Prawdopodobnie najlepsze na świecie forum Suzuki SV 650 / SV 1000 ;)
To co lubimy u facetów;-)
Autor |
Wiadomość |
sztucznawinyla
motocyklista
Dołączył(a): 16 gru 2013, o 00:07 Posty: 181 Lokalizacja: Zagłębie Dąbrowskie
Moto: szukam najlepszego
|
 Re: To co lubimy u facetów;-)
yyym , nie wiem jaką miarą można byłoby mierzyć ,,zboczenie'' aczkolwiek seks jest fajny właściwie to bardzo fajny... generalnie tak fajny , że nie da się tego opisać. jak ma nie dobrze patrzeć z tak ,,kotkowych'' oczu <wspomina oczy kota ze shreka>
_________________ Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą. Alfons Allais
|
20 gru 2013, o 11:06 |
|
 |
terminant
SV Rider
Dołączył(a): 5 sty 2013, o 19:01 Posty: 1318 Lokalizacja: gdzie zawieje
Moto: Diabeł
|
ostatnio ktoś mi napisał, że takie zachowanie nie jest zboczone tylko zdrowe ![happy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
_________________ nil mirari, nil indignari, sed intellegere viewtopic.php?t=9443
|
20 gru 2013, o 11:29 |
|
 |
~norris
SV Rider
Moto: SV1000S
|
Że tak pojadę Wikipedią:  |  |  |  | Cytuj: Parafilia (gr. para παρά = obok, ponadto, oprócz i -philia φιλία = miłość), zaburzenie preferencji seksualnych (dawniej: "dewiacja seksualna", "zboczenie seksualne", "perwersja seksualna"[1]) – rodzaj zaburzenia na tle seksualnym, w którym wystąpienie podniecenia seksualnego i pełnej satysfakcji seksualnej uzależnione jest od pojawienia się specyficznych obiektów (w tym osób), rytuałów czy sytuacji, niebędących częścią normatywnej stymulacji[2]; długotrwałe, nawracające, silne, seksualnie podniecające fantazje, seksualne pobudki lub zachowania, które obejmują niezwykłe obiekty, działania lub sytuacje (obiekty nieosobowe, cierpienie lub poniżenie, dzieci lub inne nie wyrażające zgody osoby) i powodują klinicznie znaczącą przykrość lub pogorszenie w społecznej, zarobkowej lub innych ważnych dziedzinach funkcjonowania[3]. W definicjach niektórych parafilii przed słowem "powodują" dodane jest sformułowanie: "osoba działa zgodnie z tymi pobudkami lub" dla umożliwienia w tych przypadkach rozpoznania schorzenia nawet w sytuacji braku przykrości lub pogorszenia funkcjonowania |  |  |  |  |
Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale...inaczej mówiąc, osoba zboczona to taka, która osiąga satysfakcję seksualną przy pewnych okolicznościach, obiektach. Czyli Wy dziewczyny jesteście po prostu zdrowe  ale okazuje się że ja jestem zboczony: kobiety + motocykle, a już w ogóle motocyklistki, a szczególnie te na SV-kach- klękajcie narody! Wtedy przydają się solidne spodnie motocyklowe do zamaskowania erekcji  No chyba że Was, drogie Panie, ,,podniecają" faceci w określonych okolicznościach 
_________________ Gestapo obstawiło wszystkie wyjścia ale ~norris ich przechytrzył. Uciekł wejściem.
|
20 gru 2013, o 11:54 |
|
 |
terminant
SV Rider
|
 a oprócz tego mundur... ale o tym już było 
_________________ nil mirari, nil indignari, sed intellegere viewtopic.php?t=9443
Ostatnio edytowano 20 gru 2013, o 13:32 przez terminant, łącznie edytowano 1 raz
|
20 gru 2013, o 12:02 |
|
 |
Janek87
SV Rider
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 13:58 Posty: 3738 Lokalizacja: Petrisvilla
Moto: X11
|
Że tak pozwolę sobie na nic nie wnoszący post i polecę slangiem młodzieżowym: LOL 
_________________ SV650 => X11
|
20 gru 2013, o 12:29 |
|
 |
sztucznawinyla
motocyklista
|
 nie powiem Ci bo się wstydzę
_________________ Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą. Alfons Allais
|
20 gru 2013, o 13:12 |
|
 |
~norris
SV Rider
|
To napisz mi na PW, bardzo jestem ciekaw i uzupełnię wikipedię o Wasze przemyślenia 
