Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest 12 sty 2025, o 16:57

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Dźwignia zmiany biegów i hamulca do SV z 2000 
Autor Wiadomość
SV Rider

Moto: X11
Post Dźwignia zmiany biegów i hamulca do SV z 2000
Z racji tego, że trochę też poczytałem od czasu zamieszczenia tego pytania w innym dziale a także tym, że chciałbym się dowiedzieć czy ktoś ma jakiś pomysł zrobiłem sobie z tego nowy temat B) Mam plan zakupić łamaną dźwignię zmiany biegów do SV z 2000 jak w dźwignia larsson tylko pomyślałem, żeby zakupić podobną, w sensie też łamaną dźwignię hamulca. Jest coś takiego tutaj dźwignia zmiany biegów oraz dźwignia hamulca ale z tego co się już dowiedziałem od sprzedawcy to różnią się one znacząco wykonaniem. Znalazłem też coś takiego na allegro dźwignia zmiany biegów ale to wygląda jeszcze inaczej. Tak wiem, że można wypolerować albo zmatowić w zależności od zakupu, środki do tego mam jak coś ale bez sensu jest przerabiać na siłę jeśli można kupić. Chodzi mi jednak o to czy da się gdziekolwiek dostać obie dźwignie tak samo wykonane, żeby nie trzeba było dłubać? A jak nie to co polecacie w tej kwestii, zamienniki z innych modeli itp? Chciałbym jednak, żeby były składane. Wszelkie sugestie, porady, mile widziane ;)

22 lut 2013, o 11:02
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1 ]