Dołączył(a): 8 mar 2010, o 23:24 Posty: 688 Lokalizacja: Warszawa
Moto: Honda - ADV350
Re: Jaką puszke wybrać ? - opinie
I nadal nie wiem co kupić...
Siedziałem w CR-Vce, nie wygodnie mi było za kierownicą, najbardziej podoba mi się Mazda cx-7 ale spalanie wynosi około 12-13L tak piszą.. Nie wiem, nie wiem.. Już głowa mnie boli od myślenia..
Moto: nima :)
Spalanie w jeepie grandzie cherokeem z silnikiem 5.7 hemi (330 hp) to jakieś średnie 16 litrów. W v6 można zejść do 14 l, ale poniżej to nie ma szans chyba że się będzie jeździć tak że przyjemności z tego nie będzie żadnej.
Co do suzuki to kuzyn miał kiedyś sidekicka, taka mała pierdziawka z silnikiem 1.6 cabrio. Po zamontowaniu gazu był okres gdy olej silnikowy nie został zmieniony przez 80 tys km. Samochód z przebiegiem 200 kilku tys km przeszedł w inne ręce i z tego co mi wiadomo nadal jeździ, tylko rdza zjadła podłogę. Normalnie silnik nie do zarypania był
Od hondy osobiście trzymał bym się z daleka, jakoś braki tej marki nie wynagradzają mi zalet. Jedyny model który w miarę mi się podoba to pilot.
_________________ Trawa jest zawsze bardziejzielona po drugiej stronie płotu Ego nihil timeo, quia hihil habeo
20 lut 2012, o 05:39
kozik
SV Rider
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.
Takich aut już dziś nie robią . Gdzieś się zapodział ta niemiecka dokładność przy produkcji takich aut. Aż się nie chce wierzyć czytając tyle negatywnych opinii o dzisiejszej klasie C.
Takich aut już dziś nie robią . Gdzieś się zapodział ta niemiecka dokładność przy produkcji takich aut. Aż się nie chce wierzyć czytając tyle negatywnych opinii o dzisiejszej klasie C.
Prawda, prawda ja swojego zajeżdżę i za h...a nie sprzedam A zostało mu połowę życia ponad więc będę nim jeździł i jeździł (ma ok. 400tyś realnych - licznik jak to w Polsce 230tyś ).
To pewnie wszystkimi nawet nie jeździł Jest jakiś "dziadek milioner" nie pamiętam jak się nazywał, rozbił parę unikatowych aut ale przynajmniej jeździł nawet jak było parę sztuk danego modelu na świecie
Dołączył(a): 2 lip 2010, o 09:24 Posty: 2373 Lokalizacja: Warszawa
Moto: CBR600RR PC40
browar napisał(a):
To pewnie wszystkimi nawet nie jeździł Jest jakiś "dziadek milioner" nie pamiętam jak się nazywał, rozbił parę unikatowych aut ale przynajmniej jeździł nawet jak było parę sztuk danego modelu na świecie
Rowan Atkinson (Mr. Bean) jest z tego znany, rozbił m.in. McLarena F1 (dwa razy!) :-)