Przy.pierdolił ognia na tłoki co nie EDIT: słychać uchodzące powietrze, musi być turbina.
Dokładnie, słychać BOVa w tle czyli dmuchnięty silnik.
A jednak nie ma tam turbo. To jest dźwięk kluczy walących w półkę, na poczatku nie wierzyłem gościowi, ale od 0:50 - 0:55 dokładnie słychać, że to jakies klucze walą sobie na nierównościach.
10 kwi 2012, o 00:23
kozik
SV Rider
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.
Dołączył(a): 24 lut 2010, o 12:22 Posty: 2362 Lokalizacja: Warszawa
Moto: VTR RIDER :D
Re: Filmy o motocyklach
jacaaaa napisał(a):
Słoniu napisał(a):
Czasami się z nimi łapię i gwarantuję Ci, że umieją pierdolnąć ognia na tłoki
Nie wątpię, że jakaś część jeździ dobrze. Ale filmik wygląda raczej jak lekcje przygotowujące do egzaminem na prawo jazdy...
nie wiesz co mówisz, spróbuj tak jak oni przyspieszone tempo to fakt ale nawet nie bardzo
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wszyscy wykonujący obowiązki służbowe na policyjnym motocyklu reprezentują wysoki poziom, Ci co podpierają się na filmie to wogóle nie wyjadą z placu dopóki się nie nauczą. Wyjątkiem mogą być treningi na ulicy - czyli wyjeżdżają w kupie 10-20 motocykli i gdzieś jadą... Nie napiszę z jaką prędkością się poruszają bez sygnałów świetlnych, żeby nie robić przypału
20 kwi 2012, o 14:36
jacaaaa
SV Rider
Dołączył(a): 18 mar 2012, o 13:14 Posty: 1101 Lokalizacja: Rawicz WLKP
Moto: DM620dark
Jezu chodzi mi o fakt tego jak ten filmik wygląda, na telefonie da się to lepiej zrobić, a ujęcia gdzie ziomek na łuku się podpiera(innych ujęć nie mieli) ?! Z czym do ludzi w czasach gdzie każdy może zrobić montaż w 15 minut i to na wysokim poziomie.Podsumowując filmik żałosny jak polska instytucja policji.
Bo w całym moim życiu nigdy nie pomogli mi w żadnej sytuacji gdzie logiczna była by ich interwencja. Za to wiele razy spisywali mnie za byle gó###, Podając przykład gdy zaje#$%^ mi rower, musiałem go znaleźć sam i odbić ze znajomymi Bo zainteresowanie funkcjonariuszy doprowadziło mnie do wrzenia. Mogę wymieniać jeszcze długo... Niestety nie jestem chyba odosobniony w tej opinii... Oczywiście to tylko i wyłącznie moje zdanie.
Spisywanie nie jest za "coś". Sprawa z rowerem - może i nie dali z siebie wszystkiego, ale to nie znaczy, że zawsze tak jest i w każdym miejscu w Polsce. Nie pracuję w policji - żeby nie było, że chwalę swoich. Dla mnie polska policja to ludzie godni zaufania, jedni z najlepszych w Europie, jak nie na świecie, żałosny może być tylko polski ustawodawca i jego prawo.
Ja uważam, że prowokatorem może być tylko rozzłoszczony cywil, któremu mucha nasrała na głowę i startuje z kiepską gadką do stróżów prawa
Spisywanie nie jest za "coś". Sprawa z rowerem - może i nie dali z siebie wszystkiego, ale to nie znaczy, że zawsze tak jest i w każdym miejscu w Polsce. Nie pracuję w policji - żeby nie było, że chwalę swoich. Dla mnie polska policja to ludzie godni zaufania, jedni z najlepszych w Europie, jak nie na świecie, żałosny może być tylko polski ustawodawca i jego prawo.
Ja uważam, że prowokatorem może być tylko rozzłoszczony cywil, któremu mucha nasrała na głowę i startuje z kiepską gadką do stróżów prawa
Słoniu chyba nie należysz do grupy JP w takim razie... ?
Słoniu napisał(a):
Spisywanie nie jest za "coś".
Korekta, mnie zawsze spisywali za ubiór i jazdę na deskorolce.
Na szacunek trzeba sobie zapracować. Polska policja mająca metkę ZOMO , ORMO i MO niestety nie stara się jej pozbyć a raczej utwierdza w przekonaniu , że jest PONAD i jak Ci nie pasuje to zawsze możesz spędzić noc na dechach.