Dołączył(a): 16 gru 2013, o 00:07 Posty: 181 Lokalizacja: Zagłębie Dąbrowskie
Moto: szukam najlepszego
Re: To co lubimy u kobiet :)
Marta wiesz, że jak zobaczyłam to zdjęcie to pomyślałam , że ktoś jej wszczepił kule do pchania zmiast cycków - takie lekkoatletyczne , żeby obicązenie zawsze na klacie było - nie musi korzystać z ciężarów na pakerni.
_________________ Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą. Alfons Allais
8 sty 2014, o 23:21
terminant
SV Rider
Dołączył(a): 5 sty 2013, o 19:01 Posty: 1318 Lokalizacja: gdzie zawieje
Moto: Diabeł
dziewczyny sory ale tym pogarszacie obraz takich jak ja - "pakujących" kobiet pokazywanie skrajności niczemu nie służy
mięśnie mogą być czymś pięknym, pokazuję to w swoich postach osiągnięcie takiego wyglądu kosztuje wiele wyrzeczeń, pracy i niestety łączy się z pokonywaniem uprzedzeń pokazywanie karykatur uprzedzenia te pogłębia
a poza tym - co ona zrobiła - jej sprawa, jej ciało, cięzka praca wiele lat w siłowni, jej emocje i zapewne łzy jak jest sama byc może nie chciała takiego efektu, ale wszystko poszło za daleko, to jak z anoreksją... po co dokopywać?
_________________ nil mirari, nil indignari, sed intellegere viewtopic.php?t=9443
8 sty 2014, o 23:34
sztucznawinyla
motocyklista
Anuś przecież łamanie stereotypów to nasze drugie imię a niestety nie da się obojętnie przejść obok takiego zdjęcia. Ty kochanie jesteś śliczną, silną dziewczyną i NIE WYGLĄDASZ TAK!!!
_________________ Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą. Alfons Allais
Ja nie wiem czy ona to zrobiła, czy jakiś magik od edytorów zdjęć, bo jak patrze na to zdjęcie to jest tak nierealne że masakra, a może po prostu nie chcę w nie wierzyć...
Ale żeby zamknąć temat i wrócić do nadanego to wstawiam zdjęcie aktorki, która tak bardzo mi się podoba że... [ojejkuojejku]
_________________ Była SV - taka ładna, chabrowa, gaźnikowa...
dziewczyny sory ale tym pogarszacie obraz takich jak ja - "pakujących" kobiet pokazywanie skrajności niczemu nie służy
mięśnie mogą być czymś pięknym, pokazuję to w swoich postach osiągnięcie takiego wyglądu kosztuje wiele wyrzeczeń, pracy i niestety łączy się z pokonywaniem uprzedzeń pokazywanie karykatur uprzedzenia te pogłębia
a poza tym - co ona zrobiła - jej sprawa, jej ciało, cięzka praca wiele lat w siłowni, jej emocje i zapewne łzy jak jest sama byc może nie chciała takiego efektu, ale wszystko poszło za daleko, to jak z anoreksją... po co dokopywać?
Termiś, teraz to ja Ci napiszę, tak jak Ty mi dzisiaj: lubię Cię . Dobrze gadasz
Jak już jesteśmy w temacie, to tutaj wszystko zostało powiedziane:
9 sty 2014, o 00:32
tompas
motocyklista
Moto: oddam w dobre rece
terminant napisał(a):
dziewczyny sory (...) mięśnie mogą być czymś pięknym, pokazuję to w swoich postach osiągnięcie takiego wyglądu kosztuje wiele wyrzeczeń, pracy i niestety łączy się z pokonywaniem uprzedzen (...) - jej sprawa, jej ciało, cięzka praca wiele lat w siłowni, jej emocje i zapewne łzy jak jest sama byc może nie chciała takiego efektu, (...) po co dokopywać?
