Cześć wszystkim ! Pisze do was z zapytaniem ponieważ dostałem pewną propozycję . Gadając z kuzynem zaproponował mi "łatwienie" wydechów przez niego osobiscie . Chodzi o to, że będąc w stanach kupuje to osobiście i mi wysyła więc mam pewność, że to przyjdzie i nie będzie żadnych komplikacji .
Ceny by się zaczynały od 500 zł gdzie w polsce to 650-800 za podstawowy model. Jest dużo modeli wiec przedstawie po kolei
OFERTA WYDECHÓW DO STAREJ (GAŹNIK) JAK I NOWEJ SV (WTRYSK) JEST TAKA SAMA.
Mój faworyt ! niżej
to tytan
podwójne też fajny motyw !
Kilka fotek w moto
Producent teoretycznie mówi o zwiększeniu mocy o 4% i zredukowaniu wagi bo te końcówki ważą od 2-3 kg z całym oprzyrządowaniem
Czas oczekiwania to teoretycznie około 1-1,5 tygodnia , ale dopiero pierwsza paczka by pokazała. Napiszcie mi czy jest jakies zainteresowanie tym wsród was , to nawet jak nie wy to na własną rękę bym kilka sztuk sprowadził i sprzedał . Dzięki z góry !
Jakby cała maszyna ruszyła to oczywiście jakieś negocjacje ze mną to przyjemność
+ DOSTĘPNE WYDECHY DO INNYCH MODELI MOTO
Ostatnio edytowano 5 gru 2013, o 21:25 przez estilete3, łącznie edytowano 1 raz
Poprawka ! Można db killer kupić za 60 zł na allegro
" Wydech został zaprojektowany tak, że nie posiada wyciszeń natomiast jego dzwięk jest potężny i basowy"
z Kolektorami podobnie , produkują same slip-ony . Dodatkowo Produkują Sety za około 700-800 zł gdzie u nas cena to około 1200-1400 .
Generalnie oferta jest korzystna , ale występują braki w ich ofercie, o które właśnie pytasz . Dlatego wolałem uprzednio się dowiedzieć czy ma sens taszczenie tego do polski jak nikt może tego nie kupic ...
Wydechy są chińskie, ale patrząc na foto to do jakości wykonania nie da się przyczepić nawet na siłę.
Ciekawi mnie jak jest z jakością wytłumienia i po ilu tysiącach kilometrów wywali je i to nie jest uszczypliwe pytanie, bo ta kwestia dotyczy też renomowanych marek.
Producent opisuje, że są tłumione po to żeby nie "darły" się, tylko były jakoś przyjemne dla ucha .
SŁoniu , nie uważam tego za uszczypliwe bo dlatego się pytam o wasze odczucia i o to czy byliby chętni na To .
Przekonują mnie opinie zagraniczne, które mówią o dobrym wykonaniu i zadowoleniu użytkowników. Można zobaczyć na jakże sławnym youtube ile osób to zakłada i jak motory na tym słychać. Sam bym się na to skusił gdyby nie to, że mam już leosia evo . Za tą cenę się nic innego nie znajdzie, a na pewno nie nowego . Dlatego czekam na dalsze pytania i sugestie