Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
Autor |
Wiadomość |
pm2z
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 12:59 Posty: 1840 Lokalizacja: skądinąd
Moto: PW50, CBR600, CR125
|
Re: To co lubimy u kobiet :)
Dyskusji nie śledzę zbyt uważnie (temat odwiedzam dla... yy... ładnych zdjęć ), ale twój post akurat przeczytałem. Dzieci to w ogóle wielka rzecz, najgorsza i najlepsza zarazem, takiego ogromu zmian, jakie zachodzą wraz z pojawieniem się dziecka nikt nawet nie przeczuwa. Pozdrawiam
_________________ Lepiej mieć kamyk w bucie niż ziarnko piasku w prezerwatywie
|
28 gru 2011, o 21:26 |
|
|
lpt
mundrek
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 12:50 Posty: 1758 Lokalizacja: Rybnik
Moto: sv1k/ 748SP
|
_________________ I wy, o których zapomniałem, Lub pominąłem was przez litość, Albo dlatego, że się bałem, Albo, że taka was obfitość...
|
28 gru 2011, o 22:21 |
|
|
czesiuRawicz
motocyklista
Moto: SV 650 S 2004
|
Filmik co prawda krotki, ale zawsze można odtworzyć jeszcze raz
_________________ .... odważni żyja krótko inni nie żyja wcale.....
|
28 gru 2011, o 23:06 |
|
|
Toksyczny
SV Rider
|
Sprzedam sukienkę z 220v - idealna na imprezę i zwabianie facetów na najstarszy trik "trzęsące się cycki".
fajne fajne
_________________ " Wy śmiejecie się ze Mnie, iż jestem "inny", Ja śmieję się z Was bo wszyscy jesteście tacy sami" "Carpe Diem"
|
28 gru 2011, o 23:46 |
|
|
Sol
SV Rider
Moto: *
|
Paskudna ta kiecka
_________________ A teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu!
www.pustamiska.pl - nakarm zwierzaka.
|
29 gru 2011, o 00:33 |
|
|
Razor
erotoman-gawędziarz
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 02:34 Posty: 3871 Lokalizacja: Otwock
Moto: SV 1000N 2004
|
Brawo Słonko Pierwsza, która zrozumiała o co mi chodzi marta26, nie może tu być policjantka, żołnierka lub inna. Tutaj tylko pasuje nauczycielka
_________________ SVNERWUS
|
29 gru 2011, o 01:15 |
|
|
plastic
Mister SVforum 2014
Dołączył(a): 11 lip 2010, o 20:17 Posty: 2100 Lokalizacja: Chodzież
Moto: VFR 800X Crossrunner
|
A nie są to ogrodniczki ? Takie bardziej dekoracyjne i oszczędne - w materiał
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
|
29 gru 2011, o 01:18 |
|
|
exo
SV Rider
Moto: SV650S 2003
|
Odpowiednio wentylują ciało i pozwalają na swobodny ruch harmoniczny piersi
_________________ Nie ma kobiet idealnych. Są tylko takie, które swoje wady potrafią przysłonić swoim biustem.
|
29 gru 2011, o 10:27 |
|
|
marta26
SV Rider
Dołączył(a): 15 kwi 2011, o 10:37 Posty: 1796 Lokalizacja: Dęblin/Piaseczno
Moto: suzuki sv650s
|
Razor, a nie zauważyłeś tu pewnej analogii w zachowaniach wielu mężczyzn? Dlaczego akurat przyklajstrowałeś się z tym do kobiet? Panowie wg Ciebie nie reprezentują cech tego typu (nauczycielki)??? Czytając choćby nasze forum można odnieść wrażenie, że pełno u nas facetów, którzy wymądrzają się, posługując ciętym językiem. Niejednokrotnie wytykają innym "blade pojęcie" na dyskutowany temat, są przemądrzali i pyskaci, uważają się za najmądrzejszych, patrząc na innych z góry, są przekonani o słuszności swego zdania, uważają je za jedyne słuszne i na siłę próbują przekonać do niego innych. Poza tym - co też tu istotne - wytykają innym błędy nie widząc swoich. Wszystko, co napisałeś o typie nauczycielki w odniesieniu do kobiet pokrywa się także z zachowaniem facetów. I nie piszcie Panowie, że to zwykła wymiana poglądów, bo sami doskonale wiecie, że tak nie jest. Wystarczy zajrzeć do kilku tematów (budowa dróg i mostów, przynajmniej połowa działu "Mechanika", następny motocykl po SV itp., itd.) Nie wspomnę już o faktycznym matkowaniu, którego (chyba nieświadomie, bo jakże to inaczej nazwać?) wyraz dał wczoraj Notturno. Pretensji do niego nie mam, bo w sumie bzdur Chłopak nie napisał, ale wtrącił swe 4 litery po tym, jak dyskusję uznano już za zakończoną. I na koniec...jak już Razor napisał o typie kobiety - nauczycielki: "moim zdaniem najgorsza kobieta na żonę, ale to subiektywna opinia "...to ja Wam powiem Chłopaki, że nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej http://www.joemonster.org/art/2161/Dziewiec_typow_kobiet
_________________ marta26-->>SV650S
www.logo-ratio.pl
|
29 gru 2011, o 12:44 |
|
|
Toksyczny
SV Rider
|
zief... poproszę nr 9 na wynos, na stałe, z dowozem do domu Marta..bo to temat o kobietach nie facetach
_________________ " Wy śmiejecie się ze Mnie, iż jestem "inny", Ja śmieję się z Was bo wszyscy jesteście tacy sami" "Carpe Diem"
|
29 gru 2011, o 14:26 |
|
|
marta26
SV Rider
|
www.logo-ratio.pl
|
29 gru 2011, o 14:47 |
|
|
Toksyczny
SV Rider
|
Janie, ta kobieta twierdzi że mój ideał nie istnieje. Pospólstwo zawsze kładzie kłody pod nogi Milordzie. Aha, to będziemy szukać dalej.