Cześć. Czytałem, nie wtracalem się. Od czasów Cory Everson kulturystki przeszły długą drogę do maskulinizacji. Ich domniemane łzy nie są żadnym usprawiedliwieniem czy wyjaśnieniem ze "być może nie chciała" . Spójrz prawdzie w oczy: Chciała i wiedziała co wyprawia z własnym ciałem. Takiego efektu nie osiągnęła w rok. Walor estetyczny jak większość widzi - żaden. Fakt, dużo pracy i wyrzeczeń. Kalokagatii w tym nie ma za grosz. Co najwyżej dowód wynaturzenia i deformacji jaka na własne życzenie ktoś sobie funduje. Albo przyjęcia fałszywej idei ze kobieta może dorównać mężczyźnie w każdej dziedzinie. Bo prawidłowo postawione pytanie brzmi czy w ogóle musi skoro natura nas ukształtowała odmiennie i te odmienności są fascynujące? Na szczęście dla takich zgredow jak ja widzę od kilku lat trend odmienny. Powrót do korzeni kultury fizycznej jakim jest chociażby propagowanie kalisteniki wydaje mi się bardziej naturalny. Nie bierz tego do siebie, ale nie jesteś jedyna osobą która ma własne przemyślenia oparte na doświadczeniach. A moje takie właśnie sa.
Pozdrawiam
PS. Uprawianie jakiejkolwiek aktywności fizycznej sprzyja jeździe na moto, nawet pole dance.
9 sty 2014, o 07:52
sztucznawinyla
motocyklista
tompas napisał(a):
terminant napisał(a):
dziewczyny sory (...) mięśnie mogą być czymś pięknym, pokazuję to w swoich postach osiągnięcie takiego wyglądu kosztuje wiele wyrzeczeń, pracy i niestety łączy się z pokonywaniem uprzedzen (...) - jej sprawa, jej ciało, cięzka praca wiele lat w siłowni, jej emocje i zapewne łzy jak jest sama byc może nie chciała takiego efektu, (...) po co dokopywać?
Cześć. Czytałem, nie wtracalem się. Od czasów Cory Everson kulturystki przeszły długą drogę do maskulinizacji. Ich domniemane łzy nie są żadnym usprawiedliwieniem czy wyjaśnieniem ze "być może nie chciała" . Spójrz prawdzie w oczy: Chciała i wiedziała co wyprawia z własnym ciałem. Takiego efektu nie osiągnęła w rok. Walor estetyczny jak większość widzi - żaden. Fakt, dużo pracy i wyrzeczeń. Kalokagatii w tym nie ma za grosz. Co najwyżej dowód wynaturzenia i deformacji jaka na własne życzenie ktoś sobie funduje. Albo przyjęcia fałszywej idei ze kobieta może dorównać mężczyźnie w każdej dziedzinie. Bo prawidłowo postawione pytanie brzmi czy w ogóle musi skoro natura nas ukształtowała odmiennie i te odmienności są fascynujące? Na szczęście dla takich zgredow jak ja widzę od kilku lat trend odmienny. Powrót do korzeni kultury fizycznej jakim jest chociażby propagowanie kalisteniki wydaje mi się bardziej naturalny. Nie bierz tego do siebie, ale nie jesteś jedyna osobą która ma własne przemyślenia oparte na doświadczeniach. A moje takie właśnie sa.
Pozdrawiam
PS. Uprawianie jakiejkolwiek aktywności fizycznej sprzyja jeździe na moto, nawet pole dance.
Było o rurze to i ja sie wypowiem Termis kocham Cie mocno i podziwiam każdy ciężar który podnosisz, każdy mięsień który wypracowałas ciężka praca i uwielbiam patrzeć na Ciebie w siłowni kiedy ja ledwo daje radę z małym gryfem ty podrzucasz od tak 90 kg . Uwielbiam kiedy karzesz mi zwiększać ciężar i pracować ale kobieta przedstawiona na mojej fotce większość ,,efektu" a właściwie defektu zawdzięcza chemii . Wyglada potwornie i tym stwierdzeniem nie kopie jej leżącej i biednej a podkreślam naoczny fakt . Zniszczyła swoje ciało i swój organizm i zdrowie a w dodatku sztuczniejsza jest od tych barbie moich rowiesniczek . Nikt nie chciał a tym bardziej ja, zaatakować Ciebie zdjęciem tej kobiety , porostu nie da sie obojętnie przejść obok kogoś kto posunął sie w bodybildingu az tak daleko .