Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
Autor |
Wiadomość |
Sol
SV Rider
Moto: *
|
Re: To co lubimy u kobiet :)
_________________ A teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu!
www.pustamiska.pl - nakarm zwierzaka.
|
3 gru 2011, o 21:02 |
|
|
Notturno SV
Mister Budda
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 12:22 Posty: 2362 Lokalizacja: Warszawa
Moto: VTR RIDER :D
|
Jest piękna
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
4 gru 2011, o 00:02 |
|
|
kozik
SV Rider
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.
|
_________________ SV 650 S '99/GSX-R 750 K1
www.logo-ratio.pl
|
4 gru 2011, o 18:48 |
|
|
Erazer
SV Rider
Dołączył(a): 15 gru 2010, o 16:13 Posty: 1083 Lokalizacja: [WZ] + [CIN]
Moto: SV 650S '01
|
_________________ Jeśli nie spróbujesz to nigdy nie dowiesz się czy było warto
SV 650S
|
5 gru 2011, o 09:56 |
|
|
Dagonet
motocyklista
Moto: VFR 800F
|
5 gru 2011, o 11:30 |
|
|
Kilerpl
Klonowy orator
Moto: nima :)
|
Trochę odkopałem twój post bo dopiero nadrabiam ten temat Nie wiem jak z reszta facetów ale mnie nie mogła by moda u kobiet obchodzić mniej. Jeżeli buźka jest ładna i ciało odpowiednie to kobieta będzie wygladac dobrze w każdym ciuchu (im skromniejszym tym lepiej [żart]). Po sobie wiem że wszystkie kobiety z jakimi miałem do czynienia myślą że są atrakcyjne dla faceta gdy ubiorą modna bluzkę, dobry makijaż i fryzurę z katalogu. Nic bardziej błędnego, przynajmniej ja nie lubię sztucznych upiekszaczy. Kobieta nie musi być supermodelką bo takie rzeczy przemijają dosyć szybko ale powinna "mieć to coś " co powoduje iskrę pomiędzy nią a facetem. Głównie chodzi tu o charakter który będzie odpowiadał danemu mężczyźnie. Oczywiście że wygląd jest ważny, nie okłamujmy się , ale z samym wyglądem daleko się nie pociągnie. Ja też mam ideał kobiety i nie jest nim moja żona , ale takie już jest życie że nie zawsze się dostaje co się chce
_________________ Trawa jest zawsze bardziej zielona po drugiej stronie płotu Ego nihil timeo, quia hihil habeo
|
6 gru 2011, o 00:34 |
|
|
Sol
SV Rider
|
| | | | Kilerpl napisał(a): Trochę odkopałem twój post bo dopiero nadrabiam ten temat Nie wiem jak z reszta facetów ale mnie nie mogła by moda u kobiet obchodzić mniej. Jeżeli buźka jest ładna i ciało odpowiednie to kobieta będzie wygladac dobrze w każdym ciuchu (im skromniejszym tym lepiej [żart]). Po sobie wiem że wszystkie kobiety z jakimi miałem do czynienia myślą że są atrakcyjne dla faceta gdy ubiorą modna bluzkę, dobry makijaż i fryzurę z katalogu. Nic bardziej błędnego, przynajmniej ja nie lubię sztucznych upiekszaczy. Kobieta nie musi być supermodelką bo takie rzeczy przemijają dosyć szybko ale powinna "mieć to coś " co powoduje iskrę pomiędzy nią a facetem. Głównie chodzi tu o charakter który będzie odpowiadał danemu mężczyźnie. Oczywiście że wygląd jest ważny, nie okłamujmy się , ale z samym wyglądem daleko się nie pociągnie. Ja też mam ideał kobiety i nie jest nim moja żona , ale takie już jest życie że nie zawsze się dostaje co się chce | | | | |
Zgadzam się z Tobą w 100% A tamta dyskusja była tylko i wyłącznie odnośnie legginsów (trochę offtopowo) - tłumaczyłam, że niezależnie od tego kto jakie ma poglądy na ich temat, nieodpowiednio noszone są uznawane za siarę O modzie to nie ma sensu tutaj dyskutować, przecież to temat o cyckach, a nie bluzkach
|
6 gru 2011, o 00:55 |
|
|
Toksyczny
SV Rider
|
Jak mawiał mój dziadek - bo Pawle, jedne nadają się do orania a drugie do uprawy.
