peugeot 406 2,0 HDI executive 2002 rok
Witam, mam do sprzedania swojego Lwa... auto z 2002 roku z silnikiem 2,0 HDI czyli diesel, srebrny.
Wyposażenie:
-elektryczne szyby, wspomaganie, sensor deszczu, sensor świateł, centralny z alarmem oryginalnym peugeota (karta i serwisówka też jest;), klimatronik, ogrzewanie przedniej szyby, elektryczne i podgrzewane lusterka, hak (założony po to by raz przewieść moto na przyczepie;), komputer, radio sterowane przy kierownicy, bananowa skóra (boczki w skórze i podświetlane), fotele elektryczne reg. we wszystkich płaszczyznach, podgrzewane fotele z podłokietnikami, roleta na szybie oczywiście oryginał, tarcze zegarów ze srebrnymi ramkami wyskalowane do 250 oczywiście fabryka.... auto w tamtym roku miało odświeżany lakier wszystkie odpryski rysy i jakieś takie rzeczy zostały usunięte koszt, alu felgi bardzo ładne 15 + komplet opon zimowych na felgach stalowych z kołpakami peugeota, przebieg auta 180 tysięcy, wymieniony ostatnio przełącznik od kierunków bolączka wszystkich pugów po przebiegu 160 tysięcy - koszt 1300 zł oraz nowy aku, auto całe lato stało a tamtej zimy już dawał o sobie znać. Auto na bieżąco doglądane w zawieszeniu wszystko jak najbardziej ok. świeży przegląd. Jestem w posiadaniu auta od 5 lat;) służyło do podróży na święta itp... warszawa - zgorzelec - warszawa.
Auto w bardzo bogatym wyposażeniu na dniach zdjęcia lub dla zainteresowanych na meila.
784 035 080 do obejrzenia w warszawie.
http://otomoto.pl/show?id=C21588412 cena 15500 do rozsądnej negocjacji
możliwa zamiana na autko dla żony... nowy garbus, 307 cabrio itp. oczywiście z dopłatą z mojej strony;)