Dołączył(a): 5 sty 2013, o 19:01 Posty: 1318 Lokalizacja: gdzie zawieje
Moto: Diabeł
Re: To co mnie dzisiaj rozbawiło :).
markervip napisał(a):
Ahaha, o tańcu najlepsze xD
chyba jakaś dziwna jestem, ale nie kumam.. do czego ON się przyp..a? czego się spodziewa po portalu randkowym? tekstów - właśnie odkryłam nowy pierwiastek w swoim garażowym laboratorium? no sooryyy.... facet nie ma o czym i z kim nawijać i nagrywa jakieś pseudointelektualne audycje
_________________ nil mirari, nil indignari, sed intellegere viewtopic.php?t=9443
7 wrz 2013, o 22:15
I'm not a hero
SV Rider
Moto: SV650s k3
terminant napisał(a):
facet nie ma o czym i z kim nawijać i nagrywa jakieś pseudointelektualne audycje
Co nie zmienia faktu, że ten 'przekaz' jest zabawny (dla mnie) i ma trochę prawdy (wg mnie).
7 wrz 2013, o 22:30
kozik
SV Rider
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.
Chyba już było w tym temacie, ale myślę, że warte powtórzenia. Tak jak wyżej i poniższy film wyszedł kolesiowi zajebiaszczo
_________________ Non quo sed quo modo
9 wrz 2013, o 13:31
TomK
SV Rider
Dołączył(a): 25 lut 2010, o 00:11 Posty: 1192 Lokalizacja: Kraków
Moto: Retro 7 125
markervip napisał(a):
terminant napisał(a):
facet nie ma o czym i z kim nawijać i nagrywa jakieś pseudointelektualne audycje
Co nie zmienia faktu, że ten 'przekaz' jest zabawny (dla mnie) i ma trochę prawdy (wg mnie).
Zabawne pokazywanie wad może być śmieszne ale trochę za bardzo poszedł w obrażanie innych. Ja się osobiśnie trochę oburzyłem kawałkiem o "puszystych". Jestem szczupły, lubię szczupłe, ale to że ktoś ma problemy z nadwagą to często wina jakiejś choroby, przyjmowanych leków lub hormonów. Co do zdjęć profilowych z dużymy okularami to w sieci częsty sposób na ukrycie swojej tożsamości. Generalnie trochę prawdy w przekazie jest ale prezentacja zbyt agresywna.