Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
Kawały, dowcipy na luzie :)
Autor |
Wiadomość |
jarek
rowerzysta
Dołączył(a): 6 sty 2012, o 19:05 Posty: 29 Lokalizacja: Włoszczowa
Moto: R1
|
Re: Kawały, dowcipy na luzie :)
Przychodzi żaba do lekarza i mówi: - panie doktorze coś mnie jeb*e w stawie A lekarz na to: - podejrzewam raka.
|
6 lut 2012, o 22:15 |
|
|
cienki
motorowerzysta
|
_________________ sv 650 k8
|
6 lut 2012, o 23:51 |
|
|
kozik
SV Rider
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.
|
_________________ SV 650 S '99/GSX-R 750 K1
www.logo-ratio.pl
|
8 lut 2012, o 17:46 |
|
|
malyzck
SV Rider
Dołączył(a): 5 gru 2010, o 23:33 Posty: 623 Lokalizacja: Kobyłka WWL
Moto: 1000 S K5
|
- Synek? - Tak, tato? - A ty słyszysz przez ścianę jak my z mamusią seks uprawiamy? - ... no nie, tatooo... nie no... nie słyszę! - No widzisz. A jak walisz konia, to my słyszymy!
_________________ Tak łatwo pomylić głupotę z odwagą, a rozsądek z tchórzostwem.
|
14 lut 2012, o 13:18 |
|
|
yarecki
motocyklista
Moto: aktualnie brak
|
Jedzie kobieta taksówką, po dotarciu na miejsce mówi kierowcy, że nie ma pieniędzy. Kierowca spokojnie rusza, jedzie za miasto i zatrzymuje się na małej polance. Wysiada z samochodu, podchodzi do bagażnika i wyciąga wielki koc. Przestraszona kobieta mówi: -Proszę pana, niech pan mi nic nie robi, ja mam męża, dzieci! A kierowca spokojnie odpowiada: -A ja mam 40 królików... Rwij trawę!
_________________ "Nie jeździj szybciej, niż Twój Anioł Stróż potrafi latać."
|
14 lut 2012, o 13:41 |
|
|
Owca007
spamOWCA
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Moto: BMW + szpera :)
|
Dupa tam już widzę co by się działo jak by się po trawę schyliła .
_________________ Jak czegoś dusz pragnie to gg 1487770
|
14 lut 2012, o 14:13 |
|
|
malyzck
SV Rider
Dołączył(a): 5 gru 2010, o 23:33 Posty: 623 Lokalizacja: Kobyłka WWL
Moto: 1000 S K5
|
_________________ Tak łatwo pomylić głupotę z odwagą, a rozsądek z tchórzostwem.
|
14 lut 2012, o 16:04 |
|
|
lasooch
SV Rider
Moto: TT1050
|
Trzech facetów leje przy pisuarach. Pierwszy skończył, umył ręce cztery razy i zużył pół rolki ręczników, po czym mówi: - Nauczono mnie być dokładnym. Drugi skończył, umył ręce i zużył tylko jeden kawałek ręcznika: - Nauczono mnie być oszczędnym. Trzeci skończył, nie umył rąk i mówi: - Nauczono mnie nie szczać sobie po rękach.
_________________ Triumph Tiger 1050 << bikepics
|
22 lut 2012, o 10:52 |
|
|
yonass
motocyklista
Moto: sv650n
|
To co mnie dzisiaj rozbawiło :).
Johnny miał ochotę na seks z koleżanką z pracy, wiedział jednak, że ona jest związana z kimś innym... Johnny był coraz bardziej sfrustrowany, aż w końcu pewnego dnia podszedł do niej i powiedział: - Dam ci 100 dolarów, jeśli pozwolisz, żebym wziął cię od tyłu. - NIE. - Będę szybki, rzucę pieniądze na podłogę, ty się pochylisz, a ja skończę zanim zdążysz je podnieść! Ona pomyślała chwilę i w końcu stwierdziła, że musi skonsultować się ze swoim chłopakiem. Zadzwoniła do niego i opowiedziała mu, o co chodzi. Jej chłopak odpowiedział: - Zażądaj od niego 200 dolarów. Podnieś je szybko, on nawet nie zdąży ściągnąć spodni. Dziewczyna się zgodziła. Pół godziny później jej chłopak ciągle czekał na telefon. W końcu po 45 minutach sam do niej zadzwonił i spytał co się stało. - Ten sukinsyn użył monet!!! --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=50.709130,22.405052
|
22 lut 2012, o 14:29 |
|
|
vazon
motocyklista
Moto: SV650N 2000
|
Blondynka u doktora: - Niech mi pan pomoże! Trzmiel mnie użądlił! - Spokojnie, zaraz posmarujemy maścią... - A jak go pan doktor złapie? Przecież on już poleciał! - Nie! Posmaruję to miejsce, gdzie panią użądlił! - Aaaa! To było w parku, przy fontannie, na ławce pod drzewem. - Kretynko! Posmaruję tą część ciała, w którą cię uciął! - To trzeba było od razu tak mówić! W palec mnie użądlił. Boże, jak to boli! - Który to konkretnie? - A skąd mam wiedzieć? Wszystkie trzmiele wyglądają podobnie...
27 lut 2012, o 00:39 |
|
|
Notturno SV
Mister Budda
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 12:22 Posty: 2362 Lokalizacja: Warszawa
Moto: VTR RIDER :D
|
Spotykają się dwie prostytutki: - Co słychać? - A nic takiego, kupiłam sobie skunksa. - Po co ci skunks? - Dziewczyno! Ty nawet nie wiesz jak on cudownie robi minetę, pierwsza klasa. - A smród? - Pierwsze dwa dni rzygał, ale teraz już się przyzwyczaił.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
2 mar 2012, o 00:30 |
|
|
kozik
SV Rider
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.
|
Wpada facet do apteki i krzyczy: - Ludzie! Przepuście mnie bez kolejki! Tam człowiek leży i czeka!! Przepuścili, podchodzi do okienka i mówi: - Prezerwatywę prosze.
