Moto: SV650 SS
Re: Boks
Szpilka, owszem ma warunki fizyczne, jest szybki i posiada niezwykle silny cios. Ale jego technika nie zachwyca mnie wcale. W porównaniu z A. Gołotą to poprostu nędza. Taka bijatyka pod sklepem. Andrzeja uwielbiałem oglądać. Szczególnie na początku jego kariery.
_________________ Najlepszą metodą tunningu jest obniżenie masy. Masy motocyklisty.
Boks potrzebuje ogólnie nowych "wielkich", Czasy Gołoty ,Lewisa, Holyfielda,Tysona, De La Hoya itp itd (z ich lat świetności). Teraz to są nudy..walki be zbędnej ekscytacji.
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.
A w szczególności ciekawie oglądało się walki Gołoty bo nie wiadomo czym nas zaskoczy W tych walkach teraz to taka matematyka i dlatego ogląda się je bez większych emocji
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.
Długo nie będzie takiego następcy pomimo, że Andrzejowi nie udało się zdobyć mistrza świata. Muzyka w filmie jak by Andrzeja już nie było a jemu się marzy rewanż z Adamkiem
Spoko było na co popatrzeć. Na początku myślałem że gołota wygra ale chyba kondycyjnie niewydolił i Salet pokazał klase:)
_________________ Bite my shiny, metal ass!
24 lut 2013, o 15:01
adziu6
SV Rider
Dołączył(a): 24 sty 2013, o 00:17 Posty: 526 Lokalizacja: Jeziora Wlk.
Moto: SV650N 2000
Wszystko wszystkim ale to Andrzej jest legendą...miał najlepsze warunki fizyczne jako pięściarz wagi ciężkiej Wujek King "pomógł" mu tak samo w karierze jak Tysonowi
Temat Szpilki, Wacha no cóż to po prostu inna liga
Te walki w internecie... akurat na nokaut się przywiesiło Wrażenia po walce to słowa Salety, że się już odchudzać do sezonu motocyklowego nie musi bo już przygotowany