Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
Autor |
Wiadomość |
marta26
SV Rider
Dołączył(a): 15 kwi 2011, o 10:37 Posty: 1796 Lokalizacja: Dęblin/Piaseczno
Moto: suzuki sv650s
|
Re: o jedzeniu ogólnie rzecz biorąc...
_________________ marta26-->>SV650S
www.logo-ratio.pl
|
17 lut 2012, o 20:14 |
|
|
Cougar
motocyklista
Dołączył(a): 20 sty 2012, o 14:23 Posty: 171 Lokalizacja: Zielona Góra
Moto: SV1000S
|
Marta26, ja też myślałem że sie zdrowo odżywiam i dużo ćwiczę, tak myślałem. Efektów nie było i nie było! Ale zabrałem sie za to tak jak powinienem od A do Z(zrzuciłem ponad 20 kg)Może poprostu nie robisz wszystkiego dobrze, tylko zakładam tak. Poprostu tak najprościej, moze wystarczy poprawić troszke trening i jakoś zjadanego pokarmu. Może też warto zainwestować w odpowiednie suplementy.
|
17 lut 2012, o 20:27 |
|
|
kaCZi
SV Rider
Dołączył(a): 27 cze 2011, o 14:29 Posty: 1683 Lokalizacja: Toruń
Moto: GSXR k8
|
przed badaniami krwi nie powinno się pić alkohlolu dzień wcześniej, znaczy się - nie iść na kacu. Jak sie ma za wysoki poziom hormonów lub za niski to stosuje się lęki. A co do objawów to nie ma co pisać bo zaraz każdy będzie miał i sobie wmawiał. Badanie pozoimu TSH kosztuje ok 20zł - więc w porównaniu z innymi jest dość drogie, wyniki są przeważnie na drugi dzień. Trzeba chyba oddzielny temat założyć o diecie, bo zaraz będzie, że offtop, czy to podlega pod ten dział? Chyba tak - ogólnie o jedzeniu. Niektórzy mają tendencję do tycia i tyle. A Ty Notek w poniedziałek na badania i nie ledwo żywy i wszystko będziesz miał pięknie wyjaśnione tym bardziej, że lekarz zalecił. Ja jednak ufam lekarzom, bo jak idę do apteki i chcę kupić dla dziecka cośtam na receptę a farmaceutka mi tłumaczy, że dziecko za małe i na moją odpowiedzialność to mnie krew zalewa. I tu upraszam w moim imieniu, o nie pisanie odpowiedzi w stylu 'mniej żreć', bo niektórym ta świetna dieta nie pomaga i sczzerze to rozumiem,, że ktoś ma problem i stara się go rozwiązać. Za to chyba powinno się pogratulować i wesprzeć a nie mówić, że ktoś za dużo 'żre'. Pzdr
_________________ Moja czarna Perła -> GSX-R 750 K8
|
17 lut 2012, o 20:30 |
|
|
Notturno SV
Mister Budda
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 12:22 Posty: 2362 Lokalizacja: Warszawa
Moto: VTR RIDER :D
|
Re: Dieta i inne cuda
Danek nie wszystko przeniosłes
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
17 lut 2012, o 20:40 |
|
|
DANEK
SV Rider
Moto: MT01
|
nie pitol i wywaliłem przekleństwa , żebyś nie jęczał
17 lut 2012, o 20:45 |
|
|
Sol
SV Rider
Moto: *
|
Dieta oparta na kaloriach g** warta To stara szkoła, właściwie to jest katowanie się, a nie dieta! Nie dość, że jesz jak wróbelek, chodzisz z tego powodu w*urw**y, to jeszcze liczyć te pierdoły musisz... W życiu bym na czymś takim 2 dni nie wytrzymała Nieprawda. Jak ktoś był lwem kanapowym to każdy ruch coś daje, nawet takie pierdoły typu korzystanie ze schodów zamiast windy, spacer zamiast autobusu itp. Więc trening 2 razy w tygodniu na sam początek będzie git Najlepiej 5 min rozgrzewka, potem ćwiczenia siłowe, i dopiero na sam koniec aeroby. Wtedy fat jest spalany niemal od początku ćwiczeń, a nie dopiero po 20 min, jak w przypadku samych aerobów. A z tym spalaniem fat przy tętnie 60% (czyli wtedy kiedy możesz wciąż prowadzić rozmowę ) to też nie tak do końca... Rozpiszę się innym razem, teraz jedynie nadmienię, że wyższe tętno wcale nie zaszkodzi romek dobrze gada, trza zapierdalać
_________________ A teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu!
www.pustamiska.pl - nakarm zwierzaka.