_________________ SV 650 S '99/GSX-R 750 K1
www.logo-ratio.pl
|
7 mar 2012, o 16:10 |
|
|
Bartosz
SV Rider
|
_________________ Sv 650N K7 Phantom Gray
|
7 mar 2012, o 16:42 |
|
|
pawel19950415
motocyklista
Moto: SV650N 2004
|
|
13 mar 2012, o 23:33 |
|
|
pszczólka
SV Rider
Dołączył(a): 15 mar 2010, o 11:28 Posty: 1201 Lokalizacja: Kazuń Nowy
Moto: SV650S 2001
|
Mówi mąż do żony; -zwiąż mnie i rób co chcesz związała i ............ poszła na dyskotekę
_________________ SV 650s '01 Queens of Roads
|
19 mar 2012, o 14:12 |
|
|
pszczólka
SV Rider
|
Z cyklu'' Czarny Humor" Jasiu biegnie szybko do rodziców i krzyczy: - Mamo, tato dziadek się powiesił na strychu! Rodzice szybko biegną na strych ale nikogo nie ujrzeli. Na to Jasiu: -Hahaha! Ale Was nabrałem! Dziadek się powiesił w piwnicy! Mąż został wezwany do szpitala, bo jego żona miała wypadek samochodowy. Zdenerwowany czeka na lekarza, wreszcie lekarz się pojawia ze współczującą miną. - I co?! Co z nią, panie doktorze?!. - Cóż...żyje. I to jest dobra wiadomość. Ale są i złe: żona niestety, będzie musiała przejść skomplikowany zabieg, którego NFZ nie refunduje. Koszt: 25 tys. złotych. - Oczywiście, oczywiście - na to mąż. - Potem potrzebna jej będzie rehabilitacja. NFZ nie refunduje. Koszt ok. 5 tys. miesięcznie. - Tak, tak... - kiwa głową mąż. - Konieczny będzie pobyt w sanatorium, które zajmuje się tego typu urazami, plus ta rehabilitacja cały czas. NFZ nie refunduje... Koszt sanatorium - 10 tysięcy... - Boże... - Tak mi przykro... To nie koniec złych wiadomości. NFZ nie refunduje również leków, które przepiszemy pańskiej żonie, a to bardzo drogie leki.. - Ile? - blednie mąż. - Miesięcznie 12 - 15 tys. złotych. - Jezuu... - Plus pielęgniarka całą dobę. Na pana koszt. Tu już się może pan dogadać. Myślę, że znajdzie pan kogoś za 10 zł za godzinę... Cisza. Mąż chowa twarz w dłoniach. Nagle lekarz wybucha serdecznym śmiechem, klepie męża po ramieniu: - Żartowałem! Nie żyje!
|
22 mar 2012, o 14:27 |
|
|
czesiuRawicz
motocyklista
Moto: SV 650 S 2004
|
Spotykają się dwie pchły. Jedna z nich trzęsie się i jest strasznie przemarznięta. - A czemu się tak trzęsiesz? - A bo przyjechałam tu w wąsach motocyklisty i strasznie mnie przewiało. - To na drugi raz zrób tak jak ja: Skaczę sobie na lotnisko, upatruję jakąś stewardessę, wskakuję jej pod spódniczkę, wchodzę pod majteczki i całą podróż śpię w przytulnym i ciepłym "lasku". - OK tak zrobię następnym razem. Spotykają się na drugi rok i sytuacja się powtarza, tamtą pchłę trzepie znów z zimna. - I co nie skorzystałaś z moich rad? - Zrobiłam dokładnie tak jak mówiłaś, poskakałam na lotnisko, upatrzyłam stewardessę, wskoczyłam jej pod spódniczkę pod majteczki znalazłam ciepły przytulny lasek i zasnęłam. A jak się obudziłam byłam w wąsach motocyklisty
_________________ .... odważni żyja krótko inni nie żyja wcale.....
|
22 mar 2012, o 21:06 |
|
|
lasooch
SV Rider
Moto: TT1050
|
W dżungli wylądowali Polak, Niemiec i Rusek gdzie zostali złapani przez tamtejszych mieszkańców i porwani do swojej wioski. Wódz powiedział porwanym: -Zabijemy was a z waszych skór zrobimy łódkę, lecz zanim to zrobimy możecie przed śmiercią poprosić o jeden przedmiot. Niemiec poprosił o list w butelce. Rusek o wielką ucztę przed śmiercią Polak poprosił o widelec Zdziwieni mieszkańcy dżungli podali mu widelec. Wziął go do ręki i zaczął wbijać go sobie w skórę mówiąc: -Chuja będziecie mieć a nie łódkę!
_________________ Triumph Tiger 1050 << bikepics
|
23 mar 2012, o 09:45 |
|
|
adawlo
rowerzysta
Moto: SV 650S 2003
|
Co to są mieszane uczucia? Jak teściowa wpada w przepaść na Twoim motorze;)
|
23 mar 2012, o 21:41 |
|
|
pszczólka
SV Rider
|
Po mszy Jasio mówi do księdza: - Pańskie kazanie było zajebiste. - Synu nie możesz tak mówić. - Ale Pańskie kazanie było naprawdę zajebiste. - Synu opamiętaj się póki możesz! - Było tak zajebiste, że postanowiłem dać 1000 zł na kościół. - Pierdolisz.
|
24 mar 2012, o 20:08 |
|
|