_________________ " Wy śmiejecie się ze Mnie, iż jestem "inny", Ja śmieję się z Was bo wszyscy jesteście tacy sami" "Carpe Diem"
|
6 gru 2011, o 10:29 |
|
|
Sol
SV Rider
|
|
8 gru 2011, o 10:45 |
|
|
Tolman
SV Rider
Moto: 650s
|
Ja tam mam inne zdanie, nie można walczyć z naturą człowieka (co najmniej samca), niestety a może stety , nie jesteśmy stworzeni do monogamii, jesteśmy gatunkiem poligamicznym, jest to udowodnione i po co z tym walczy. Powinniśmy uszanować wolę stwórcy. Po coś nas takimi stworzył.
_________________ Zapraszam do odwiedzenia i polubienia mojej strony https://www.facebook.com/marcinsadowskitrenerpersonalny
|
8 gru 2011, o 11:43 |
|
|
Toksyczny
SV Rider
|
Dziwne tłumaczenie, mamy wiele słabości i pokus w życiu, kobieta jest po prostu jedną z nich. Można być szczęśliwym i bez kobiety u boku, bez pożądania i dążenia do prokreacji. Walka ze słabościami to część daru od "stwórcy". Nie ma co naginać stwierdzenia "tak zostaliśmy stworzeni"
_________________ " Wy śmiejecie się ze Mnie, iż jestem "inny", Ja śmieję się z Was bo wszyscy jesteście tacy sami" "Carpe Diem"
|
8 gru 2011, o 12:01 |
|
|
Tolman
SV Rider
|
Jeśli piszesz że można być szczęśliwy bez kobiety u boku... to wiedz że diabeł się Tobą interesuje
_________________ Zapraszam do odwiedzenia i polubienia mojej strony https://www.facebook.com/marcinsadowskitrenerpersonalny
Ostatnio edytowano 8 gru 2011, o 12:39 przez Tolman, łącznie edytowano 1 raz
|
8 gru 2011, o 12:11 |
|
|
kacperski
Mister Apollo
Moto: Z1000
|
W wątku o dupach będziecie się kłócić o bogu?
_________________ SV 650S - Błękitny Ogórek -> Z1000 - Ognista pomarańcza
|
8 gru 2011, o 12:12 |
|
|
Gosikx
SV Rider
Dołączył(a): 19 cze 2010, o 09:17 Posty: 872 Lokalizacja: Piaseczno
Moto: ???
|
interesujące... Ale czy mówiąc o gatunku nie masz na myśli mężczyzn? założenie, że mężczyźni są poligamiczni a kobiety monogamiczne Powinno to działać w obie strony tak samo ... ech nie skończę ...
|
8 gru 2011, o 12:59 |
|
|
Toksyczny
SV Rider
|
Nie będę się dalej wypowiadał w wątku o dupach ze zdjęciami dup, ściąganych majtek i olejku wylewającego się na oba pośladki. Fajne to - OK, ale żałosne.
|
8 gru 2011, o 13:58 |
|
|
Tolman
SV Rider
|
Oczywiście pewnie działa to w obydwie strony tak samo, ale nie chciałem się wypowiadać za płeć piękną
|
8 gru 2011, o 15:47 |
|
|
MarTusia
SV Rider
Dołączył(a): 8 kwi 2010, o 13:55 Posty: 668 Lokalizacja: Mokotów/Służew
Moto: GS500E 2000
|
A co na to Twoja Luba ?
_________________ motocyklistka jest szczęśliwa wtedy, gdy znajdzie coś, na czym nogami dosięga ziemi, a skrzydłami nieba
|
8 gru 2011, o 17:33 |
|
|
saviola93
motorowerzysta
Moto: SV650S 2003
|
Zależy która haha ok nie oftop'ujmy.
|
8 gru 2011, o 18:07 |
|
|
Razor
erotoman-gawędziarz
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 02:34 Posty: 3871 Lokalizacja: Otwock
Moto: SV 1000N 2004
|
Patrzcie go, ministrant się znalazł. Wcale nie jest żałosne, jest przyjemne dla oka! Jeżeli dziewczyny same się godzą na takie zdjęcia, a te nasze forumowe nawet je wklejają to nie ma nic w tym złego
_________________ SVNERWUS
|
8 gru 2011, o 20:36 |
|
|
Toksyczny
SV Rider
|
Degeneracja i zgorszenie . Ja widzę po prostu paradoks całej sytuacji. Słyszy się o sprowadzaniu kobiet do roli kotleta mielonego albo ciasta niczym szarlotka z american pie a później łeeee jacy to faceci beee. Prawda jest taka że kobiety skutecznie same podsycają i gaszą tematykę tego typu byle koło się kręciło - to mnie śmieszy. Ale Pan erotoman gawędziarz najwidoczniej lubi być czesany tym grzebykiem więc mi nic do tego. Powiedziałem co myślę, do ministranta mi daleko. Cheers
|
8 gru 2011, o 20:47 |
|
|