Dołączył(a): 27 lut 2010, o 01:28 Posty: 319 Lokalizacja: München
Moto: Fz 1 Fazer
Re: Filmy o motocyklach
spyra78 napisał(a):
Czysta przyjemność i fajnie, płynnie pokonująca zakręty SVała:
KESSELBERG moja ulubiona Ścieszka na motor Na B-kingu z kamera kupel kolegi z forum R@F. Z tego co wiem to B-king kontuzjowany - dziadek wymusił - podobno na przyszły sezon będzie następny B-king- filmik i droga pierwsza klasa-polecam.
_________________ MZ ETZ250-pauza-SV650 S K1-sprzedany-SV 650 S K5 + Leo Vince-sprzedany-teraz-FZ1 Fazer +Sebring. MvAugusta 920. Suzuki Gsx s 1000f +yohimura.
26 lis 2011, o 19:00
foras1
SV Rider
Dołączył(a): 4 mar 2011, o 22:05 Posty: 800 Lokalizacja: Kraków - Nowa Huta
Moto: SV650S '00/01
Jak litr paliwa będzie kosztował więcej niż litr wódki to trzeba się będzie przesiąść na:
Wiesz co, nie lubuję się jakoś w paleniu gumy, ale tak - próbowałem na każdej z ww. nawierzchni łącznie ze zwykłym piaskiem A kto powiedział, że na asfalcie przód trzyma, a tył się dymi? Jak na asfalcie przodu nie dociśniesz, a tyłu nie odciążysz, to też motocykl z pod Ciebie wyjedzie
Dobra, nic Jak się spotkamy to ci pokażę
Ciekawe czy Gosix też ma taką siatkę do łapania motocykli Mi się przypomniało jak Montana wrzuciła jakiś filmik, jak to spaliła starego kapcia... i przed nią stał i moto nogą blokował jakiś gostek. Teraz wiem, że to nie był "jakiś gostek" tylko bardzo odważny człowiek
gdzie to będziesz oglądał ? ja chyba wole poczekać do kwietnia aż wyjdzie w polskich kinach w 3d
2 gru 2011, o 18:11
Toksyczny
SV Rider
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f__axqkUhU Moje, robione jakiś czas temu. Take it easy on me, na forum mego miasta przez życzliwych zajebistych motocyklistów zostałem zjechany żem "raptowny" itp. Filmik robiony głównie w celu sprawdzenia czy dam radę "coś" sklecić.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=2f__axqkUhU Moje, robione jakiś czas temu. Take it easy on me, na forum mego miasta przez życzliwych zajebistych motocyklistów zostałem zjechany żem "raptowny" itp. Filmik robiony głównie w celu sprawdzenia czy dam radę "coś" sklecić.