...czyli facet to ma być facet, taki trochę nieokrzesany, łobuzujący, nie bojący się ryzyka, aktywny
jakieś uwagi?
To ja odpadam , bo...
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
21 lut 2013, o 16:49
Infi
Masterka ognisk
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 08:44 Posty: 2260 Lokalizacja: Zakurzone zadupie k. Torunia
Moto: Yamaha TDM 850 '01
Re: To co lubimy u facetów;-)
Wystarczy pooglądać foto z ognisk u mnie, żeby się bez proszenia na klaty co niektórych napatrzeć.
_________________ Raz motór był chory i leżał w łóżeczku. I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?" "Ach lagi mam krzywe i ogon złamany i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
Ale fajny temat.O ja o ja tutaj to ja mogę gadać i gadać.....
_________________ Żyje się po to,by latać na moto i czasem dla śmiechu postrzelać z wydechu:-)
22 lut 2013, o 01:07
terminant
SV Rider
Dołączył(a): 5 sty 2013, o 19:01 Posty: 1318 Lokalizacja: gdzie zawieje
Moto: Diabeł
Re: To co lubimy u facetów;-)
Anita napisał(a):
Ale fajny temat.O ja o ja tutaj to ja mogę gadać i gadać.....
no ja myślę że nie będę tu jedyna, hehe
na miły początek dnia ( i weekendu)
to co się z nim stało po prostu nie dopuszczam do świadomości dla mnie cały czas jest taki jak w "9 i pół tygodnia" co w nim lubimy? wszystko a już najbardziej to spojrzenie
_________________ nil mirari, nil indignari, sed intellegere viewtopic.php?t=9443
czyli facet to ma być facet, taki trochę nieokrzesany, łobuzujący, nie bojący się ryzyka, aktywny
ooooł jesss! nieokrzesany! lubię to facet musi być męski, a nie taki co wygląda i zachowuje się jak jakieś homo-niewiadomo ja mam słabość do strażaków za co mój mąż się na mnie wkurza zawsze
no i może jeszcze:
_________________ молод. знаю языки. могу делать шашлыки. )))