Siema, nadeszła ta chwila która miałem nadzieję, że nigdy nie będzie miała miejsca. Jestem zmuszony (dosłownie) sprzedać moje drugie oczko w głowie po SV, którym jest fiat 126p. Trochę szczegółów co do autka: 96r. ok 73tys przebiegu i powoli rośnie
, centralny zamek, alarm, radio CD, zestaw 4 głośników z mazdy 6 (z 2005roku) + subwoofer (bez wzmacniacza + ew.200zł za wzmak). Maluszek ma w sobie kilka usprawnień dzięki którym jazda nim jest trochę przyjemniejsza. Założone jest lżejsze o połowę, wyważone koło zamachowe, wymieniona rurka emulsyjna (101) i troszkę przerobiony gaźnik (dodaje drugi w pełni seryjny i oryginalne koło). W maluszku zamontowany jest obrotomierz
Opony z przodu prawie nowe (12") z tyłu jeszcze ponad pół bieżnika(13"). Dodaję koła 13" na przód jednak mają słaby bieżnik. Dla chętnych mogę jeszcze dołożyć flansze, aby zamontować z przodu hamulce tarczowe od CC/SC. W maluchu jest roczny akumulator jeszcze przez rok na gwarancji. Z przodu są Xenony, ale dokładam zwykłe żarówki, a także są zamontowane światła do jazdy dziennej.
To chyba wszystko na temat autka. Najważniejsze, cena: 800zł do lekkiej negocjacji
Jutro jak zrobię zdjęcia to wrzucę.
Dodam jeszcze, że gdy było wymieniałem koło zamachowe wymieniłem sprzęgło. Nie trzeba było tego robić ale tarcza kosztowała 30zł nowa, więc wymieniłem przy okazji. Dodaję jeszcze kompletny nowy rozrząd (jeszcze nie słychać go ale kupiłem przy okazji i czeka).