Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
Autor |
Wiadomość |
kozik
SV Rider
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.
|
Re: ACTA-cenzura internetu
_________________ SV 650 S '99/GSX-R 750 K1
www.logo-ratio.pl
|
3 lut 2012, o 20:43 |
|
|
Dono
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 09:59 Posty: 3102 Lokalizacja: Warta, łódzkie
Moto: różne
|
Bo rudzielcowi poparcie zaczęło spadać za bardzo...
|
3 lut 2012, o 20:46 |
|
|
DANEK
SV Rider
Moto: MT01
|
Haha trzęsą dupą, aż miło
3 lut 2012, o 22:14 |
|
|
hans
motocyklista
Dołączył(a): 12 mar 2010, o 19:45 Posty: 144 Lokalizacja: Koło :P
Moto: SV650S '06
|
Byłoby śmieszne, gdyby nie było tak żałosne.
_________________ Jeździć nie umiem, ale lubię!
Fast Only Rolling Downhill
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam - Cato Maior
|
3 lut 2012, o 22:39 |
|
|
Kilerpl
Klonowy orator
Moto: nima :)
|
I bardzo dobrze, może przynajmniej w Polsce obywatel będzie miał coś do powiedzenia bo nigdzie indziej się z nimi nie liczyli. Nigdzie indziej obywatele nie mieli jaj aby zrobić takie zamieszanie w tej sprawie Tylko mam takie pytanie, ACTA można zawiesić, skoro już są podpisane?
_________________ Trawa jest zawsze bardziej zielona po drugiej stronie płotu Ego nihil timeo, quia hihil habeo
|
4 lut 2012, o 00:08 |
|
|
Jamez
SV Rider
Dołączył(a): 16 maja 2010, o 16:37 Posty: 1240 Lokalizacja: Poznań
Moto: Z800
|
Kiler, ty jak z jakąś tezą wyjedziesz to boki zrywać. Naprawdę tak uważasz czy tylko rodzaj heppeningu prowadzisz, bo nie chce mi się wierzyć że tak usunięte można być....
_________________ GS500 -> SV650S K3 -> Z800 Batmobile
|
4 lut 2012, o 03:20 |
|
|
Razor
erotoman-gawędziarz
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 02:34 Posty: 3871 Lokalizacja: Otwock
Moto: SV 1000N 2004
|
Następny miszcz!
_________________ SVNERWUS
|
4 lut 2012, o 03:31 |
|
|
Kilerpl
Klonowy orator
|
Dlaczego mnie nazywasz głupim, dlatego że uważam że w PL obywatel ma więcej do powiedzenia niż w mocarstwach zachodnich? Chyba jeszcze nie widziałeś jak mało praw tak naprawdę się ma innych krajach. Ta cała demokracja to tylko na pokaz jest . W Polsce przynajmniej można wyjść na ulice wyrazić swój sprzeciw, tutaj wpisują ludzi "nielegalnie" strajkujących w record, później nawet kredytu w banku nie dostaniesz Zdaje sobie sprawę że nie było mnie w kraju kupę lat i sytuacja mogła się zmienić, ja nadal żyje w latach 2000. Pamiętam jak nam chcieli powiat zabrać ale po zablokowaniu całego miasta przez mieszkańców zmienili zdanie, brakuje mi takich czasów Razor, na wp napisali o zawieszeniu akta
_________________ Trawa jest zawsze bardziej zielona po drugiej stronie płotu Ego nihil timeo, quia hihil habeo
|
4 lut 2012, o 08:48 |
|
|
lasooch
SV Rider
Moto: TT1050
|
_________________ Triumph Tiger 1050 << bikepics
|
4 lut 2012, o 10:14 |
|
|
Jamez
SV Rider
|
Nie wiem dlaczego na podstawie doświadczeń z Kanady uogólniasz pisząc o 'mocarstwach zachodnich'. W Rzymie i Paryżu co chwila demonstrują komuniści - w Polsce mieliby z tym problem. W Niemczech odbywają się demonstracje skrajnej prawicy. Niech bank z powodu przynależności nie da komuś kredytu, ba, niech się spróbuje dowiedzieć jakie klient ma przekonania polityczne - będzie awantura na całą Europę. Chcesz nas przekonać że w Kanadzie jest inaczej? Może rusz dupę z domu i zacznij pracować żeby dowiedzieć się jak wygląda codzienne życie przeciętnego pracownika poza komputerem? W sprawie ACTA protesty odbywają się w całej Europie. Gdzie te mocarstwa o których piszesz?
