_________________ nil mirari, nil indignari, sed intellegere viewtopic.php?t=9443
1 sty 2014, o 15:40
Jankoś
SV Rider
Dołączył(a): 29 sie 2012, o 18:51 Posty: 1279 Lokalizacja: Wysokie Mazowieckie (okolice)
Moto: SV650S K3
Re: To co mnie dzisiaj rozbawiło :).
I kolejna parodia:
Wiecie co tak mnie jeszcze sylwestrowy nastrój nie odpuszcza że pomyślałem żeby tak zrobić własną parodię tego klipu w wykonaniu motocyklistów Nawet poświęciłem trochę czasu i lekko przerobiłem tekst (oczywiście można by bardziej) to wrzucam
Spoiler:
My, motocykliści wiemy jak moto na nas działa Lubimy się poruszać tym, ile fabryka dała To jest ta gorąca krew To jest nasz ułański zew My motocykliści wiemy jak używać tych dwóch kół A to co o nas myślą inni to szczegół To jest ta gorąca krew To jest ta szybkość i dźwięk
Mamy to, czego nie ma nikt inny Cenimy ten aerodynamiczny kształt Adrenalina lepsza niż whisky i giny Najlepsze w tym wszystkim i tylko tego byś chciał My ze swymi maszynami zżyci Nieuchwytni, szybcy jak wiatr Nie ma lepszej od naszej pasji Ten, kto próbował i jeździł, ten wie
My, motocykliści wiemy jak moto na nas działa Lubimy się poruszać tym, ile fabryka dała To jest ta gorąca krew To jest nasz ułański zew My motocykliści wiemy jak używać tych dwóch kół A to co o nas myślą inni to szczegół To jest ta gorąca krew To jest ta szybkość i dźwięk
Moto nasze jest, najlepsze jest, bo nasze jest Moto nasze jest, najszybsze jest, to nasze wiesz. Moto nasze jest, najlepsze jest, bo nasze jest Moto nasze jest, najszybsze jest, to nasze wiesz.
W genach mamy to, czego nie ma nikt inny Ryk silnika słychać z wielu świata stron Sami ostrzy chłopcy i szybkie dziewczyny Poznasz nas po tym jak trzymamy pion Motocykliści nie mają kompleksów Bo nie mają powodów ich mieć A w teledysku nie ma podtekstów jak nie wierzysz to przejedź się LwG!
_________________ http://www.cwaniacy.com.pl/<=Wejdź i dowiedz się jak możesz regularnie zarabiać na promocjach bankowych
1 sty 2014, o 23:26
TomK
SV Rider
Dołączył(a): 25 lut 2010, o 00:11 Posty: 1192 Lokalizacja: Kraków
Moto: Retro 7 125
Dobre , można by wykorzystać urywki z wyczynów polskich stunterów albo polskich zawodników.
http://www.filmweb.pl/film/Wilk+z+Wall+Street-2013-426597 Wilk z Wall Street - jeśli jeszcze nie byliście w kinie POLECAM!!!
czyli, że dobra komedia?
Jest dużo momentów, w których można się mocno pośmiać. Poza tym bardzo ciekawy film z wydźwiękiem, który skłania do refleksji . http://www.youtube.com/watch?v=l1toysk1QSs
motywuje żeby nie siedzieć przed TV.... Koniec mnie zaskoczył
6 sty 2014, o 22:44
Rozkosmany
SV Rider
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
(obejrzałem do końca) Noo patrz. Człowiek całe życie sie uczy i głupi umiera. Bo ja to widac lekkomyślnie słowa koleżanki wziąłem która walneła kiedyś Laski to sie lubią grzać, ale używając do tego kaloryfera a nie bojlera
Od jutra zatem zmiany w diecie i ciężka praca nad wizerunkiem (no i zmiana pędzidła oczywiście)
6 sty 2014, o 22:58
kozik
SV Rider
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.