Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Moto: BMW + szpera :)
Malowanie proszkowe
Witam zna ktoś z Wrocławia lub okolic dobrą solidną i tania firmę która maluje proszkowo? Che sobie oddać do malowania sprężyny amortyzatorów. Chyba, że w ogóle to nie malować proszkowo tylko jak żeby nie poodpadało.
_________________ Jak czegoś dusz pragnie to gg 1487770
U mnie w miescie jest lakiernia. Dawalem do chlopakow sety do malowania i jest ok. I na wylocie z Wro, na opolskiej po leweej stronie jest lakiernia proszkowa.
_________________ 675
17 kwi 2013, o 15:21
Owca007
spamOWCA
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Re: Malowanie proszkowe
Dred to coś czuję, że sprężyny z gadziny w najbliższym czasie dostaniesz Mają jakąś stronę, cennik czy dla Ciebie to już zniżki mają .
No właśnie nie maja żadnego cennika ani stronki, przynejmniej njc mi o tym nie wiadomo. A mozesz mnie odwiedzic, bo ja przez najblizsze tygodnie nie będę mobilny, dalej stawac na noge nie mogę a tym bardziej jeździc autem
_________________ 675
17 kwi 2013, o 19:06
Owca007
spamOWCA
Re: Malowanie proszkowe
Spoko loko przy okazji Ci SV-łę przegonię .