Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
To co mnie dzisiaj rozbawiło :).
Autor |
Wiadomość |
Gosikx
SV Rider
Dołączył(a): 19 cze 2010, o 09:17 Posty: 872 Lokalizacja: Piaseczno
Moto: ???
|
Re: To co mnie dzisiaj rozbawiło :).
|
22 paź 2011, o 18:18 |
|
|
saviola93
motorowerzysta
Moto: SV650S 2003
|
|
23 paź 2011, o 17:20 |
|
|
Gosikx
SV Rider
|
|
23 paź 2011, o 20:11 |
|
|
skwaro
SV Rider
Dołączył(a): 2 lip 2010, o 09:24 Posty: 2373 Lokalizacja: Warszawa
Moto: CBR600RR PC40
|
24 paź 2011, o 10:38 |
|
|
3kkk
motocyklista
|
wybacz ale ewidentnie dałaś się zmanipulować TVNowi.. to nie państwo i prawo tu zawiodło a raczej zwykła ludzka głupota triumfowała.. taka jest prawda, a że pożyczkodawca oszust to póki co tylko pomówienie babki która nie przeczytała umowy, no do diaska kto nie czyta umowy pożyczając taką kasę od jakiegoś kolesia a nie od banku (choć im też się przecież nie ufa) tragedia rodziny ale troche na własne życzenie...
_________________ SV 650N k4
|
24 paź 2011, o 11:08 |
|
|
Gosikx
SV Rider
|
Masz rację. Podpisując coś a tym bardziej umowę o pożyczkę trzeba ją dokładnie przeczytać. Ale żal mi takich ludzi mimo wszystko.
|
24 paź 2011, o 16:48 |
|
|
Gosikx
SV Rider
|
|
24 paź 2011, o 16:50 |
|
|
spyra78
SV Rider
Dołączył(a): 8 sie 2010, o 17:34 Posty: 1327 Lokalizacja: Kielce
Moto: litr s k5---->
|
dziś już mnie to śmieszy ale tydzień temu nie było mi do śmiechu. Chodzi o to, że: ...wstałem o 7 rano drugiego dnia gdzieś w rzeszy, zjadłem śniadanie i usaidłem na mego rumaka żeby zrobić kolejnych 1000km. Wszystko zaczęło się pięknie, choć mroźnie to słonecznie i zapowiadał się na prawdę przyjemny dzień w siodle- niestety nie było tak przyjemnie jak się później okazało :\. ... system tankowania na trasie był następujący: błyśnięcie kontrolki- utomatyczy zjazd do njbliższej stacji i tankowanie( wiele km tak zrobiłem i nigdy nie miałem problemu). Tym razem jednk lampka błysnęła dosłownie 15m po minięciu "CePeeNu".... niestety do następnego zabrakło mi, jak się okazało 4 i pół długich h pchania dalej_. 13km! Teraz mnie to śmieszy . Fajnie było. Czułem to w nogach i rękach przez 5 dni:D. Nigdy wcześniej nie byłem tak zgrzany~! - jak już dotarłem do jakiejś wioski i zatankowałem zacząłem się przebierać, a ubrania były tak mokre jakbym wyjął je z pralki( praktycznie bez odwirowania:D ). musiałem się tym moim przeżyciem podzielić- może i Wy się pośmiejecie Tak zapowiadał się dzień, a potem już nie chciało mi się robić zdjęć Uploaded with ImageShack.us
_________________ SV 1000s - Galeryja operacja upside down Cyklop
---==Facebook==---
|
25 paź 2011, o 01:12 |
|
|
kefir
motorowerzysta
Moto: Przygotowania
|
_________________ By zła się wystrzegać... http://youtu.be/B2xL8EX52i0 Jednoślad od zawsze, na zawsze ! http://mosberg.pinkbike.com
|
25 paź 2011, o 02:52 |
|
|
Gosikx
SV Rider
|
| | | | spyra78 napisał(a): dziś już mnie to śmieszy ale tydzień temu nie było mi do śmiechu. Chodzi o to, że: ...wstałem o 7 rano drugiego dnia gdzieś w rzeszy, zjadłem śniadanie i usaidłem na mego rumaka żeby zrobić kolejnych 1000km. Wszystko zaczęło się pięknie, choć mroźnie to słonecznie i zapowiadał się na prawdę przyjemny dzień w siodle- niestety nie było tak przyjemnie jak się później okazało :\. ... system tankowania na trasie był następujący: błyśnięcie kontrolki- utomatyczy zjazd do njbliższej stacji i tankowanie( wiele km tak zrobiłem i nigdy nie miałem problemu). Tym razem jednk lampka błysnęła dosłownie 15m po minięciu "CePeeNu".... niestety do następnego zabrakło mi, jak się okazało 4 i pół długich h pchania dalej_. color=#BF0000]13km! [[/color] Teraz mnie to śmieszy . Fajnie było. Czułem to w nogach i rękach przez 5 dni:D. Nigdy wcześniej nie byłem tak zgrzany~! - jak już dotarłem do jakiejś wioski i zatankowałem zacząłem się przebierać, a ubrania były tak mokre jakbym wyjął je z pralki( praktycznie bez odwirowania:D ). musiałem się tym moim przeżyciem podzielić- może i Wy się pośmiejecie Tak zapowiadał się dzień, a potem już nie chciało mi się robić zdjęć | | | | |
Współczuję... Ja pchałam motocykl niecały kilometr i też się umordowałam ale 13
|
25 paź 2011, o 09:54 |
|
|
szydello
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 08:01 Posty: 712 Lokalizacja: W-wa Imielin, Międzyborów
Moto: 636 '03
|
Ja pchalem 2 km z pomoca kolegi po szlifie:) Ludzie nie czuja wtedy wspolczucia
_________________ była n k4
|
25 paź 2011, o 11:19 |
|
|