|
4 lut 2012, o 14:03 |
|
|
Kilerpl
Klonowy orator
|
Rzym i Paryż nie są żadnymi mocarstwami, chodzi mi o te za oceanem. Ja już się swoje naharowałem, pewnie więcej niż ty a wiec nie mów mi usunięte abym ruszył dupę. Swoje widziałem i wiem że tak naprawdę to gówno można a i tak coraz więcej praw wprowadzają. Tutaj to działa tak że mało informacji dociera do obywatela, o ACTA przed podpisaniem nie mówiono prawie wcale, jakaś tam może mała wzmianka ale wtedy jeszcze nikt nie wiedział co to jest i nikt się tym nie przejmował. Wyrażam swoja opinie i mam do tego prawo W sprawie banku to się nie zrozumieliśmy, nie chodzi mi o przekonania polityczne tylko o sytuacje gdy zrobi się coś nielegalnego np. Nielegalne zablokowanie dróg, wtedy taki wpis idzie w kartotekę do której mają dostęp niektóre firmy i instytucje rządowe. Po takim wpisie prawdopodobnie stracił bym pozwolenie na broń a w najlepszym wypadku nie otrzymał nowych pozwolen, bo nie jestem już czystym jak lza obywatelem. Również pobierając kredyt z banku lub wynajmując mieszkanie te kartoteki są sprawdzane im miał bym trudności, bo widniał bym tam jako ten co sprawia problemy Mają wiele sposobów na pośrednie kontrolowanie obywatela, dlatego bardzo rzadko można zobaczyć demonstracje która nie była zaplanowana legalnie tydzień wcześniej. Ostatnia nielegalna demonstracja było G20 i wtedy około 400 ludzi zostało pociągniętych do odpowiedzialności, ale głownie za spowodowane szkody.. Najlepsze jest to że po przekroczeniu dozwolonej prędkości o 50 km/h jest się sądzonym jako street racer i tak samo to idzie w kartotekę
Ostatnio edytowano 4 lut 2012, o 21:04 przez Kilerpl, łącznie edytowano 1 raz
|
4 lut 2012, o 18:54 |
|
|
Słoniu
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 17:30 Posty: 5353 Lokalizacja: Legionowo
Moto: H2 / RSV4 Factory
|
Nawet benzyna staniała parę groszy
|
5 lut 2012, o 18:54 |
|
|
spyra78
SV Rider
Dołączył(a): 8 sie 2010, o 17:34 Posty: 1327 Lokalizacja: Kielce
Moto: litr s k5---->
|
| | | | Kilerpl napisał(a): Rzym i Paryż nie są żadnymi mocarstwami, chodzi mi o te za oceanem. Ja już się swoje naharowałem, pewnie więcej niż ty a wiec nie mów mi usunięte abym ruszył dupę. Swoje widziałem i wiem że tak naprawdę to gówno można a i tak coraz więcej praw wprowadzają. Tutaj to działa tak że mało informacji dociera do obywatela, o ACTA przed podpisaniem nie mówiono prawie wcale, jakaś tam może mała wzmianka ale wtedy jeszcze nikt nie wiedział co to jest i nikt się tym nie przejmował. Wyrażam swoja opinie i mam do tego prawo W sprawie banku to się nie zrozumieliśmy, nie chodzi mi o przekonania polityczne tylko o sytuacje gdy zrobi się coś nielegalnego np. Nielegalne zablokowanie dróg, wtedy taki wpis idzie w kartotekę do której mają dostęp niektóre firmy i instytucje rządowe. Po takim wpisie prawdopodobnie stracił bym pozwolenie na broń a w najlepszym wypadku nie otrzymał nowych pozwolen, bo nie jestem już czystym jak lza obywatelem. Również pobierając kredyt z banku lub wynajmując mieszkanie te kartoteki są sprawdzane im miał bym trudności, bo widniał bym tam jako ten co sprawia problemy Mają wiele sposobów na pośrednie kontrolowanie obywatela, dlatego bardzo rzadko można zobaczyć demonstracje która nie była zaplanowana legalnie tydzień wcześniej. Ostatnia nielegalna demonstracja było G20 i wtedy około 400 ludzi zostało pociągniętych do odpowiedzialności, ale głownie za spowodowane szkody.. Najlepsze jest to że po przekroczeniu dozwolonej prędkości o 50 km/h jest się sądzonym jako street racer i tak samo to idzie w kartotekę | | | | |
''sory'' ale muszę zapytać tak z ciekawości, mimo że ot zrobię w sumie: Często opowiadasz o tej broni... Możesz mi wyjaśnić po co Ci ta broń? Do samoobrony? Nosisz ją na szelkach po ulicy? Zabiłbyś człowieka z niej? Wiesz co to znaczy? Taki "kiler" jesteś? Ciekawi mnie to.
