Chętnie A wiadomo gdzie będzie przyszłoroczna edycja?
Albo może ciut wcześniejsza impreza niż przyszłoroczna pogoń za lisem Słyszeli o Elefantentreffen? klik U nas od wielu lat jest zimowy zlot słoni w twierdzy Boyen w Giżycku, ale od 2 lat działa tez inna mniejsza impreza - el palanten trefen Styczeń, trzaskający mróz, plaża nad Bałtykiem, ognisko, spanie w namiocie Nie brzmi kusząco?
Słyszeli o Elefantentreffen, ale to nie dla mnie El Palanten - brzmi kusząco, jednak wybiorę dwie deski Nie mam pojęcia gdzie będzie przyszłoroczna edycja pogoni, ale wiem że mamy już mały plan na wiosnę
_________________ RED SV650S K6 > okufrowany GSF 1200 K6 BLACK > była TT 600 S > CRF250R
Chłopaki takie fotki oglądam ze łezką w oku przypomina mi czasy jak ujeżdżałem KTM EXC 300 piekielny "cwajtakt" cudowna maszyna. Ja miałem możliwość jeżdżenia po terenach poligonu w podpoznańskim Biedrusku. Piękne czasy hmmmm. I znów bym się upaplał w błocie po sam cylinder ale...utrzymać dwa sprzęty nie te czasy i sądzę,że mój lekarz by się wku gdybym znów ujeżdżał enduraka. EXC uszkodził mi kręgosłup....ale wato było dla takiej zabawy pozdro i miłej zabawy
Jeszcze tylko komplet kół z kostką i można jeździć...
_________________ "Riders create more problems than motorcycles are designed to handle" SV650S -> Gix 3/4 - > KTM LC4 640 http://www.bikepics.com/members/nok/
Moto: Byl Ducati
Re: Enduro...
Wydaje mi się, że takie urządzonko byś sobie zrobił ze zwykłej lutownicy nie wydając tyle kasy. W lutownicach można wymieniać groty, więc kwestia małej rzemieślniczej roboty w postaci wykonania takiego ostrza. Lutownice kupisz za 60złoty, a nawet za 30.
edit. Co by offtopu nie było totalnego. Kiedyś moim marzeniem była Yamaha YZF 250, ale jakoś zakup nie doszedł do skutku- kiedyś kiedyś może. Fajnie by było mieć coś jako alternatywę do drogowego tapczana
9 sty 2013, o 19:39
Cougar
motocyklista
Dołączył(a): 20 sty 2012, o 14:23 Posty: 171 Lokalizacja: Zielona Góra
Moto: SV1000S
Cytuj:
Wydaje mi się, że takie urządzonko byś sobie zrobił ze zwykłej lutownicy nie wydając tyle kasy. W lutownicach można wymieniać groty, więc kwestia małej rzemieślniczej roboty w postaci wykonania takiego ostrza. Lutownice kupisz za 60złoty, a nawet za 30.
Też tak właśnie mi przez myśl przeszło, żeby można było coś z lutownicy wystrugać może ktoś jeszcze sie wypowie. Co do YZf to jak najbardziej ale bez F
9 sty 2013, o 20:20
dzeykob
rowerzysta
Moto: Byl Ducati
Tak mi przeszło na myśl, że ze starego dłuta stolarskiego byś sobie to zrobił. Tak, zagalopowałem się, yz 250f
O teraz zauważyłem, że z okolic nawet trochę ludzi jest Też właśnie zamieniłem SV na enduro. A dokładnie na XT600E. Jakąś fotę wrzucę jak skręcę moto bo czekam na szczelinomierz aby sprawdzić jeszcze tylko zawory przed sezonem. Wrzucę wam też potem fotki okolicy bo u mnie dużo terenu do zwiedzania Samemu będę go chyba odkrywał z paręnaście dni
Kto tu jeszcze z mazowieckiego jest? Z okolic Piaseczna lub Góry Kalwarii?
Edit.
Dziś przestawiałem trochę w garażu. Więc wystawiłem machinę i cyknąłem fotkę co by się pochwalić
Troszkę błotka Mój sprzęcik w serwisie i mam nadzieję, że do weekendu będzie ogarnięty. Planuję w niedzielę być koło Maximus-a w Nadarzynie.
_________________ RED SV650S K6 > okufrowany GSF 1200 K6 BLACK > była TT 600 S > CRF250R
15 kwi 2013, o 18:55
Zygzaker
SV Rider
Dołączył(a): 13 maja 2011, o 13:29 Posty: 398 Lokalizacja: Warszawa i okolice
Moto: KTM LC4 640SM 2004
marek napisał(a):
Troszkę błotka Mój sprzęcik w serwisie i mam nadzieję, że do weekendu będzie ogarnięty. Planuję w niedzielę być koło Maximus-a w Nadarzynie.
O której?
_________________ "Riders create more problems than motorcycles are designed to handle" SV650S -> Gix 3/4 - > KTM LC4 640 http://www.bikepics.com/members/nok/
Jak wstanę i odzyskam sprzęt Myślę, że około 10-11
15 kwi 2013, o 21:22
Zygzaker
SV Rider
Dołączył(a): 13 maja 2011, o 13:29 Posty: 398 Lokalizacja: Warszawa i okolice
Moto: KTM LC4 640SM 2004
Dzisiaj w ramach dojazdu do pracy pojeździłem po poboczach, krawęznikach i takich tam... -> łapię się an enduro?
16 kwi 2013, o 10:11
Owca007
spamOWCA
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Moto: BMW + szpera :)
Nie nie nie to nie to błoto minimum po oś .
_________________ Jak czegoś dusz pragnie to gg 1487770