Na S-ce. Dobrze mówisz, że na tym etapie nie było nawet mowy o przyklejaniu się do zbiornika. Miało być "otwieranie" klaty i "wychodzenie" z motocykla w stronę zakrętu. A i moze tego nie widać, ale łokcie w zakręcie oparte są o zbiornik więc aż metr nie byłem odchylony-może taki efekt z kamery.
Niestety funkcja wrzucenia na forum jako miniaturę ni jak nie chce działać... (dlatego link) Jakość nie powala bo nagrywane było w 720 i na początku filmu robal zakończył żywot na obiektywie, czego nie zauważyłem w trakcie jazdy.
_________________ Jazda na motocyklu, to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu.... viewtopic.php?f=9&t=4005 ----> naga broń
12 wrz 2013, o 09:59
Kruk11
motorowerzysta
Dołączył(a): 12 paź 2011, o 13:22 Posty: 87 Lokalizacja: Warszawa - Gocław
Moto: SV1000S
Re: Forumowe filmy motocyklowe
Arek, jakie są ceny na tym torze i jak się tam jeździ?
17 wrz 2013, o 10:34
Arek1
SV Rider
Dołączył(a): 21 mar 2012, o 00:41 Posty: 2924 Lokalizacja: Bezrzecze/Szczecin
Moto: Bawaria...
Re: Forumowe filmy motocyklowe
Kruk11 napisał(a):
Arek, jakie są ceny na tym torze i jak się tam jeździ?
Ceny sa rozne. Aktualnie komp mi sie posypal, wiec krotko napisze z komorki. Najlepsze rozwiazaniem pod wzgledem cenowym wydaje byc wyjazd na tzw. Track day. W wyznaczonych dniach tor jest dostepny dla chetnych przez "caly" dzien. Cena za dniowke to 140 € jazda 9:18. Cena za 4 godziny 75 € i jazdy 9:13, lub 14:18. Mozna tez wynajac tor indywidualnie. Jest on podzielony na 4 czesci i mozesz wynajac jedna, dwie, trzy, lub cztery czesci w roznych kombinacjach. Najdrozsze odcinki toru (chyba A i sa po okolo 2900 € za dobe. Wtedy jezdzisz czym chcesz, ile chcesz, wpuszczasz dowolna liczbe motocykli. Nadal obowiazuje regulamin toru, czyli przed wjazdem na pewno sprawdza, czy Twoje przeloty nie wykraczaja poza norme. Jak jestes zainteresowany, to powinienem gdzies miec regulami i formularz zgloszeniowy.
Co do wrazen z toru, to jedynie w depo bylismy. Ze wzgledu na impreze jaka sie odbywala nie bylo mozliwosci wjechania na tor. Wrzuc na Youtubie haslo Gross Dolln i bedziesz mial kilka filmikow pogladowych.