Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 11 sty 2025, o 12:38

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3509 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 176  Następna strona
To co lubimy u kobiet :) 
Autor Wiadomość
SV Rider

Moto: PW50, CBR600, CR125
Post Re: To co lubimy u kobiet :)
marta26 napisał(a):
Notturno, akurat moje dziecko i wszystko, co z nim związane to coś najpiękniejszego, co mogło mnie w życiu spotkać i nie ma tu nic a nic do rzeczy, ale skoro wiesz na ten temat więcej...ok.

Dyskusji nie śledzę zbyt uważnie (temat odwiedzam dla... yy... ładnych zdjęć :)), ale twój post akurat przeczytałem. Dzieci to w ogóle wielka rzecz, najgorsza i najlepsza zarazem, takiego ogromu zmian, jakie zachodzą wraz z pojawieniem się dziecka nikt nawet nie przeczuwa.
Pozdrawiam :)

28 gru 2011, o 21:26
mundrek

Moto: sv1k/ 748SP
Nie wiem czy było:

najkrótsze 20 sekund naszego życia :D

Albo, że taka was obfitość...

28 gru 2011, o 22:21
motocyklista

Moto: SV 650 S 2004
lpt napisał(a):
Nie wiem czy było:

najkrótsze 20 sekund naszego życia :D

Filmik co prawda krotki, ale zawsze można odtworzyć jeszcze raz :P

28 gru 2011, o 23:06
SV Rider

Sprzedam sukienkę z 220v - idealna na imprezę i zwabianie facetów na najstarszy trik "trzęsące się cycki".

fajne fajne

28 gru 2011, o 23:46
SV Rider

Moto: *
Toksyczny napisał(a):
Sprzedam sukienkę z 220v - idealna na imprezę i zwabianie facetów na najstarszy trik "trzęsące się cycki".

fajne fajne

Paskudna ta kiecka :P

www.pustamiska.pl - nakarm zwierzaka.

29 gru 2011, o 00:33
erotoman-gawędziarz

Moto: SV 1000N 2004
Sol napisał(a):
To może budyń? xd

A jeszcze co do teorii nauczycielki wg Razora... Mam wrażenie, że nie chodzi tu o zawód tylko typ charakteru "nauczycielka". Kobieta może nie pracować jako nauczycielka, ale będzie się zachowywać w ten określony, okropny sposób. A może być nauczycielką zawodowo, ale się tak nie zachowywać :obity: Też nie znoszę tego gatunku :P Miałam okazję czasami rozmawiać z takimi kobietami, dyskusje z nimi to jakaś porażka - nie można powiedzieć niczego, co byłoby niezgodne z ich wizją. Nawet nie chodzi o sprzeciw, tylko kulturalne "a ja uważam inaczej". Od razu atakuje taka z furią i wszczyna niemalże kłótnię. Nienawidzę takiego zachowania!!! :mur:

Brawo Słonko :!:

Pierwsza, która zrozumiała o co mi chodzi :)

marta26, nie może tu być policjantka, żołnierka lub inna. Tutaj tylko pasuje nauczycielka :]

29 gru 2011, o 01:15
Mister SVforum 2014

Moto: VFR 800X Crossrunner
Sol napisał(a):
Toksyczny napisał(a):

fajne fajne

A nie są to ogrodniczki ? Takie bardziej dekoracyjne i oszczędne - w materiał ;)

29 gru 2011, o 01:18
SV Rider

Moto: SV650S 2003
plastic napisał(a):
Sol napisał(a):
Toksyczny napisał(a):

fajne fajne

A nie są to ogrodniczki ? Takie bardziej dekoracyjne i oszczędne - w materiał ;)

Odpowiednio wentylują ciało i pozwalają na swobodny ruch harmoniczny piersi :-> :->

29 gru 2011, o 10:27
SV Rider

Moto: suzuki sv650s
Razor napisał(a):
Sol napisał(a):
To może budyń? xd

A jeszcze co do teorii nauczycielki wg Razora... Mam wrażenie, że nie chodzi tu o zawód tylko typ charakteru "nauczycielka". Kobieta może nie pracować jako nauczycielka, ale będzie się zachowywać w ten określony, okropny sposób. A może być nauczycielką zawodowo, ale się tak nie zachowywać :obity: Też nie znoszę tego gatunku :P Miałam okazję czasami rozmawiać z takimi kobietami, dyskusje z nimi to jakaś porażka - nie można powiedzieć niczego, co byłoby niezgodne z ich wizją. Nawet nie chodzi o sprzeciw, tylko kulturalne "a ja uważam inaczej". Od razu atakuje taka z furią i wszczyna niemalże kłótnię. Nienawidzę takiego zachowania!!! :mur:

