Po 1 na końcu mojego posta jest napisane, że tu nie chodzi o SV - ale pytam tutaj bo może ktoś będzie zorientowany - a może się to komuś przyda w SV.
Po 2 nie ma tam słowa o eksperymentach.
Po 3 wiem jak wyglądają świece które są niedogrzane bo takich opisów na necie jest pełno.
Po 4 pytałem tylko jakie moa być objawy - o ile ktokolwiek takie zaobserwował.
A teraz wyjaśnienie dlaczego pytam - od jakiegoś czasu w aucie mam problemy w odpalaniem na zimnym silniku i zanim się nie nagrzeje to są problemy z jazdą - występują szarpnięcia jedyne z czym mi się to kojarzy to tak jakby przerywało zapłon. W sumie podejrzewałem czujnik temperatury bo po rozgrzaniu nie ma ŻADNYCH problemów - ale tak przed chwilą wpadłem na pomysł świec - mogę je obejrzeć dopiero wieczorem w domu wiec chciałem spytać czy mogą one dawać takie efekty bo jakoś tak po ich zmianie zaczęły się problemy - ale za to ręki nie dam sobie uciąć.
Acha - należy się wam tez wyjaśnienie czemu pisze tu a nie na forum tematycznym - pisałem tam już nie raz i nikt nigdy nie odpowiedział - po prostu tamto forum zrobiło się jak stare forum o SV - wszyscy wartościowi userzy zostali zbanowani nie wiem za co - a Ci co zostali nic nigdy nie wiedzą i tylko wysyłają na kompa a tam za 150zł już się raz dowiedziałem, że coś nie działa ale nie wiedzą co
Nie zapłaciłem oczywiście ale był dym.