Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 5 sty 2025, o 21:09

Regulamin działu

Giełda służy do zamieszczania prywatnych ogłoszeń użytkowników forum. Tematy z komercyjnymi ogłoszeniami o działalności gospodarczej użytkowników będą usuwane. Tematy w dziale giełda są automatycznie zamykane. Wszystkie oferty prosimy kierować na PW/e-mail.

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
kupię sv650s, sv1000, cbr:) 
Autor Wiadomość
rowerzysta

Moto: sv650s 2002
Post kupię sv650s, sv1000, cbr:)
Cześć
sprzedałem swoją sv'kę, poszukuję czegoś nowszego

Może ktoś planuje sprzedać zadbaną sv650s na wtrysku, może 1000, może coś z innej stajni- zastanawiam się mocno nad CBR f4 sport czy rr- proszę o kontakt:)

Cena- myślę że do dagadania- nie chciał bym przeznaczyć więcej niż 12-13 tys na tą chwilę, ale wszystko do przemyślenia:)

Może ewentualnie możecie polecić ludzi sprzedających masowo motocykle- ale sprawdzonych sprzedawców którzy nie wciskają rozpadających się badziewi;/ Chciałbym zaoszczędzić czasu, zakładam że to dobra droga żeby zapytać na forum.

Będę wdzięczny za wszelkie informacje

Pozdrawiam
Michał

temat do wyrzucenia- dzięki za spory odzew z forum, zakupiłem cbr z polecenia DZWONKA- za co bardzo dziękuję:)
w wolnej chwili wrzucę jakieś fotki- mimo że to nie Sv, chyba nikt się nie obrazi:)

pozdrawiam:)

23 maja 2012, o 22:43
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]