Brawo Słonko :!:

Pierwsza, która zrozumiała o co mi chodzi :)

marta26, nie może tu być policjantka, żołnierka lub inna. Tutaj tylko pasuje nauczycielka :]

Razor, a nie zauważyłeś tu pewnej analogii w zachowaniach wielu mężczyzn? Dlaczego akurat przyklajstrowałeś się z tym do kobiet? Panowie wg Ciebie nie reprezentują cech tego typu (nauczycielki)??? Czytając choćby nasze forum można odnieść wrażenie, że pełno u nas facetów, którzy wymądrzają się, posługując ciętym językiem. Niejednokrotnie wytykają innym "blade pojęcie" na dyskutowany temat, są przemądrzali i pyskaci, uważają się za najmądrzejszych, patrząc na innych z góry, są przekonani o słuszności swego zdania, uważają je za jedyne słuszne i na siłę próbują przekonać do niego innych. Poza tym - co też tu istotne - wytykają innym błędy nie widząc swoich. Wszystko, co napisałeś o typie nauczycielki w odniesieniu do kobiet pokrywa się także z zachowaniem facetów. I nie piszcie Panowie, że to zwykła wymiana poglądów, bo sami doskonale wiecie, że tak nie jest. Wystarczy zajrzeć do kilku tematów (budowa dróg i mostów, przynajmniej połowa działu "Mechanika", następny motocykl po SV itp., itd.) Nie wspomnę już o faktycznym matkowaniu, którego (chyba nieświadomie, bo jakże to inaczej nazwać?) wyraz dał wczoraj Notturno. Pretensji do niego nie mam, bo w sumie bzdur Chłopak nie napisał, ale wtrącił swe 4 litery po tym, jak dyskusję uznano już za zakończoną.
I na koniec...jak już Razor napisał o typie kobiety - nauczycielki: "moim zdaniem najgorsza kobieta na żonę, ale to subiektywna opinia ;P"...to ja Wam powiem Chłopaki, że nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej :obity:
http://www.joemonster.org/art/2161/Dziewiec_typow_kobiet

www.logo-ratio.pl

29 gru 2011, o 12:44
Zobacz profil WWW
SV Rider

zief...

poproszę nr 9 na wynos, na stałe, z dowozem do domu ;)

Marta..bo to temat o kobietach nie facetach :)

29 gru 2011, o 14:26
SV Rider

Toksyczny napisał(a):
zief...

poproszę nr 9 na wynos, na stałe, z dowozem do domu ;)

Marta..bo to temat o kobietach nie facetach :)

Toksyczny...nie doczytałeś...nr 9 nie istnieje :P :P :P :-> :-> :->

www.logo-ratio.pl

29 gru 2011, o 14:47
Zobacz profil WWW
SV Rider

Janie, ta kobieta twierdzi że mój ideał nie istnieje.
Pospólstwo zawsze kładzie kłody pod nogi Milordzie.
Aha, to będziemy szukać dalej.

:)

29 gru 2011, o 14:52
SV Rider

Moto: Morini
Widzę że ten topic skręca w złą stronę... I to przy świętach.

29 gru 2011, o 15:11
SV Rider

http://c.wrzuta.pl/wi19389/bb5b82670004 ... ajna_laska

No co ty.

29 gru 2011, o 15:18
SV Rider

Moto: 650s
Trzeba trochę udekorować tą stronę bo nuuuudno :)
ObrazekObrazek

29 gru 2011, o 16:08
Zobacz profil WWW
erotoman-gawędziarz

Moto: SV 1000N 2004
marta26 napisał(a):
Razor, a nie zauważyłeś tu pewnej analogii w zachowaniach wielu mężczyzn? Dlaczego akurat przyklajstrowałeś się z tym do kobiet?

Ponieważ to jest temat dotyczący kobiet :!:

marta26 napisał(a):
Panowie wg Ciebie nie reprezentują cech tego typu (nauczycielki)???

Są i tacy, ale odnosząc się do płci męskiej nie można już ich wtedy nazwać nauczycielami. Nauczycielka a nauczyciel to 2 różne wyrazy o różnym znaczeniu. Ja wiem że Cię to drażni, że ktoś uważa nauczycielki za najgorsze kobiety pod słońcem, ale tak jak napisałem to subiektywna opinia moja (no i całej rzeszy moich znajomych, którzy akurat nie koniecznie są Userami tej strony).

marta26 napisał(a):
Czytając choćby nasze forum można odnieść wrażenie, że pełno u nas facetów, którzy wymądrzają się, posługując ciętym językiem. Niejednokrotnie wytykają innym "blade pojęcie" na dyskutowany temat, są przemądrzali i pyskaci, uważają się za najmądrzejszych, patrząc na innych z góry, są przekonani o słuszności swego zdania, uważają je za jedyne słuszne i na siłę próbują przekonać do niego innych. Poza tym - co też tu istotne - wytykają innym błędy nie widząc swoich.

