Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
Autor |
Wiadomość |
faraoneczka
SV Rider
Dołączył(a): 13 paź 2011, o 17:48 Posty: 499 Lokalizacja: KCH Trzebinia
Moto: sv650 K5
|
Re: To co lubimy u kobiet :)
Ależ ja nie szukam koleżanek. ;-))
_________________ 4 WHEELS MOVE THE BODY 2 WHEELS MOVE THE SOUL
SPRZEDAM: części SV650S K3< (kierownica, półka, tarcze hamulcowe, i inne)
SPRZEDAM: damska tekstylna kurtka Buse r.S/M
|
25 gru 2011, o 14:18 |
|
|
Gosikx
SV Rider
Dołączył(a): 19 cze 2010, o 09:17 Posty: 872 Lokalizacja: Piaseczno
Moto: ???
|
Szkoda to komentować Mężczyźni mają ten organ w większej ilości
|
25 gru 2011, o 14:36 |
|
|
Sol
SV Rider
Moto: *
|
I może dlatego wydaje Ci się, że większość dziewczyn jest głupia
_________________ A teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu!
www.pustamiska.pl - nakarm zwierzaka.
|
25 gru 2011, o 15:09 |
|
|
Toksyczny
SV Rider
|
tolman, myślenie może i boli chwilowo, ale brak myślenia może boleć całe życie. Tematyka kobiet w życiu mężczyzny jest jak praca sapera w policji bądź wojsku - kilka bombek pomniejszego rodzaju może i rozbroisz, ale trafisz w końcu na taką że cie rozpierd.... Polecam - idźcie na żywioł, zakochujcie się, żeńcie/wychodźcie za mąż - a za kilka lat zapraszam na terapię personalną albo małżeńską. A co ma to wszystko do tematu? ano to że po raz setny tupię nóżką nad faktem uprzedmiatawiania kobiet i mężczyzn oraz ich roli. A koleżanki posiadam jeszcze mnie lubią, sam nie wiem za co. Szybka edycja - kobiety nie są głupie / są wyrafinowane i bezlitosne - prawdziwe Pandory.
_________________ " Wy śmiejecie się ze Mnie, iż jestem "inny", Ja śmieję się z Was bo wszyscy jesteście tacy sami" "Carpe Diem"
|
25 gru 2011, o 15:14 |
|
|
Gosikx
SV Rider
Dołączył(a): 19 cze 2010, o 09:17 Posty: 872 Lokalizacja: Piaseczno
Moto: ???
|
to prawda A terapia? co Ty psychologiem jesteś?
|
25 gru 2011, o 15:49 |
|
|
faraoneczka
SV Rider
|
Raczej odwrotnie... to co uważasz za przyczynę jest skutkiem, a to co za skutek jest właśnie przyczyną... ;-))
|
25 gru 2011, o 16:32 |
|
|
Sol
SV Rider
|
Nie ma sensu generalizować, że kobiety są głupie, a mężczyźni nie, głupota nie zależy od płci. Może obecnie w liceum masz sporo głupich, nieprzyjemnych koleżanek, ale one z czasem dojrzeją *...a mężczyźni nie - chciałoby się tak powiedzieć, ale to by była czysta złośliwość W ogóle to zauważyłam, że sporo dziewczyn w wieku licealnym staje się "szowinistkami" i mówią, że dziewczyny są głupie, że tylko z facetami mogą się kumplować, bo z koleżankami to się nie da... Chyba to kwestia wieku Jak sobie przypomnę, to w szkołach też miałam głupie koleżanki i nie chciałam się z nimi zadawać Także uszy do góry, nie zawsze będzie tak źle z dziewczynami
|
25 gru 2011, o 16:47 |
|
|
Dono
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:59 Posty: 3102 Lokalizacja: Warta, łódzkie
Moto: różne
|
A może by tak od siebie zacząć ocenianie głupoty?
