Dołączył(a): 8 mar 2010, o 23:24 Posty: 688 Lokalizacja: Warszawa
Moto: Honda - ADV350
Re: Jaką puszke wybrać ? - opinie
Grand Vitara ma beznadziejne te plastiki w środku.. Robi dobre motocykle, ale czy samochody...
_________________ SV650S 2005r GG:58339
16 lut 2012, o 14:39
Ekim
SV Rider
Dołączył(a): 1 mar 2011, o 13:27 Posty: 368 Lokalizacja: WWL, Marki
Moto: Sv650S 2005
miskof napisał(a):
Grand Vitara ma beznadziejne te plastiki w środku.. Robi dobre motocykle, ale czy samochody...
Znajomy kupił żonie 2 lata temu świeżynkę SX4 z salonu i psy na niej wiesza. Plastiki, skrzynia, itd ...
_________________ Romet Komar >> Zephyr 550 B '91 >> SV 650 S '05 >> ER 6N '14
16 lut 2012, o 14:48
skwaro
SV Rider
Dołączył(a): 2 lip 2010, o 09:24 Posty: 2373 Lokalizacja: Warszawa
Moto: CBR600RR PC40
lasooch napisał(a):
No to jestem w szoku. Do 6 generacji włącznie (a może i 7?) zawieszenie nic się nie zmieniało, zawsze był wielowahacz. Widać stara koncepcja małego lekkiego zapierdalacza odeszła dawno do lamusa
W VII jest jeszcze wielowahacz, w VIIIgen weszli księgowi...
Z tym gościem od 2004 jestem związany, razem ze mną organizuje imprezy offroadowe, nie wymaga kasku, pływa, skacze, boruje, poświęciłem mu ponad 2 lata remontu, każda śrubka odkręcona, całkowita regeneracja/nowe części itp itd.. i raczej wolałbym sprzedać sv..
NSX'a pamiętam jeszcze za dzieciaka jak się zbierało fury z gum Turbo. Zapadł mi jego widok w pamięć... piękny klasyczny GT, stara japońska szkoła. Do dziś w szafie mam te papierki jest teko kilkaset^
18 lut 2012, o 02:19
Kilerpl
Klonowy orator
Moto: nima :)
Terenówki fajna rzecz Gdyby nie te zakazy wjazdu wszędzie to nawet sprawiali by więcej frajdy niż moto
Ja się oryginalnym nie modyfikowanym Jeepem tłukłem po lesie, parę plastików się wyłamało ale frajda duża
_________________ Trawa jest zawsze bardziejzielona po drugiej stronie płotu Ego nihil timeo, quia hihil habeo