dzisiaj rozbawiła mnie moja siostra. wyjaśniam szukam samochodu i siostra mówi moja koleżanka ma na sprzedaż fajne auto i opowiada mi. w końcu mówi że jest w stanie szpilka a ja mówię jak to szpilka a ona że zadbane a ja na to no że chodziło o powiedzenie igła a ona co to za różnica i to i to jest ostre
no to mamy szpeje szpilka?? pozdrów siostre
3 lut 2013, o 12:16
kozik
SV Rider
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.
Nie no zobaczcie na ten cały opis http://otomoto.pl/junak-901-sport-nowy- ... 94841.html "Mam do sprzedania MOTOROWER JUNAK 901 SPORT Małe, zgrabne i piekielnie efektowne – czyli rozbudowana stylistycznie wersja popularnego modelu 901. Atrakcyjna zabudowa pojazdu jest autorskim projektem stylistów z Almotu. W modelu zastosowano bogato rozbudowaną przednią owiewkę oraz boczne deflektory przechodzące dołem w charakterystyczny dla motocykli sportowych pług. Wersja SPORT wyróżnia się też oryginalnym, agresywnym malowaniem. Ponieważ model został wykonany w całości na podstawie polskiego projektu dostępny jest wyłącznie pod marką Junak. Junak SPORT aspiruje do kategorii motorowerów sportowych nie tylko ze względów stylistycznych. Zakres mocy niewielkiego silniczka dorównuje najlepszym europejskim odpowiednikom. Również doskonale właściwości jezdne stawiają Junaka SPORT na najwyższej półce w swojej klasie. Ekonomia, bezpieczeństwo, doskonałe osiągi i atrakcyjny design to najlepsza recepta na udany start dla młodego motocyklisty. Gwarancja 2 lata !"
Może piekielnie warto zamienić nasze sprzęty na Junaka 901 w wersji Sport. Miałem już kiedyś przyjemność to ujeżdżać i jestem piekielnie podekscytowany:D:D nie ma jak to styliści z Almotu- robią robotę
Może piekielnie warto zamienić nasze sprzęty na Junaka 901 w wersji Sport. Miałem już kiedyś przyjemność to ujeżdżać i jestem piekielnie podekscytowany:D:D nie ma jak to styliści z Almotu- robią robotę
Ja tam widzę wiele stylistycznych podobieństw do SV w pełnych owiewkach Może nie trzeba sprzedawać SVek, tylko wystarczy je minimalnie zmodyfikować, tak by były równie piekielnie ekscytujące
Ja tam widzę wiele stylistycznych podobieństw do SV w pełnych owiewkach Może nie trzeba sprzedawać SVek, tylko wystarczy je minimalnie zmodyfikować, tak by były równie piekielnie ekscytujące
coś w tym jest hehehe Ale myślę że najlepsza nazwą byłoby Junak 901 Sport Cachalot Ale nie śmiejmy się z polsko-chińskiej motoryzacji. Jeszcze zobaczycie, na pewno za parę lat będzie w programie "legendy PRL-u"