A ta Husqvarna Nuda 900R całkiem przyjemnie mruczy
7 sty 2013, o 16:31
koroviov
SV Rider
Moto: SV650 SS
Re: Filmy o motocyklach
Miles napisał(a):
Jeżeli pieszemu kończy się zielone światło to jednak powinien odrobinę wyciągnąć nogi ...
No to wyciągnął nogi hehe. Faktycznie wszyscy mamy sporo za uszami. Piesi to szczególni samobójcy, bo jedyna ochrona na jaką mogą liczyć to dość wątpliwa ochrona prawna.
_________________ Najlepszą metodą tunningu jest obniżenie masy. Masy motocyklisty.
ja zawsze tak robię puste wydechy sieja grozę ahhahaha a jeszcze lepiej w tunelu jak się korek ustawi tylko lekki ruch manetką a ludzie w puszkach zabiają się byle tylko zjechac
Ostatnio edytowano 8 sty 2013, o 00:14 przez Factory, łącznie edytowano 1 raz
8 sty 2013, o 00:09
skwaro
SV Rider
Dołączył(a): 2 lip 2010, o 09:24 Posty: 2373 Lokalizacja: Warszawa
Moto: CBR600RR PC40
Bardzo mądrze, straszcie ludzi dalej, a potem zdziwienie że motocykliści są traktowani jak w tym artykule: http://www.scigacz.pl/Symulacja,wypadku ... 18786.html Karma wraca do nas w najmniej spodziewanym momencie...
8 sty 2013, o 00:13
Lober
SV Rider
Moto: SV650N SPRINT ST1050
Mógłbym mieć taką pracę! Niestety u nas trudno o coś takiego
Bardzo mądrze, straszcie ludzi dalej, a potem zdziwienie że motocykliści są traktowani jak w tym artykule: http://www.scigacz.pl/Symulacja,wypadku ... 18786.html Karma wraca do nas w najmniej spodziewanym momencie...
wydechem robię sobie miejsce w korku żeby nie stać... a jak już pewnie wiesz klakson w sv to rzecz raczej nie działająca.
jestem ratownikiem medycznym i uwierz mi nie dla każdego ta praca ale pojeździłbym takim w pracy jakby dali
Zdaję sobie z tego sprawę, że praca na samych przyjemnościach nie polega , ale szybki dojazd do poszkodowanych to priorytet. Tutaj łączenie, może nie zawsze przyjemnego, ale na pewno pożytecznego z hardcorową jazdą na motocyklu w tle . Na mnie zrobiło to wrażenie, zwłaszcza ten "spontaniczny" skok ze schodków
Co do znieczulicy w Polsce, to trudno mi powiedzieć. Jak ja miałem szlifa, to praktycznie rzuciło się na mnie całe otoczenie, nie wiem, może chcieli porobić mi foty, żeby móc się polansić na fejsie , jak miałem w czerwcu wypadek to w gruncie rzeczy, tylko jeden samochód się zatrzymał... sprawcy..
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 15:32 Posty: 1462 Lokalizacja: Warszawa
Moto: SV 1000S
Miles napisał(a):
Ale wydaje mi się, że w powyższym filmiku kolesiowi bardziej chodziło o fun (wnioskuję po sadystycznym śmiechu dobiegającego z kasku ).
Doskonale to rozumiem Chodziło mi o końcową część filmiku. Fragment w którym koleś ma migające żółte a mimo to pogania pieszych... IMO brak kultury.
_________________ SV liter z owiewkom:)
8 sty 2013, o 13:37
koroviov
SV Rider
Moto: SV650 SS
To jest bardzo śmieszne takie straszenie ludzi wydechem. Proponowałbym "twardzielowi" postraszyć tak ludzi np. w Moskwie. Dla mnie żenujące. Jestem coraz bliżej decyzji o założeniu oryginalnego wydechu. Normalnie wstyd mi że jesteśmy tym samym gatunkiem.
_________________ Najlepszą metodą tunningu jest obniżenie masy. Masy motocyklisty.
To jest bardzo śmieszne takie straszenie ludzi wydechem. Proponowałbym "twardzielowi" postraszyć tak ludzi np. w Moskwie. Dla mnie żenujące. Jestem coraz bliżej decyzji o założeniu oryginalnego wydechu. Normalnie wstyd mi że jesteśmy tym samym gatunkiem.