Regulamin działu
Giełda służy do zamieszczania prywatnych ogłoszeń użytkowników forum. Tematy z komercyjnymi ogłoszeniami o działalności gospodarczej użytkowników będą usuwane. Tematy w dziale giełda są automatycznie zamykane. Wszystkie oferty prosimy kierować na PW/e-mail.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Hudini
rowerzysta
Dołączył(a): 12 paź 2014, o 23:29 Posty: 16 Lokalizacja: Katowice
Moto: SV650S K5
|
Lewy podnóżek kierowcy
Cześć, Od niedawna jestem posiadaczem SV650S K5 i chciałbym ją doprowadzić do porządku. Wcześniejszy właściciel niestety złamał lewy podnóżek kierowcy (podobno objechał mu moto na ścianie w garażu) i mam tam teraz zamontowany jakiś inny na szpetnej śrubie. Wiadomo w trakcie jazdy to nie przeszkadza, ale jak patrzę na SVke to mnie to irytuje. Ma ktoś może taki podnóżek na sprzedaż?
Dodatkowo szukam oryginalnych ciężarków kierownicy (ale tu podejrzewam, że będzie trudniej niż z podnóżkiem), bo prawdopodobnie wcześniejszy właściciel (lub jeszcze wcześniejszy) stracił na jakimś szlifie (bo po co inaczej je ściągać?), a przynajmniej nie mam obu.
Kontakt przez pw.
Pozdrawiam, Michał
|
22 paź 2014, o 17:35 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|