|
29 gru 2011, o 14:52 |
|
|
R@F
SV Rider
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 23:49 Posty: 500 Lokalizacja: München
Moto: Morini
|
Widzę że ten topic skręca w złą stronę... I to przy świętach.
|
29 gru 2011, o 15:11 |
|
|
Toksyczny
SV Rider
|
|
29 gru 2011, o 15:18 |
|
|
Tolman
SV Rider
Moto: 650s
|
_________________ Zapraszam do odwiedzenia i polubienia mojej strony https://www.facebook.com/marcinsadowskitrenerpersonalny
|
29 gru 2011, o 16:08 |
|
|
Razor
erotoman-gawędziarz
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 02:34 Posty: 3871 Lokalizacja: Otwock
Moto: SV 1000N 2004
|
Ponieważ to jest temat dotyczący kobiet Są i tacy, ale odnosząc się do płci męskiej nie można już ich wtedy nazwać nauczycielami. Nauczycielka a nauczyciel to 2 różne wyrazy o różnym znaczeniu. Ja wiem że Cię to drażni, że ktoś uważa nauczycielki za najgorsze kobiety pod słońcem, ale tak jak napisałem to subiektywna opinia moja (no i całej rzeszy moich znajomych, którzy akurat nie koniecznie są Userami tej strony). Owszem, nie zaprzeczę. Może to szowinistycznie zabrzmi, ale to jest norma u facetów, pewien rodzaj honoru osobistego i chęci rywalizacji. Jeżeli argumentów im brakuje w dyskusji, a drażni ich zdanie innych to zaczynają narzucać swoje poglądy i używać ciętego języka. Oj nie, nie masz tu racji. Ja wiem, że tak jest Dzięki Bogu nie jesteś Moderatorem i nie wiesz na czym polega dbanie o porządek na takim portalu, niekiedy trzeba krzyknąć a niekiedy przymykać oko. Jakby administracja wszystkiego się czepiała, wrócilibyśmy do punktu wyjścia. Nie będę się o tym rozpisywał. Akurat mechanika to dosyć ścisły dział naszego forum, gdzie raczej polemiki być nie powinno. Jeżeli ktoś bzdury opowiada nie znając się na temacie, a ktoś inny wytknie mu błąd to ja jestem za tym 2 człowiekiem. W sumie Notturno napisał prawdę o matkowaniu, a że wtrącił się do dyskusji to kto mu zabroni? Przecież to wolny User, nie ma ograniczeń co do danych tematów i działów, tak jak Ty i cała reszta. Chciał to napisał, jeżeli natomiast zacząłby publicznie kogoś obrażać dostałby reprymendę. Poza tym marta26, Ty też jesteś kłótliwa i prowokujesz innych Userów też potrafisz wkurzać ludzi swoimi postami, co widać było nawet w tym temacie
_________________ SVNERWUS
|
29 gru 2011, o 18:20 |
|
|
faraoneczka
SV Rider
Dołączył(a): 13 paź 2011, o 17:48 Posty: 499 Lokalizacja: KCH Trzebinia
Moto: sv650 K5
|
A myślałam, że to tylko moje zdanie, że nikt inny tego nie zauważa...
_________________ 4 WHEELS MOVE THE BODY 2 WHEELS MOVE THE SOUL
SPRZEDAM: części SV650S K3< (kierownica, półka, tarcze hamulcowe, i inne)
SPRZEDAM: damska tekstylna kurtka Buse r.S/M
|
29 gru 2011, o 19:06 |
|
|
Dono
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:59 Posty: 3102 Lokalizacja: Warta, łódzkie
Moto: różne
|
Bezdyskusyjnie. Zgadzam się w 99,5%, pozostałe 0,5% to jeden post który mi się podobał:
|
29 gru 2011, o 19:20 |
|
|
marta26
SV Rider
|
Spoko, przyjmuję z godnością. Na co dzień nie jestem kłótliwa, wiedzą o tym ludzie, którzy znają mnie na żywo. Po prostu w wielu sytuacjach drażni mnie chamstwo i głupota, ale... Oki. Panowie, Wy macie swoje zdanie, ja mam swoje, inni też mają swoje i niech tak pozostanie
www.logo-ratio.pl
|
29 gru 2011, o 23:11 |
|
|
Toksyczny
SV Rider
|
|
29 gru 2011, o 23:20 |
|
|