Taaa. Zwróćcie uwagę jak ustawioną klamkę sprzęgła... Tego Kudłatego w gremium już nie ma a ten gość na białym chpperze to był Adrian-zginął w zeszłym roku na motocyklu...
Hmm nie wiem czy takie coś też tu mogę wrzucić... Z racji że od paru miesięcy myślałem na poważnie o poważnym motocyklu ( zrobiłem sobie kat. A2), a od miesiąca o SV 650 więc postanowiłem sprzedać swojego simsonka 80ccm którym się poruszałem ostatnie 3 lata. Przed sprzedażą udało mi się dorwać GoPro i nagrać trochę filmów. Myślę że film może was o tyle zaciekawić z racji że niejeden doświadczony motocyklista był zaskoczony potencjałem tego silnika. Mogę tak strzelać w ciemno że mógł mieć koło 14 KM, bo Hondę Shadow 125 robiło to bez problemu . W filmie jest dość dużo akcji, ale nie będę wam zdradzał, kto będzie miał chęci napewno go zobaczy, a jak nie to poprostu zignorujcie ten post. Ja już tylko mogę z sentymentem wspominać :
3 sty 2014, o 23:10
kozik
SV Rider
Dołączył(a): 17 maja 2011, o 14:52 Posty: 5631 Lokalizacja: Dęblin-Piaseczno
Moto: suzuki sv 650S 99r.
Re: Filmy o motocyklach
jak pokaże go tacie to zaraz będzie mnie katował,abym mu po raz kolejny coś wymodził w zumico żeby mógł brać wszystkie Simsony
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
Nooo, gdyby nie glina to nic by sie nie stało. Ktos powinien zabronić im tak wyskakiwać na drogę bo to aż prosi się o awaryjne hamowanie. A ten dzienioł na czerwonej SV to powinien wiedzieć że zasadniczym hamulcem jest przedni, a nawet go nie dotknął To już mógł chociaż w glinę przy.....
6 sty 2014, o 01:15
BiEdRoN
motorowerzysta
Dołączył(a): 9 wrz 2013, o 20:17 Posty: 72 Lokalizacja: POMORSKIE
Moto: będzie za rok ;(
Szrot napisał(a):
Hmm nie wiem czy takie coś też tu mogę wrzucić... Z racji że od paru miesięcy myślałem na poważnie o poważnym motocyklu ( zrobiłem sobie kat. A2), a od miesiąca o SV 650 więc postanowiłem sprzedać swojego simsonka 80ccm którym się poruszałem ostatnie 3 lata. Przed sprzedażą udało mi się dorwać GoPro i nagrać trochę filmów. Myślę że film może was o tyle zaciekawić z racji że niejeden doświadczony motocyklista był zaskoczony potencjałem tego silnika. Mogę tak strzelać w ciemno że mógł mieć koło 14 KM, bo Hondę Shadow 125 robiło to bez problemu . W filmie jest dość dużo akcji, ale nie będę wam zdradzał, kto będzie miał chęci napewno go zobaczy, a jak nie to poprostu zignorujcie ten post. Ja już tylko mogę z sentymentem wspominać :
mnie szczególnie zaciekawiło wyprzedzanie przed przejściem dla pieszych
_________________ Simson S51 elektronic cały czas w garażu -> GSX600F(jajko) -> GSX750F(jajko) -> będzie.....chyba, bo musi poczekać SV1000s
Nooo, gdyby nie glina to nic by sie nie stało. Ktos powinien zabronić im tak wyskakiwać na drogę bo to aż prosi się o awaryjne hamowanie. A ten dzienioł na czerwonej SV to powinien wiedzieć że zasadniczym hamulcem jest przedni, a nawet go nie dotknął To już mógł chociaż w glinę przy.....
Użył przedniego, na samym tylnym zajechałby o wiele dalej. W sumie to wystarczyłoby trochę zimnej krwi i ominąć przeszkodę.
_________________ Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia.
mnie szczególnie zaciekawiło wyprzedzanie przed przejściem dla pieszych
No niestety to moja głupota Byłem chyba tak zajęty pokazaniem 100% w tym filmie, że ani nie zauważyłem że zrobiłem taki manerw, dopiero potem przy oglądaniu nagrać to zauważyłem, mam nadzieję że to będzie ostatni raz....