Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 1 sty 2025, o 01:41

Regulamin działu

Giełda służy do zamieszczania prywatnych ogłoszeń użytkowników forum. Tematy z komercyjnymi ogłoszeniami o działalności gospodarczej użytkowników będą usuwane. Tematy w dziale giełda są automatycznie zamykane. Wszystkie oferty prosimy kierować na PW/e-mail.

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
SV650N, Gaźnik ew wtrysk w dobrym stanie, okolice Trójmiasta 
Autor Wiadomość
motorowerzysta

Moto: SV650S 2004
Post SV650N, Gaźnik ew wtrysk w dobrym stanie, okolice Trójmiasta
Witam!
Mam pieniądzore więc szukam na poważnie.
Kupię SV650 N w wersji gaźnikowej lub wtryskowej z pierwszych edycji. Interesuje mnie bardzo dobry stan techniczny (ew do dołożenia serwisu ale cena analogicznie mniejsza), kolor może być jakikolwiek, jedynie nad żółtym się zastanowię głębiej. Ewentualnie jeśli nie znajdę eNki to zainteresuje się wersją S ale TYLKO wtrysk. Kwota jaką mam do wydania jest adekwatna do egzemplarza ale nie powinna przekroczyć 8500. I tutaj najważniejsze, oferty z okolic Trójmiasta są brane pod uwagę jako pierwsze. Fajnie też, jak ktoś by mógł zaoferować mi transport motocykla.

Czekam na oferty na PW bo tutaj zaglądam dość często. Fajnie jakbyście dodali jakieś foto i nr telefonu co bym mógł oddzwonić.

Pozdrawiam i czekam na info :)
Pozdr,
Tetech

26 sty 2012, o 00:05
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]