browar
SV Rider
Moto: sv 1000S 2005
|
A propos tego filmiku o rowerzystach z czego oni te koła mają..( zderzenie z psem który nic nie poczuł) a koło powyginane w ósemkę
_________________ http://www.acebiker.pl https://www.facebook.com/acebiker.polska
|
25 paź 2011, o 12:14 |
|
|
Bartosz
SV Rider
|
_________________ Sv 650N K7 Phantom Gray
|
25 paź 2011, o 13:11 |
|
|
spyra78
SV Rider
Dołączył(a): 8 sie 2010, o 17:34 Posty: 1327 Lokalizacja: Kielce
Moto: litr s k5---->
|
kiedy ja pchalem moje cacko to zatrzymal sie jeden gosc ale nie mial banki..nie pomogl.. ....i policja: -co pan tu robi? -pcham bo zabraklo mi paliwa -za to jest mandat! -za co, za to ze nie mam benzyny?! -tak -naprawde?? -tak; i co pan teraz zrobi? -nic, popcham nastepne 3km bo tyle mi zostalo -.....aha...... GUT! (i pojechali) Bardzo byli pomocni:D
_________________ SV 1000s - Galeryja operacja upside down Cyklop
---==Facebook==---
|
25 paź 2011, o 14:02 |
|
|
marek
Pączek
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 12:25 Posty: 704 Lokalizacja: Warszawa/Piastów
Moto: Hanka CRF250r
|
_________________ RED SV650S K6 > okufrowany GSF 1200 K6 BLACK > była TT 600 S > CRF250R
|
25 paź 2011, o 16:10 |
|
|
Owca007
spamOWCA
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Moto: BMW + szpera :)
|
_________________ Jak czegoś dusz pragnie to gg 1487770
|
25 paź 2011, o 16:16 |
|
|
saviola93
motorowerzysta
Moto: SV650S 2003
|
|
25 paź 2011, o 20:42 |
|
|
Opal
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 18:58 Posty: 475 Lokalizacja: Skierniewice
Moto: ...
|
| | | | spyra78 napisał(a): dziś już mnie to śmieszy ale tydzień temu nie było mi do śmiechu. Chodzi o to, że: ...wstałem o 7 rano drugiego dnia gdzieś w rzeszy, zjadłem śniadanie i usaidłem na mego rumaka żeby zrobić kolejnych 1000km. Wszystko zaczęło się pięknie, choć mroźnie to słonecznie i zapowiadał się na prawdę przyjemny dzień w siodle- niestety nie było tak przyjemnie jak się później okazało :\. ... system tankowania na trasie był następujący: błyśnięcie kontrolki- utomatyczy zjazd do njbliższej stacji i tankowanie( wiele km tak zrobiłem i nigdy nie miałem problemu). Tym razem jednk lampka błysnęła dosłownie 15m po minięciu "CePeeNu".... niestety do następnego zabrakło mi, jak się okazało 4 i pół długich h pchania dalej_. 13km! Teraz mnie to śmieszy . Fajnie było. Czułem to w nogach i rękach przez 5 dni:D. Nigdy wcześniej nie byłem tak zgrzany~! - jak już dotarłem do jakiejś wioski i zatankowałem zacząłem się przebierać, a ubrania były tak mokre jakbym wyjął je z pralki( praktycznie bez odwirowania:D ). musiałem się tym moim przeżyciem podzielić- może i Wy się pośmiejecie Tak zapowiadał się dzień, a potem już nie chciało mi się robić zdjęć | | | | |
Miałem podobną sytuację na pograniczu Węgier i Chorwacji w tym roku. Pomiędzy ostatnią stacją na Węgrzech i pierwszą na Chorwacji jest ok 70-80 km! W jedną stronę zjechałem na głębokiej rezerwie zwalniając do 75 km/h. Jadąc z powrotem lecę sobie standardowo 140-150 km/h. Zaświecił mi się żydek i widzę, że kolejna stacja jest za 45 km. Nie zwalniam. Na tym paliwie spokojnie dolecę pomyślałem Później okazało się, że do tej stacji trzeba było zjechać z autostrady do miasteczka. Oczywiście wszyscy cięliśmy autostradą dalej. Zobaczyłem, że następna stacja jest za kolejne coś ok 30 km sic! Zwolniłem... tocząc się zjeżdzając z górki resztki paliwa przesunęły się na przednią ściankę zbiornika... sprzęt zaczął przerywać. No to nie źle pomyślałem... górka się skończyła sprzęt jeszcze zaskoczył zaciągając ostatnie resztki paliwa i podjeżdzając na małe wzniesienie paliwa zabrakło Wrzuciłem luz i toczę się powoli wytracając prędkość i tak się dotoczyłem 10 metrów przed początkiem prawoskrętu na stację benzynową. Dopchałem sprzęt 1 km i zalałem pod korek. Miałem duży fart:) W tej okolicy w 3 sprzętach skończyła się waszka.
_________________ One love, one passion - only motorcycles!
|
25 paź 2011, o 21:04 |
|
|
Notturno SV
Mister Budda
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 12:22 Posty: 2362 Lokalizacja: Warszawa
Moto: VTR RIDER :D
|
ja z paliwem tez mialem opcje juz pierwszego dnia po zaku[pie pchalem ja 2 kilosy potem sie zcwanilem i poprostu szedlem na stacje po paliwo w butli albo mi ktos dowozil
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
25 paź 2011, o 21:12 |
|
|
Bartosz
SV Rider
|
_________________ Sv 650N K7 Phantom Gray
|
25 paź 2011, o 21:40 |
|