Dołączył(a): 30 maja 2011, o 19:10 Posty: 533 Lokalizacja: warszawa zgorzelec
Moto: sv650N
Re: hydrografika w domu
takie zmatowiałe leżały więc... za jakiś czas wrzuce foto owiewki jak poszło:)
_________________ Jazda na motocyklu, to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu.... viewtopic.php?f=9&t=4005 ----> naga broń
22 mar 2013, o 15:44
davidos
rowerzysta
Moto: szukam
A czy tą hydrografikę można tylko na plastik? Tzn zastanawiam się czy jak plastik będę miał przyszpachlowany w jakimś miejscu czy siądzie czy nie? Wydaje mi się, że powinno w końcu po coś ta baza jest, ale wolę się zapytać.
22 mar 2013, o 23:29
MarQS
motocyklista
Dołączył(a): 18 maja 2012, o 22:20 Posty: 159 Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski
Moto: SV 1000 K5
Dla mnei hydrgrafika to jedna wielka lipa zwłaszcza "carbon" kolory strasznie blade a wzory tez wiele pozostawiją do życzenia ( jakość ) typu nieróne linie itp.
_________________ Siódmego dnia Bóg stworzył motocykl Yoshimura
23 mar 2013, o 01:41
Jankoś
SV Rider
Dołączył(a): 29 sie 2012, o 18:51 Posty: 1279 Lokalizacja: Wysokie Mazowieckie (okolice)
Moto: SV650S K3
davidos napisał(a):
A czy tą hydrografikę można tylko na plastik? Tzn zastanawiam się czy jak plastik będę miał przyszpachlowany w jakimś miejscu czy siądzie czy nie? Wydaje mi się, że powinno w końcu po coś ta baza jest, ale wolę się zapytać.
Możesz na różne powierzchnie felgi nawet tym robią. Da radę ona trzyma się podkładu, musisz tylko mieć zmatowioną powierzchnię żeby podkład trzymał się podłoża ewentualnie dać jakiś utwardzacz ale i bez tego jest ok.
_________________ http://www.cwaniacy.com.pl/<=Wejdź i dowiedz się jak możesz regularnie zarabiać na promocjach bankowych
Dla mnei hydrgrafika to jedna wielka lipa zwłaszcza "carbon" kolory strasznie blade a wzory tez wiele pozostawiją do życzenia ( jakość ) typu nieróne linie itp.
ale bzdura, chyba nie widziałeś dobrze zrobionej hydrografiki...
23 mar 2013, o 12:39
MarQS
motocyklista
Dołączył(a): 18 maja 2012, o 22:20 Posty: 159 Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski
Moto: SV 1000 K5
możlwie byłem w dwóch zakładach specjalizujących się w tym i w obu nie byłem zadowaoliny z efektu dlatego wybrałem okeinę która jest równa na całości i bez skaz i mimo wszstko twierdze iż kolor carbonu nie jest z najwyższej półki
_________________ Siódmego dnia Bóg stworzył motocykl Yoshimura