|
25 gru 2011, o 16:53 |
|
|
faraoneczka
SV Rider
|
| | | | Sol napisał(a): Nie ma sensu generalizować, że kobiety są głupie, a mężczyźni nie, głupota nie zależy od płci. Może obecnie w liceum masz sporo głupich, nieprzyjemnych koleżanek, ale one z czasem dojrzeją *...a mężczyźni nie - chciałoby się tak powiedzieć, ale to by była czysta złośliwość W ogóle to zauważyłam, że sporo dziewczyn w wieku licealnym staje się "szowinistkami" i mówią, że dziewczyny są głupie, że tylko z facetami mogą się kumplować, bo z koleżankami to się nie da... Chyba to kwestia wieku Jak sobie przypomnę, to w szkołach też miałam głupie koleżanki i nie chciałam się z nimi zadawać | | | | |
Nie generalizuje. Napisałam, że "raczej rzadko się zdarza", a nie, że "nie zdarza się"... Z kolegami w moim wieku też się nie chcę zadawać. Mam tylko sporo starszych kumpli ;-)) A moje zdanie na temat dziewczyn odnosi się zarówno do moich rówieśniczek, jak i do sporo starszych... tak już mam - nie dogaduje się z kobietami i o większości nie mam dobrego zdania [niebezpodstawnie] i tyle - nie płaczę z tego powodu. dobrze mi z tym. ;-)) A co do ocenianiu własnej głupoty... jestem bardzo krytyczna względem siebie, więc i względem innych chociaż po niewielkiej części też...
|
25 gru 2011, o 16:55 |
|
|
Sol
SV Rider
|
| | | | faraoneczka napisał(a): | | | | Sol napisał(a): Nie ma sensu generalizować, że kobiety są głupie, a mężczyźni nie, głupota nie zależy od płci. Może obecnie w liceum masz sporo głupich, nieprzyjemnych koleżanek, ale one z czasem dojrzeją *...a mężczyźni nie - chciałoby się tak powiedzieć, ale to by była czysta złośliwość W ogóle to zauważyłam, że sporo dziewczyn w wieku licealnym staje się "szowinistkami" i mówią, że dziewczyny są głupie, że tylko z facetami mogą się kumplować, bo z koleżankami to się nie da... Chyba to kwestia wieku Jak sobie przypomnę, to w szkołach też miałam głupie koleżanki i nie chciałam się z nimi zadawać | | | | |
Nie generalizuje. Napisałam, że "raczej żadko się zdarza", a nie, że "nie zdarza się"... Z kolegami w moim wieku też się nie chcę zadawać. Mam tylko sporo starszych kumpli ;-)) A moje zdanie na temat dziewczyn odnosi się zarówno do moich rówieśniczek, jak i do sporo starszych... tak już mam - nie dogaduje się z kobietami i o większości nie mam dobrego zdania [niebezpodstawnie] i tyle - nie płaczę z tego powodu. dobrze mi z tym. ;-)) A co do ocenianiu własnej głupoty... jestem bardzo krytyczna względem siebie, więc i względem innych chociaż po niewielkiej części też... | | | | |
"żadko" pisze się przez "rz" W takim razie powinnaś poznać forumowiczki
|
25 gru 2011, o 17:10 |
|
|
faraoneczka
SV Rider
|
| | | | Sol napisał(a): | | | | faraoneczka napisał(a): | | | | Sol napisał(a): Nie ma sensu generalizować, że kobiety są głupie, a mężczyźni nie, głupota nie zależy od płci. Może obecnie w liceum masz sporo głupich, nieprzyjemnych koleżanek, ale one z czasem dojrzeją *...a mężczyźni nie - chciałoby się tak powiedzieć, ale to by była czysta złośliwość W ogóle to zauważyłam, że sporo dziewczyn w wieku licealnym staje się "szowinistkami" i mówią, że dziewczyny są głupie, że tylko z facetami mogą się kumplować, bo z koleżankami to się nie da... Chyba to kwestia wieku Jak sobie przypomnę, to w szkołach też miałam głupie koleżanki i nie chciałam się z nimi zadawać | | | | |
