Autor |
Wiadomość |
terminant
SV Rider
Dołączył(a): 5 sty 2013, o 19:01 Posty: 1318 Lokalizacja: gdzie zawieje
Moto: Diabeł
|
Polska Liga Wyciskania Wielokrotnego ACTIVLAB
jakby ktoś był chętny - zapraszam zawody odbywają się w całej Polsce ja pójdę się wygłupić innych zachęcam http://www.sfd.pl/Polska_Liga_Wyciskani ... 54662.htmlregulamin Ligi http://62.111.156.90/activlab/forum/Zaw ... skania.pdf
_________________ nil mirari, nil indignari, sed intellegere viewtopic.php?t=9443
|
31 gru 2013, o 14:10 |
|
|
plastic
Mister SVforum 2014
Dołączył(a): 11 lip 2010, o 20:17 Posty: 2100 Lokalizacja: Chodzież
Moto: VFR 800X Crossrunner
|
Re: Polska Liga Wyciskania Wielokrotnego ACTIVLAB
ja to bym się dopiero wygłupił, a Tobie będę kibicował Potrenuje - idę wycisnąć cytrynę do drinka
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
|
1 sty 2014, o 04:07 |
|
|
kristofch
SV Rider
Moto: <SV650N>
|
fajne nawet nie wiedziałem że coś takiego jest terminant daj znać jak Ci poszło i jakie były wyniki (100kg z piętnaście razy bym machnął...ale to pewnie za mało na start trzeba by było się lepiej przygotować...zmienić trening pod takie właśnie zawody )
_________________ ...najlepsze co można robić w ubraniach? szybko zaraża i wciąga ? ...
|
1 sty 2014, o 14:17 |
|
|
terminant
SV Rider
|
jak widziałeś chodzi o podnoszenie wielokrotne, jest konkurencja 1/2 wagi ciała - w tym podejdę, Grzesiu Leski (organizator w Sosnowcu i sędzia PZKiFTS) mówił, że jak dam radę 50 będzie ok wiadomo, że nie będę lepsza od facetów, ale nie o to chodzi tylko o zabawę, dawno nie startowałam w WL, bo nie trenuję już "na siłę" więc się nie kryguj tylko ciśnij, może wygrasz puszkę kreatyny
_________________ nil mirari, nil indignari, sed intellegere viewtopic.php?t=9443
|
1 sty 2014, o 14:58 |
|
|
kristofch
SV Rider
|
to trzymam kciuki. p.s. ja nie używam tzw. suplementów... jestem zdania że bez chemicznych wspomagaczy można dużo osiągnąć bo zaczynając brać odżywki tak naprawdę już nie ma granicy zdrowego rozsądku.. (idziesz na łatwiznę) a niestety znam /znałem mnóstwo ludzi co kreatymami, geinerami, bialkami, hmb, trubulusami i innymi (co tam ostatnio jeszcze jest maxymaizery) i innymi suplementami zmarnowali sobie życie... dobre żarcie i ciężki trening (bez proszków i tabletek) - nie wspominam już o konkretnych szprycach hormonalno sterydowych
_________________ ...najlepsze co można robić w ubraniach? szybko zaraża i wciąga ? ...
|
1 sty 2014, o 15:27 |
|
|
terminant
SV Rider
|
kiedyś rozmawiałam na ten temat z Bogdanem Szczotką (obecnie trener kadry w kulturystyce) uważa suple za zbędne, najważniejsze jest żarcie i trening, suple to marketing ja uważam tak samo, ale spalacza teraz jednak wrzucę
|
1 sty 2014, o 15:37 |
|
|
kristofch
SV Rider
|
nom...fajnie że się zgadzamy a po co Ci spalacz ... spasłaś się ? to też kwestia psychy... więcej aerobów a zauważyłaś teraz modę na chudość? i u facetów i u kobiet... wszyscy się rzeźbią żyłują - tylko mało komu to sensownie wychodzi
|
1 sty 2014, o 15:47 |
|
|
Tolman
SV Rider
Moto: 650s
|
Ja mogę na raz ewentualnie, powyżej 15 powtórzeń nic nie podniosę Ale znajomi startują tam.
_________________ Zapraszam do odwiedzenia i polubienia mojej strony https://www.facebook.com/marcinsadowskitrenerpersonalny
|
13 kwi 2014, o 22:13 |
|
|
Tolman
SV Rider
Moto: 650s
|
Trochę ma racji że Suple w kulturystyce są zbędne...
_________________ Zapraszam do odwiedzenia i polubienia mojej strony https://www.facebook.com/marcinsadowskitrenerpersonalny
|
13 kwi 2014, o 22:15 |
|
|
Slawuch
SV Rider
Moto: sv650 k2 2002
|
siet 29 razy podnioslem 52 kg po 8 browarach ale widze ze bez 100 powtorzen to lipa
|
13 kwi 2014, o 23:51 |
|
|