|
17 lut 2012, o 21:04 |
|
|
Notturno SV
Mister Budda
|
No to moze dlatego
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
17 lut 2012, o 21:07 |
|
|
kaCZi
SV Rider
|
| | | | Sol napisał(a): Dieta oparta na kaloriach g** warta To stara szkoła, właściwie to jest katowanie się, a nie dieta! Nie dość, że jesz jak wróbelek, chodzisz z tego powodu w*urw**y, to jeszcze liczyć te pierdoły musisz... W życiu bym na czymś takim 2 dni nie wytrzymała Nieprawda. Jak ktoś był lwem kanapowym to każdy ruch coś daje, nawet takie pierdoły typu korzystanie ze schodów zamiast windy, spacer zamiast autobusu itp. Więc trening 2 razy w tygodniu na sam początek będzie git Najlepiej 5 min rozgrzewka, potem ćwiczenia siłowe, i dopiero na sam koniec aeroby. Wtedy fat jest spalany niemal od początku ćwiczeń, a nie dopiero po 20 min, jak w przypadku samych aerobów. A z tym spalaniem fat przy tętnie 60% (czyli wtedy kiedy możesz wciąż prowadzić rozmowę ) to też nie tak do końca... Rozpiszę się innym razem, teraz jedynie nadmienię, że wyższe tętno wcale nie zaszkodzi romek dobrze gada, trza zapierdalać | | | | |
Mam odmienna wiedzę na ten temat i muszę się nie zgodzić,
|
17 lut 2012, o 21:40 |
|
|
DANEK
SV Rider
|
kaczi widzę mamy podobną szkołę Sol pewnie zafundujesz nam zaraz na spalanie trening HIIT znany bardziej jako zwykły trening interwałowy Aeroby to podstawa by palić tłuszczyk.
17 lut 2012, o 21:44 |
|
|
kaCZi
SV Rider
|
I dieta, zgadzam się w 100%
|
17 lut 2012, o 21:49 |
|
|
DANEK
SV Rider
|
Nie dieta , ja bym to nazwał racjonalnym żywieniem dieta to mi się kojarzy z reklamą TV MANGO i sadło soluszyn
17 lut 2012, o 21:50 |
|
|
kaCZi
SV Rider
|
To właśnie miałem na myśli, nie żadne mango
|
17 lut 2012, o 21:57 |
|
|
plastic
Mister SVforum 2014
Dołączył(a): 11 lip 2010, o 20:17 Posty: 2100 Lokalizacja: Chodzież
Moto: VFR 800X Crossrunner
|
No to "końkrety" wizualne sierpień 2007 r. 29.01.2008 - zima więc dopakowałem jeszcze (prawie stówka) 13.03.2008 - kilkanaście kilogramów mniej (ciuchy na mnie wiszą) 03.06.2008 - ok. 20 kilogramów mniej W tej chwili ważę ok. 76-78 kg, ale oczywiście wiąże się to z całkowitą zmianą stylu życia Powiem tylko...patrz co jesz i ruszaj się
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
|
17 lut 2012, o 22:37 |
|
|
kaCZi
SV Rider
|
Moje gratulacje, pochwal się jak to osiągnąłeś, z czym było ciężko itd
|
17 lut 2012, o 22:58 |
|
|
Tolman
SV Rider
Moto: 650s
|
Niektórzy kręcą aeroby 2x dziennie, rano na czczo i po treningu siłowym, do tego dieta na 100% i efekt jest szatański Nie uwierzę że się nie da, jeśli jest problem z tarczycą, sytuacje poprawimy dietą, jeśli nie to lekarz, następnie apteko kupujemy odpowiednie lekarstwa np. T3 i działamy.
_________________ Zapraszam do odwiedzenia i polubienia mojej strony https://www.facebook.com/marcinsadowskitrenerpersonalny
|
17 lut 2012, o 23:18 |
|
|
DANEK
SV Rider
|
Ja 10kg zgubiłem od września rower basen bieganie siłownia, musiałem ,bo po zerwaniu achillesa i braku ruchu złapałem kg , ale od codziennie praktycznie naginam i spokojnie sobie gubię. Do lipca jeszcze ze 4 w dół planuję .
17 lut 2012, o 23:30 |
|
|
Notturno SV
Mister Budda
|
ja 25 w dwa lata
|
17 lut 2012, o 23:40 |
|
|
plastic
Mister SVforum 2014
Dołączył(a): 11 lip 2010, o 20:17 Posty: 2100 Lokalizacja: Chodzież
Moto: VFR 800X Crossrunner
|
W którą stronę?
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
|
18 lut 2012, o 00:03 |
|
|
marta26
SV Rider
Dołączył(a): 15 kwi 2011, o 10:37 Posty: 1796 Lokalizacja: Dęblin/Piaseczno
Moto: suzuki sv650s
|
Ja przed ślubem 5 lat temu max 13kg w dół, bo nigdy więcej nie było mi potrzebne. Teraz te hormony muszę wyregulować i tak jak Tolman pisze z tym, że ja dorzuciłabym jeszcze do tego ruch, żeby nie być chodzącym flakiem no i ogólnie dla samego odstresowania się.
_________________ marta26-->>SV650S
www.logo-ratio.pl
Ostatnio edytowano 18 lut 2012, o 00:11 przez marta26, łącznie edytowano 2 razy
|
18 lut 2012, o 00:09 |
|
|
Notturno SV
Mister Budda
|
W dół ale wczesniej 58 w góre w ciagu roku....
|
18 lut 2012, o 00:10 |
|
|