Nie generalizuje. Napisałam, że "raczej żadko się zdarza", a nie, że "nie zdarza się"... Z kolegami w moim wieku też się nie chcę zadawać. Mam tylko sporo starszych kumpli ;-)) A moje zdanie na temat dziewczyn odnosi się zarówno do moich rówieśniczek, jak i do sporo starszych... tak już mam - nie dogaduje się z kobietami i o większości nie mam dobrego zdania [niebezpodstawnie] i tyle - nie płaczę z tego powodu. dobrze mi z tym. ;-)) A co do ocenianiu własnej głupoty... jestem bardzo krytyczna względem siebie, więc i względem innych chociaż po niewielkiej części też... | | | | |
"żadko" pisze się przez "rz" W takim razie powinnaś poznać forumowiczki | | | | |
Wybacz, nigdy nie byłam dobra z ortografii. ;-)) Może kiedyś będę miała ku temu sposobność. Ale jestem wyznawcą zasady, że wyjątki potwierdzają regułę. jestem niereformowalna i zdania nie zmieniam ;-))
|
25 gru 2011, o 17:54 |
|
|
plastic
Mister SVforum 2014
Dołączył(a): 11 lip 2010, o 20:17 Posty: 2100 Lokalizacja: Chodzież
Moto: VFR 800X Crossrunner
|
To zdanie nadaje się do działu: "czego nie lubię u kobiet"
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
|
25 gru 2011, o 17:59 |
|
|
faraoneczka
SV Rider
|
Wiem, wiem. Jestem przykładam nagromadzenia najokropniejszych cech kobiet.
|
25 gru 2011, o 18:07 |
|
|
saviola93
motorowerzysta
Moto: SV650S 2003
|
Lubie trudne przypadki
|
26 gru 2011, o 00:11 |
|
|
foras1
SV Rider
Dołączył(a): 4 mar 2011, o 22:05 Posty: 800 Lokalizacja: Kraków - Nowa Huta
Moto: SV650S '00/01
|
_________________ http://www.bikepics.com/members/foras1/01sv650s/
|
26 gru 2011, o 00:20 |
|
|
koki
SV Rider
Dołączył(a): 17 mar 2010, o 21:56 Posty: 463 Lokalizacja: KOL :D
Moto: SV 1000 SZ
|
Życie byłoby nudne, jakby nic nie było skomplikowane
_________________ Suzuki SV 1000 SZ - lyter powrócił
|
26 gru 2011, o 07:55 |
|
|
spazz
chachar
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 17:29 Posty: 2311 Lokalizacja: Oberschlesien
Moto: Brak
|
bla bla bla gdzie nowe fajne foty cyców i fajnych dup??? nie robcie offtopa
_________________ CHŁOP BEZ POLERKI JEST JAK MIĘSNY BEZ WINERKI!!!
|
26 gru 2011, o 23:28 |
|
|
lpmop
SV Rider
Moto: SV650 S2000, N2002
|
_________________ Suma ilorazu inteligencji ludzi na świecie jest stała tylko liczba bydła przybywa !#.... sv 650 s 00r ->sv 650 n 99r
|
27 gru 2011, o 00:58 |
|
|
3kkk
motocyklista
|
wiem że to może dziwnie zabrzmi ale co to za motor bo dokładnie nie widze
_________________ SV 650N k4
|
27 gru 2011, o 23:38 |
|
|
plastic
Mister SVforum 2014
Dołączył(a): 11 lip 2010, o 20:17 Posty: 2100 Lokalizacja: Chodzież
Moto: VFR 800X Crossrunner
|
HD
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
|
27 gru 2011, o 23:43 |
|
|