Ja kieruję, to moje auto do zabawy. JDMOption to nie moja bajka, jestem z PTP.
PTP- Polskie Towarzystwo Psychiatryczne ? Nie na moto, ale i tak zazdroszczę. Super sprawa jeździć po torach.
_________________ 675
29 maja 2012, o 16:46
skwaro
SV Rider
Dołączył(a): 2 lip 2010, o 09:24 Posty: 2373 Lokalizacja: Warszawa
Moto: CBR600RR PC40
Re: Onboardy niemotocyklowe
browar napisał(a):
pokaż opony po tej jeździe, zobaczymy czy pozamykałeś ile taki wjazd kosztuje? i ile czasu się jeździ. Czemu nie na moto
Jedną średnią krajową trzeba przy bardzo oszczędnym podejściu i jak się nic nie stanie. Jak wydzwonisz koszty rosną w bardzo szybkim tempie bo płacisz za holowanie 180Euro + 100Euro za każdy metr nawet zarysowanej bandy.
Bilety po 26Euro za jedno kółko, karnet 4 kółka 95Euro, 25 - 490Euro
Dread napisał(a):
skwaro napisał(a):
Ja kieruję, to moje auto do zabawy. JDMOption to nie moja bajka, jestem z PTP.
PTP- Polskie Towarzystwo Psychiatryczne ? Nie na moto, ale i tak zazdroszczę. Super sprawa jeździć po torach.
Prelude Team Poland Autami po torach latam trochę dłużej niż na moto, na moto raptem trzeci sezon.
Jedną średnią krajową trzeba przy bardzo oszczędnym podejściu i jak się nic nie stanie. Jak wydzwonisz koszty rosną w bardzo szybkim tempie bo płacisz za holowanie 180Euro + 100Euro za każdy metr nawet zarysowanej bandy.
[quote="skwaro"]
to nie będąc dzianym wjeżdżasz na tor z duszą na ramieniu.. zapierdalać czy odpuścić ... psują zabawę. powinno być że jak rozjebiesz do kasacji to dają drugi
Dołączył(a): 18 mar 2012, o 13:14 Posty: 1101 Lokalizacja: Rawicz WLKP
Moto: DM620dark
Re: Onboardy niemotocyklowe
Trochę śmieszne, że za np. zniszczoną bandę trzeba płacić. Skoro płacisz za wlot. To tor a nie sklep z porcelaną, logiczne, że dzieją się takie rzeczy...