Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
Re: To co lubimy u kobiet :)
Nie nooo. Nasz policjantka jest super Zajebiście wygląda jako glina i wogóle zajebista z niej laska. Gdyby mnie zaszlabaniła to na bank byłbym miły, nawet gdyby mi sypnęła jakies punkty. A przy tej importowanej mógłbym jeszcze jakies głupstwa robić. Wogóle poważnie bym jej nie brał. Ale żeby nie było, znam wyjątki, nooo przynajmniej jeden.
Wiecie co, ja to czasami jak trafi się okazja to lubię pomóc kobiecie. Np. dzisiaj wracam z roboty i do sklepu. Jakaś sympatyczna babeczka walneła takie zakupy że szok. Ona ze 155wzrostu i 40-parę kilo wagi a cztery wielkie torby z zakupami. Potem usiłowała to wytargać na parking Zaraz za kasą wyprzedza ją dwuch karków, popatrzyli na nią i : chyba ciężkie co?? No trochę cięzkie mówi kobietka. A oni poszli w ch.......j Gentelmani znaczy k..... ich mać. Po chwili zapłaciłem i dogoniłem ją. Daleko mi nie zwiała bo zdołała dopiero do wyjścia dotrzeć. Zabrałem jej trzy z tych toreb (bo jeszcze swoją miałem) i pomogłem donieść do samochodu. Fajnie jest widzieć taki niewymuszony uśmiech i usłyszeć dziękuję Ale najlepsze było na końcu. Bo ona stwierdza że : na szczęście jeszcze w królestwie można spotkać gentelmana No a ja co jej mogłem odpowiedzieć? Oczywiście że nie jestem poddanym królowej Troche się zdziwiła
Może Robert, Ty jesteś w stosunku do kobiet, taki jak Grek Zorba?
_________________ Byle dalej, byle w przód, absolutnie, absolutnie. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa. Fa fa fa fa fa fa fa fa fa ra fa fa....
10 lut 2014, o 21:22
Rozkosmany
SV Rider
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 21:06 Posty: 2164 Lokalizacja: Crewkerne
Moto: SV 650S
Miłym trza być Nie ma innej opcji. No a Zorba spoko koleś. Coś się rozpiepszyło to trudno, jest okazja zaczynac od nowa a nie koniec świata. Jeszcze ten taniec trzebaby potrenować i byłoby
10 lut 2014, o 22:04
tompas
motocyklista
Moto: oddam w dobre rece
Rozkosmany napisał(a):
Miłym trza być Nie ma innej opcji. Jeszcze ten taniec trzebaby potrenować i byłoby