Ksw 17 - thompson o wyniku walki i szybka reklama Polsatu ciekawe co sie tam działo...
Pudzianowski pokonał decyzją sędziów Jamesa "Kolosa" Thompsona. Werdykt wywołał mnóstwo kontrowersji. Anglik był rozwścieczony tą decyzją. Najpierw dał temu wyraz do mikrofonu, a potem wyrzucił za ring pamiątkowy puchar, który dostał od federacji KSW. - Co wy wszyscy odpier...?! Ten werdykt to hańba dla federacji KSW, która chciałaby uchodzić za poważną! Pier... te wasze KSW! To jakiś dowcip! - wykrzyczał oburzowy werdyktem Thompson.
Nawet ja -szef laików w tychże sprawach - oglądając samotnie tę walkę, nie konsultując się totalnie z nikim byłam pewna, że wygra Thompson. Pod koniec, przekonana o wyniku poszłam sobie nawet herbatkę zrobić, a tu...taaaakie zaskoczenie
Jedyne co mnie rozbawiło to jak Thompson zabrał mikrofon to nikt się nie kwapił żeby mu go odebrać bali się czy co???
Mnie rozbawiło jego wiesniackie zachowanie - rozumiem jego oburzenie, mógł przygadać inteligentnie i ironicznie, ale niestety, wychował się na rozrzutniku do gnoju i stać go było tylko na przekleństwa i wyzwiska do polskiej publiczności. Odwróćmy sytuację - Pudzian walczy w Anglii, zostaje niesprawiedliwie oceniony - wyobrażacie sobie, że łapie mikrofon i zaczyna bluzgać na Anglików? Ja sobie nie wyobrażam żadnego Polaka tak się zachowującego.
Dołączył(a): 25 lut 2010, o 00:50 Posty: 526 Lokalizacja: śląskie
Re: To co mnie dzisiaj rozbawiło :).
Jeżeli chcesz wygrać z gospodarzem , musisz go znokautować , taka ogólna niepisana zasada też funkcjonuje , bo na punkty zawsze będą problemy. Najlepiej powinna być extra runda Widać postępy Pudziana , ale może wcześniej dojść do emerytury niż wygrywać z dobrymi zawodnikami
_________________ 650S K6 > DL650 AK8
27 lis 2011, o 18:49
DeSpot
motocyklista
Dołączył(a): 10 lis 2011, o 14:30 Posty: 146 Lokalizacja: Warszawa WY
Moto: TL 1000 S
...ale to raczej tragedia..... za to odpowiedź kozak
_________________ hulaj dusza piekła nie ma!!! http://www.facebook.com/DirtyDeedsTattoo
27 lis 2011, o 22:36
kozik
SV Rider
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.
Re: To co mnie dzisiaj rozbawiło :).
raptor napisał(a):
Jeżeli chcesz wygrać z gospodarzem , musisz go znokautować , taka ogólna niepisana zasada też funkcjonuje , bo na punkty zawsze będą problemy. Najlepiej powinna być extra runda Widać postępy Pudziana , ale może wcześniej dojść do emerytury niż wygrywać z dobrymi zawodnikami
W boksie jest tak samo, nad mistrzem trzeba mieć widoczną przewagę, żeby wygrać walkę. Dokładnie widać to podczas walki Evandera Holyfielda i Nikolaia Valuev`a. http://www.youtube.com/watch?v=5y3TCQlEwRc Nawet protesty po walce, że Holyfield miał przewagę nic już nie pomogły. Dlatego w wygraną Adamka nad Kliczką na punkty mało wierzyłem.