Dołączył(a): 18 lip 2012, o 15:50 Posty: 429 Lokalizacja: Warszawa
Moto: SV650N 2004
Re: To co mnie dzisiaj rozbawiło :).
Koleżanka dzisiaj pokazała mi zdjęcie z Kauflandu - na półkach leżą już figurki czekoladowe na choinkę, bombonierki ze świętym mikołajem i inne świąteczne słodkości
_________________ *Na stacjach benzynowych najpiękniej jest o zmierzchu*
3 paź 2013, o 08:55
Arek1
SV Rider
Dołączył(a): 21 mar 2012, o 00:41 Posty: 2924 Lokalizacja: Bezrzecze/Szczecin
Moto: Bawaria...
monsand napisał(a):
Koleżanka dzisiaj pokazała mi zdjęcie z Kauflandu - na półkach leżą już figurki czekoladowe na choinkę, bombonierki ze świętym mikołajem i inne świąteczne słodkości
Dołączył(a): 18 lip 2012, o 15:50 Posty: 429 Lokalizacja: Warszawa
Moto: SV650N 2004
Arek1 napisał(a):
monsand napisał(a):
a znicze i dynie pomineli, czy już wyprzedali?
Podobno stoją na półkach naprzeciwko
_________________ *Na stacjach benzynowych najpiękniej jest o zmierzchu*
3 paź 2013, o 15:22
Owca007
spamOWCA
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Moto: BMW + szpera :)
Ja dzisiaj na zakupach w galerii we Wrocku, podjedżam Aprilką pod samo wejście, stawiam obok rowerów ściągam kask, podlatuje do mnie facet około 30 lat w garniaku, i krzyczy ZAKOCHAŁEM SIE!!! a mi kolana zmiękły, prawie upuściłem kask, ludzi dookoła mnóstwo, patrzą się jak na debili, ja patrze na niego a facet po chwili, nie nie w Aprili ufffffffffffffffff ulga, aż zajarałem fajkę z nim zapisał sobie model, wszystko sie wypytał i na koniec jak odchodził mówi że musi go mieć
5 paź 2013, o 19:24
Owca007
spamOWCA
Dołączył(a): 23 lut 2010, o 10:38 Posty: 7686 Lokalizacja: Wrocław i Tłustomosty (granica opolskiego i ślaskiego)
Moto: BMW + szpera :)
Kolo pewnie zjarany bo studenci z towarem do miasta wrócili .
_________________ Jak czegoś dusz pragnie to gg 1487770
5 paź 2013, o 19:50
kozik
SV Rider
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.
Factory napisał(a):
Ja dzisiaj na zakupach w galerii we Wrocku, podjedżam Aprilką pod samo wejście, stawiam obok rowerów ściągam kask, podlatuje do mnie facet około 30 lat w garniaku, i krzyczy ZAKOCHAŁEM SIE!!! a mi kolana zmiękły, prawie upuściłem kask, ludzi dookoła mnóstwo, patrzą się jak na debili, ja patrze na niego a facet po chwili, nie nie w Aprili ufffffffffffffffff ulga, aż zajarałem fajkę z nim zapisał sobie model, wszystko sie wypytał i na koniec jak odchodził mówi że musi go mieć
Kolo pewnie zjarany bo studenci z towarem do miasta wrócili .
kozik napisał(a):
Factory napisał(a):
Taaa, tak się teraz tłumacz
czyżbyś mnie o coś podejrzewał? nie nie
5 paź 2013, o 21:04
kozik
SV Rider
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.