Re: Elektryka leży, probelm ze światłami mijania, stop itp.
Ok, moto ma nowy czujnik hamulca i śmiga, migacz chodzi jak nowy i na szczęście rozrusznik ożył bez problemu - bezpiecznik był nie dopięty.
Lecz, niestety będę musiał zainwestować w nowy akumulator który po podłączeniu zasilania wskazuje zaledwie 11,56 ładowania, nawet nie jest w stanie machnąć porządnie rozrusznikiem.
Jutro kumpel sprawdzi mi stan akumulatora, może wystarczy go tylko doładować.
Aha sprawdzałem zadupek, wiem które kable są odpowiedzialne za zasilanie diod, prąd na nich ma 10,80 czy jakoś tak i teraz pytanie... mianowicie czy diody świecą tylko w momencie gdy podany zostanie minimalny prąd 12V czy powinny się żarzyć jak żatowki przy mniejszym prądzie? bo jeśli tak, to znaczy ze diody są pewnie spalone jakimś cudem, w ramach testu podpiąłem kable zadupka bezpośrednio pod akumulator i ciemno... tak więc jutro biorę się za wykręcenie i ewentualną wymianę diod, jeśli jest to proste...
Dalej problem jest z długimi, ale tym się jeszcze nie zajmowałem i nie wiem czemu nie świeci mi się kontrolka biegu jałowego.
Później dodam fotkę licznika i jego wskazań, aha żaden check już się nie świeci, tak więc zostały tylko dwa problemiki
nie jest źle moto już się do mnie uśmniecha i jest super