczna Givi - przyciemniana, wysoka
SPRZEDANE!!
Witam!
Do sprzedania mam używaną, turystyczną, lekko przyciemnianą szybę Givi do motocykla Suzuki SV650S I gereracji czyli roczniki 1999-2002.
Szyba została przezemnie zamieniona na sportową dlatego sprzedaję ponieważ nie dla mnie zabawy przed każdą trasą w zmienianie szybek. Sprawdzona w praktyce, robi robote. Wiatr nie miota tak rajderem i lata się o wiele przyjemniej niż na standardowej szybie. Szyba nie jest idealna, wiadomo jak to sprzęt używany są mikroryski i jedna albo dwie większe (nie rzucają się za bardzo w oczy), ale bez głębokich krech. Ja wypolerowałem jeszcze szybę pastą Tempo K2 i wygląda świetnie. Jest też jedno pęknięcie po lewej stronie szyby widoczne na zdjęciach. Jest bo jest, w jeździe nie przeszkadza, przy prędkości 140-150km/h nic się nie dzieje, nie odkształca się, nie lata. Gdybym nie był tak pedantycznym właścicielem mojej Suki pewnie by została na moto lecz wolałem się jej "pozbyć". Szczęśliwy nabywca będzie zadowolony jeśli ma bardziej praktyczne podejście do moto niż ja
Cena tu i teraz 70zł + przesyłka (wybór dostawy należy do kupca) ja polecam kuriera bo jest tani i dobry, DPD za 16zł więc... PP ok 14-15zł.
Jest możliwość wystawienia na allegro ale wolałbym się w to nie bawić bo dochodzą prowizje i pewnie w przeliczeniu wyjdzie lytr wachy
Jest również możliwosć odbioru osobistego w Zamościu (godziny do uzgodnienia).
Formy płatności:
- wpłata na moje konto bankowe lub paypal
- wpłata 35zł na konto i pozostałe 35zł przy odbiorze.
- jak sobie stryjenka życzy...
Kto pierwszy ten lepszy. Czekam na PW.
piona!