Owszem, nie zaprzeczę. Może to szowinistycznie zabrzmi, ale to jest norma u facetów, pewien rodzaj honoru osobistego i chęci rywalizacji. Jeżeli argumentów im brakuje w dyskusji, a drażni ich zdanie innych to zaczynają narzucać swoje poglądy i używać ciętego języka.

marta26 napisał(a):
Wszystko, co napisałeś o typie nauczycielki w odniesieniu do kobiet pokrywa się także z zachowaniem facetów. I nie piszcie Panowie, że to zwykła wymiana poglądów, bo sami doskonale wiecie, że tak nie jest.

Oj nie, nie masz tu racji. Ja wiem, że tak jest :] Dzięki Bogu nie jesteś Moderatorem i nie wiesz na czym polega dbanie o porządek na takim portalu, niekiedy trzeba krzyknąć a niekiedy przymykać oko. Jakby administracja wszystkiego się czepiała, wrócilibyśmy do punktu wyjścia. Nie będę się o tym rozpisywał.

marta26 napisał(a):
Wystarczy zajrzeć do kilku tematów (budowa dróg i mostów, przynajmniej połowa działu "Mechanika", następny motocykl po SV itp., itd.)

Akurat mechanika to dosyć ścisły dział naszego forum, gdzie raczej polemiki być nie powinno. Jeżeli ktoś bzdury opowiada nie znając się na temacie, a ktoś inny wytknie mu błąd to ja jestem za tym 2 człowiekiem.

marta26 napisał(a):
Nie wspomnę już o faktycznym matkowaniu, którego (chyba nieświadomie, bo jakże to inaczej nazwać?) wyraz dał wczoraj Notturno. Pretensji do niego nie mam, bo w sumie bzdur Chłopak nie napisał, ale wtrącił swe 4 litery po tym, jak dyskusję uznano już za zakończoną.

W sumie Notturno napisał prawdę o matkowaniu, a że wtrącił się do dyskusji to kto mu zabroni? Przecież to wolny User, nie ma ograniczeń co do danych tematów i działów, tak jak Ty i cała reszta. Chciał to napisał, jeżeli natomiast zacząłby publicznie kogoś obrażać dostałby reprymendę.

Poza tym marta26, Ty też jesteś kłótliwa i prowokujesz innych Userów :] też potrafisz wkurzać ludzi swoimi postami, co widać było nawet w tym temacie :]

29 gru 2011, o 18:20
SV Rider

Moto: sv650 K5
Razor napisał(a):
Poza tym marta26, Ty też jesteś kłótliwa i prowokujesz innych Userów :] też potrafisz wkurzać ludzi swoimi postami, co widać było nawet w tym temacie :]

A myślałam, że to tylko moje zdanie, że nikt inny tego nie zauważa...
:piwo:

SPRZEDAM: części SV650S K3< (kierownica, półka, tarcze hamulcowe, i inne)

SPRZEDAM: damska tekstylna kurtka Buse r.S/M

29 gru 2011, o 19:06
Zobacz profil WWW
SV Rider

Moto: różne
Cytuj:
Akurat mechanika to dosyć ścisły dział naszego forum, gdzie raczej polemiki być nie powinno. Jeżeli ktoś bzdury opowiada nie znając się na temacie, a ktoś inny wytknie mu błąd to ja jestem za tym 2 człowiekiem.

Bezdyskusyjnie.

Cytuj:

Zgadzam się w 99,5%, pozostałe 0,5% to jeden post który mi się podobał:

marta26 napisał(a):
Nikt nie sugeruje się wiekiem, ale postami, które piszesz. Taaa...na pewno doświadczyłaś więcej

:]

29 gru 2011, o 19:20
Zobacz profil WWW
SV Rider

Spoko, przyjmuję z godnością. Na co dzień nie jestem kłótliwa, wiedzą o tym ludzie, którzy znają mnie na żywo. Po prostu w wielu sytuacjach drażni mnie chamstwo i głupota, ale... Oki. Panowie, Wy macie swoje zdanie, ja mam swoje, inni też mają swoje i niech tak pozostanie :piwo:

www.logo-ratio.pl

29 gru 2011, o 23:11
Zobacz profil WWW
SV Rider

hr hr, dla podtrzymania topicu ;)
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... CjelfSFtWw

29 gru 2011, o 23:20
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3509 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 176  Następna strona