_________________ Gestapo obstawiło wszystkie wyjścia ale ~norris ich przechytrzył. Uciekł wejściem.
|
20 gru 2013, o 15:28 |
|
 |
terminant
SV Rider
|
bosze, nasz mały wątek stał się VERY HOT
|
20 gru 2013, o 15:31 |
|
 |
marta26
SV Rider
Dołączył(a): 15 kwi 2011, o 10:37 Posty: 1796 Lokalizacja: Dęblin/Piaseczno
Moto: suzuki sv650s
|
 |  |  |  | ~norris napisał(a): Że tak pojadę Wikipedią:  |  |  |  | Cytuj: Parafilia (gr. para παρά = obok, ponadto, oprócz i -philia φιλία = miłość), zaburzenie preferencji seksualnych (dawniej: "dewiacja seksualna", "zboczenie seksualne", "perwersja seksualna"[1]) – rodzaj zaburzenia na tle seksualnym, w którym wystąpienie podniecenia seksualnego i pełnej satysfakcji seksualnej uzależnione jest od pojawienia się specyficznych obiektów (w tym osób), rytuałów czy sytuacji, niebędących częścią normatywnej stymulacji[2]; długotrwałe, nawracające, silne, seksualnie podniecające fantazje, seksualne pobudki lub zachowania, które obejmują niezwykłe obiekty, działania lub sytuacje (obiekty nieosobowe, cierpienie lub poniżenie, dzieci lub inne nie wyrażające zgody osoby) i powodują klinicznie znaczącą przykrość lub pogorszenie w społecznej, zarobkowej lub innych ważnych dziedzinach funkcjonowania[3]. W definicjach niektórych parafilii przed słowem "powodują" dodane jest sformułowanie: "osoba działa zgodnie z tymi pobudkami lub" dla umożliwienia w tych przypadkach rozpoznania schorzenia nawet w sytuacji braku przykrości lub pogorszenia funkcjonowania |  |  |  |  |
Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale...inaczej mówiąc, osoba zboczona to taka, która osiąga satysfakcję seksualną przy pewnych okolicznościach, obiektach. Czyli Wy dziewczyny jesteście po prostu zdrowe  ale okazuje się że ja jestem zboczony: kobiety + motocykle, a już w ogóle motocyklistki, a szczególnie te na SV-kach- klękajcie narody! Wtedy przydają się solidne spodnie motocyklowe do zamaskowania erekcji  No chyba że Was, drogie Panie, ,,podniecają" faceci w określonych okolicznościach  |  |  |  |  |
Ja swoją diagnozę już dawno znam  Nie zamierzam się leczyć, bo i po co...mooooże kiedyś z tego "wyrosnę", ale wolę nie  No i...hmmm...jak może nie podniecać facet "w określonej sytuacji"  ??? No jak? 
_________________ marta26-->>SV650S
www.logo-ratio.pl
|
20 gru 2013, o 22:58 |
|
 |
terminant
SV Rider
|
|
20 gru 2013, o 23:05 |
|
 |
marta26
SV Rider
Dołączył(a): 15 kwi 2011, o 10:37 Posty: 1796 Lokalizacja: Dęblin/Piaseczno
Moto: suzuki sv650s
|
Szkoda, że Was nie było, jak 2 lata temu pociągiem na forum "jeździliśmy" 
_________________ marta26-->>SV650S
www.logo-ratio.pl
|
20 gru 2013, o 23:10 |
|
 |
~norris
SV Rider
|
Różne są te określone sytuacje  jedne lubią jak spocony gość kuje dziurę młotem pneumatycznym, inna ma go za robola obleśnego i woli, nazwijmy to roboczo- ,,faceta" w zielonych rurkach kupującego sobie torebkę:D
|
20 gru 2013, o 23:55 |
|
 |
sztucznawinyla
motocyklista
|
Oj , nie bo jeszcze zemdlejesz
|
21 gru 2013, o 01:42 |
|
 |
~norris
SV Rider
|
Jak mam zemdleć z wrażenia to czekam tym bardziej!:)
|
21 gru 2013, o 09:56 |
|
 |
sztucznawinyla
motocyklista
|
Jako pomocnik wykładowcy Pomocy przedmedycznej nie moge Cie narażać 
|
21 gru 2013, o 20:54 |
|
 |
~norris
SV Rider
|
Jak przyjedziesz mnie odpowiednio ocucić to cały czas nalegam:) poza tym jako żołnierz, i to przedwojenny można rzec, dużo widziałem!:)
|
22 gru 2013, o 01:41 |
|
 |
terminant
SV Rider
|
jesuuu co tu się dzieje? 
|
22 gru 2013, o 01:49 |
|
 |
koroviov
SV Rider
Moto: SV650 SS
|
Jak to co? Metoda na żołnierza stoi wysoko w rankingu. Wyżej od misia, a nawet od chłopaka z empiku 
_________________ Najlepszą metodą tunningu jest obniżenie masy. Masy motocyklisty.
|
22 gru 2013, o 01:52 |
|
 |
Miles
SV Rider
Dołączył(a): 17 lip 2012, o 18:46 Posty: 1729 Lokalizacja: 3-miasto
Moto: Versys; SV650N
|
Ale że jak? Nie znam tej metody 
_________________ Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia.
|
22 gru 2013, o 01:55 |
|
 |
koroviov
SV Rider
Moto: SV650 SS
|
A to przypomnij mi kiedyś jak się zobaczymy to Ci wszystko wyłożę. Jest znakomita.
_________________ Najlepszą metodą tunningu jest obniżenie masy. Masy motocyklisty.
|
22 gru 2013, o 01:57 |
|
|