_________________ SV 1000s - Galeryja operacja upside down Cyklop
---==Facebook==---
|
6 lut 2012, o 04:08 |
|
|
lpt
mundrek
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 12:50 Posty: 1758 Lokalizacja: Rybnik
Moto: sv1k/ 748SP
|
Lepiej nie zadawaj pytań człowiekowi co codziennie do Ciebie na avatarze z gnata mierzy
_________________ I wy, o których zapomniałem, Lub pominąłem was przez litość, Albo dlatego, że się bałem, Albo, że taka was obfitość...
|
6 lut 2012, o 13:39 |
|
|
Słoniu
SV Rider
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 17:30 Posty: 5353 Lokalizacja: Legionowo
Moto: H2 / RSV4 Factory
|
Ja pie..dole, a po co my gadamy cały czas o motocyklach? Po co na nich jeździmy? Teraz odpowiedz sobie na pytanie, które zadałeś Kilerowi Mała podpowiedź, bo nie wiem czy jesteś kumaty: hobby i pasja.
|
6 lut 2012, o 15:47 |
|
|
matejator
SV Rider
Moto: SV 650S 2004
|
Moim zdaniem broń a motocykl to dość odległe hobby, więc też chętnie poznam odpowiedz na pytania spyra78.
_________________ SV650S K4
|
6 lut 2012, o 20:16 |
|
|
skwaro
SV Rider
Dołączył(a): 2 lip 2010, o 09:24 Posty: 2373 Lokalizacja: Warszawa
Moto: CBR600RR PC40
|
Ale macie dylematy, jeden lubi zbierać znaczki inny postrzelać sobie. W czym problem?
6 lut 2012, o 21:13 |
|
|
wojte
SV Rider
Dołączył(a): 14 paź 2010, o 22:38 Posty: 330 Lokalizacja: Brzesko
Moto: BMW f800s
|
Hehee ale ostre akcje, widzę że to acta było potrzebne aby uświadomić ludziom ich mentalność względem innych.
_________________ wydruki 60x40 cm 19,99zł papier i tusze HP, maszyna hp 130r, wydruki do 61x180cm Fotografia ślubna http://www.poniewierski.com
|
6 lut 2012, o 22:09 |
|
|
Jamez
SV Rider
|
Ja myślę że o mentalności więcej avatar w tym przypadku mówi
|
6 lut 2012, o 23:04 |
|
|
spyra78
SV Rider
Dołączył(a): 8 sie 2010, o 17:34 Posty: 1327 Lokalizacja: Kielce
Moto: litr s k5---->
|
Spoooko, tak tylko zapytałem.. Po prostu ciekawi mnie po co komuś ostra broń bo definitywnie broń i motocykle to 2 całkiem inne tematy... Ja też nie wiem czy jesteś kumaty.. I Jamez pewnikiem ma rację. pozdro. peace.
_________________ SV 1000s - Galeryja operacja upside down Cyklop
---==Facebook==---
|
6 lut 2012, o 23:17 |
|
|