Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 21 kwi 2025, o 07:28

Regulamin działu

Giełda służy do zamieszczania prywatnych ogłoszeń użytkowników forum. Tematy z komercyjnymi ogłoszeniami o działalności gospodarczej użytkowników będą usuwane. Tematy w dziale giełda są automatycznie zamykane. Wszystkie oferty prosimy kierować na PW/e-mail.

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Stelaż boczny sv 1000 givi zamienię/kupię 
Autor Wiadomość
erotoman-gawędziarz

Moto: SV 1000N 2004
Post Stelaż boczny sv 1000 givi zamienię/kupię
Kupiłem stelaże boczne pod kuferki na zamek monokay givi. Stelaże są nówki sztuki prosto z paczki, ale są do 650tki a ja mam lytra.
Wszystkie mocowania w nim pasują poza jednym, ponieważ 650tka ma tylko 1 tłumik z prawej strony, a lyter ma 2 po 2 stronach - i to właśnie przeoczyłem.
Chodzi o to, że prawy stelaż od dołu jest mocowany do śruby podtrzymującej tłumik, a lewy do spodu podnóżka pasażera, gdzie w 1000cu jest tak samo mocowany do śruby podtrzymującej drugi tłumik.
Nie chciałbym giąć tego lewego stelaża, dlatego z miłą chęcią zamienię się z kimś kto ma lewy stelaż do 1000ca.
Ewentualnie kupię używane stelaże do 1000, nie do 650! Wtedy swoje nówki sztuki nie używane wystawię na sprzedaż :)

Piszcie do mnie na Priva, na pewno odpiszę!

19 paź 2011, o 22:21
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]